Alicja Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Alojzyna']A może to Ozzy gdy księżyc w pełni tak się zmienia???:crazyeye:oj ani nie mów bo on z nami śpi i niech nie daj bóg przy pełni się zmieni a TZ sie obudzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Vectra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:oj ani nie mów bo on z nami śpi i niech nie daj bóg przy pełni się zmieni a TZ sie obudzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to był by no tego no w letkim;) szoku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Marta Chmielewska Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Chachachachachachachacha dobre Cicha woda z tej naszej Ali...:evil_lol: IN ladne zdjęcie i model niczego sobie ;)
Leon.T Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Ulubiona zabawa z kijkiem! :grin: No i odpoczywamy! :roll:
Marta Chmielewska Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Leon.T']Pływamy! :grin: To mi raczej wygląda na ,,doopę w troki bo mnie potwór goni" ;):lol:
acroba Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Staffik (Ebola)plywajacy: Staffik (Ebola)zatkany piłeczką Staffik prawie ładny ;-) Staffik (Armi) polujący Staffik lekko wkurzony i staffik lekko upierdliwy Szczesliwy Armi I staffiki dwa:
Alicja Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak ładnie mają w pysiu
Alojzyna Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Co za grzeczne staffiki.:crazyeye: Mają całą piłeczkę do tenisa.:lol: Moje załatwiają taką w pięć minut.:evil_lol:
BeaC Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 szczęśliwy armi.... po prostu super . Gdyby nie uszy ..... śmiałby sie dookoła głowy
Marta Chmielewska Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Eeeeekstra foty :klacz: piękne fafiory :loveu:
strumyk Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='acroba'] Staffik (Ebola)zatkany piłeczką Hehe, super wyglada stafiorek z cala i koniecznie jaskrawa pilka w pyszczydle. Lindzik tez tak nosi :)
strumyk Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Alojzyna napisał(a):Co za grzeczne staffiki.:crazyeye: Mają całą piłeczkę do tenisa.:lol: Moje załatwiają taką w pięć minut.:evil_lol: No bo jak Pancia sie tak dala wyszkolic i za kazdym razem daje nowiutka, to starej trzeba sie pozbyc :)
acroba Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Alojzyna napisala : Co za grzeczne staffiki.:crazyeye: Mają całą piłeczkę do tenisa.:lol: Moje załatwiają taką w pięć minut.:evil_lol: Nie nie nie nie...jestes w bledzie :lol: .Grzeczna to jest Ebola..jeszcze nie opanowala techniki zjadania pilki.Sznurki zjada,pilki jeszcze nie. U mnie tenisowe sa na kilka przebiegow lub na 3 -4 klapniecia paszcza. Jak Gruby jest nakrecony to czasem po jednokrotnym zlapaniu w prasę- pękaja.Dobrze ze mam korty obok ;-) A pileczka ktora jest najtrwalsza i zostawi sie Grubego z nia na chwile wyglada tak: (To ta sama pilka na z foty na ktorej Gruby ma szczescie na twarzy ) ;-) tylko sie leciusienko zdeformowala ..
Dag Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Piękne foty!!! A u mnie jakoś piłeczki tenisowe żyją długo... głównie się gubią!!! Takie pesudo tenisowe z psiego sklepu są rozrywanie po minucie, ale te prawdziwe się tak łatwo nie poddają. Miesiąc temu kupiłam dziewczynom piszczacą kolczastą gumowa piłeczkę- czyli typowo na pożarcie w sekunde, a one maupy się nią bawia do dziś!!! Nawet piszczałki nie unieruchomiły (cholera!!!) Jakaś magiczna ta piłeczka jest... Reszta fot w pigowym topiku.
iskierka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 To moja pierwsza sunia Lara - Lu na spacerku. Niestety zdjęcie wyszło małe, wszystko osbno ale coś nareszcie udało mi się wstawić. Tylko że nic nie widać. Na zdjęcia malulucha musicie poczekać ponieważ jak widać powyżej nie daje sobie samam z tym rady i ktoś musi mi pomóc.
Marcysiowie:) Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Dag masz cudowne dziewczynki:) lapis a ty super chłopaczka.... My też marzymy żeby nasza Malitka miała towarzystwo w postaci staffika:) Nosimy się z zamiarem kupienia suni bądź psiaka.... A skoro to galeryjka bullowatych to może wkleję jakieś zdjęcie mojego "maleństwa"??!!
Paula Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Cioteczka Vectra zrobila Maksiowi sliczne foteczki, wiec sie przypominamy:cool3: :loveu:
Alojzyna Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Śliczny chłopak i piękne umaszczenie:loveu: :lol:
Alicja Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 :loveu:Maxiu.... Lapiniu .....czy nikt ci nie powiedział ,że Lapis ma za mały fotel ..........bo mi to wszyscy wiecznie wypominają że Ozzy ma za ciasno:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts