Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

BeaC napisał(a):
Muszę zrobić jakąś sesje wodną bo nie mam co wstawiac:angryy:

Ja wodnych też nie mam - ale Wasze są extra i zdjecia i psiury....
a u mnie najbliższa woda to jest staw tylko, że zawartość wody w nim to jakieś 7% - reszta błooooto...
a u mnie ostatnio pojawiło sie podwójnie białe szaleństo:

więc od błota to je trzymam z daleka ;)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki pływających prosiaków właśnie wstawiłam do Pigowego topiku- filmiki też.
Ale tu też się jedną fotą pochwalę, jako, że moje świniaki naprawde potrafią pływać:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Ja bym obstawiała bobra :evil_lol: Albo nawet bobera :cool3::lol:
Zaraz wyjawię tajemnicę poliszynela :evil_lol:
Taram, to była Penny (jakby ktoś nie widział:megagrin:)

Kłamiesz to jakaś foka albo wydra:evil_lol: :eviltong:

Przecież ogólnie wiadomo że stafiory to krwiopijcy już od małego;)

:evil_lol: peoszę jakie dowody:evil_lol:

Mała Krwiopijca:evil_lol:

Posted

To co prawda nie NASZ faffik, tylko hamerykański, ale zobaczcie, jak pięknie pływa...

CUDO!!!!!!!!!!!!!

Posted

Dag! Super ten pływająco-nurkujący fafiorek!:loveu:

Nasz pływa i nurkuje, ale jak sam chce tzn jak sobie sam "coś" wypatrzy, bo za piłką ,czy czymś takim to ostrożnie wchodzi i najlepiej jak piłka do niego przypłynie.....:evil_lol:

Posted

bongobongo napisał(a):
Dag! Super ten pływająco-nurkujący fafiorek!:loveu:

Nasz pływa i nurkuje, ale jak sam chce tzn jak sobie sam "coś" wypatrzy, bo za piłką ,czy czymś takim to ostrożnie wchodzi i najlepiej jak piłka do niego przypłynie.....:evil_lol:

Lapidło jak na psa z nad morza przystało do wody nie wchodzi w ogóle, niech przyjezdni się topią, on woli piaseczek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

lapis napisał(a):
Lapidło jak na psa z nad morza przystało do wody nie wchodzi w ogóle, niech przyjezdni się topią, on woli piaseczek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pańcia odpowiednio wyszkoliła .A moja ciamajda jak pływa sam to jest ok ale jak np płynie po piłkę to łapiąc piłkę zapomina o machaniu łapkami i się topi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:TZ musi go asekurować i wyciąga za szelki z wody :razz:

Posted

Chrumelda też tak miała...

A potem już nie zapominała machać łapkami, za to nie potrafiła zrobić nawrotu trzymając coś w paszczy, bo łeb za nisko trzymała i jej woda wpadała do pyska... no a potem to się krztusiła i zapominała machać łapkami...
i tylko bul bul było...:evil_lol:

A teraz idzie pod wodę tylko, jak ją Pigi przytapia:evil_lol:

Posted

Widze, ze nie tylko Frodo odkryl uroki plywania...
Ja mam wrazenie, ze on sie w wodzie czuje "swobodniej" niz na ladzie. A jak wejdzie do rzeki, to na nastepne kilka godzin mam psa z glowy.

Powazny pies...

I aportowanie "patyczka" z wody...

No co? Ubrudzilem sie troszke blotkiem...

Ja wcale nie sikam!

Posted

My tylko możemy się pochwalić basenowo-domowymi fotkami :p :p
Lala też lubi wode próbowała pływac tylko było za płytko rezultatem "kopania" w basenie było rozerwanie dna :shake: :shake:

Posted

My też w zeszłym roku straciliśmy ogrodowy basenik, po tym jak Charger próbował przeciągnąć go sobie do cienia :lol: ( a tylko na chwilę spóściłam go z oczu ;) ).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...