Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alojzyna']A może to Ozzy gdy księżyc w pełni tak się zmienia???:crazyeye:oj ani nie mów bo on z nami śpi i niech nie daj bóg przy pełni się zmieni a TZ sie obudzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:oj ani nie mów bo on z nami śpi i niech nie daj bóg przy pełni się zmieni a TZ sie obudzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to był by no tego no w letkim;) szoku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Staffik (Ebola)plywajacy:

Staffik (Ebola)zatkany piłeczką

Staffik prawie ładny ;-)

Staffik (Armi) polujący
Staffik lekko wkurzony i staffik lekko upierdliwy

Szczesliwy Armi

I staffiki dwa:

Posted

[quote name='acroba']
Staffik (Ebola)zatkany piłeczką

Hehe, super wyglada stafiorek z cala i koniecznie jaskrawa pilka w pyszczydle. Lindzik tez tak nosi :)

Posted

Alojzyna napisał(a):
Co za grzeczne staffiki.:crazyeye: Mają całą piłeczkę do tenisa.:lol:
Moje załatwiają taką w pięć minut.:evil_lol:

No bo jak Pancia sie tak dala wyszkolic i za kazdym razem daje nowiutka, to starej trzeba sie pozbyc :)

Posted

Alojzyna napisala :

Co za grzeczne staffiki.:crazyeye: Mają całą piłeczkę do tenisa.:lol:
Moje załatwiają taką w pięć minut.:evil_lol:

Nie nie nie nie...jestes w bledzie :lol: .Grzeczna to jest Ebola..jeszcze nie opanowala techniki zjadania pilki.Sznurki zjada,pilki jeszcze nie.
U mnie tenisowe sa na kilka przebiegow lub na 3 -4 klapniecia paszcza. Jak Gruby jest nakrecony to czasem po jednokrotnym zlapaniu w prasę- pękaja.Dobrze ze mam korty obok ;-)

A pileczka ktora jest najtrwalsza i zostawi sie Grubego z nia na chwile wyglada tak:

(To ta sama pilka na z foty na ktorej Gruby ma szczescie na twarzy ) ;-) tylko sie leciusienko zdeformowala ..

Posted

Piękne foty!!!

A u mnie jakoś piłeczki tenisowe żyją długo... głównie się gubią!!!

Takie pesudo tenisowe z psiego sklepu są rozrywanie po minucie, ale te prawdziwe się tak łatwo nie poddają.

Miesiąc temu kupiłam dziewczynom piszczacą kolczastą gumowa piłeczkę- czyli typowo na pożarcie w sekunde, a one maupy się nią bawia do dziś!!! Nawet piszczałki nie unieruchomiły (cholera!!!) Jakaś magiczna ta piłeczka jest...

Reszta fot w pigowym topiku.

Posted

To moja pierwsza sunia Lara - Lu na spacerku.
Niestety zdjęcie wyszło małe, wszystko osbno ale coś nareszcie udało mi się wstawić. Tylko że nic nie widać.
Na zdjęcia malulucha musicie poczekać ponieważ jak widać powyżej nie daje sobie samam z tym rady i ktoś musi mi pomóc.

Posted

Dag masz cudowne dziewczynki:)
lapis a ty super chłopaczka....
My też marzymy żeby nasza Malitka miała towarzystwo w postaci staffika:)
Nosimy się z zamiarem kupienia suni bądź psiaka....
A skoro to galeryjka bullowatych to może wkleję jakieś zdjęcie mojego "maleństwa"??!!

Posted

:loveu:Maxiu....
Lapiniu .....czy nikt ci nie powiedział ,że Lapis ma za mały fotel ..........bo mi to wszyscy wiecznie wypominają że Ozzy ma za ciasno:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...