Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki amfi. Wlasnie wróciłam od weta. Coś ją uczuliwo w wodzie, ma pryszcze pod przednimi pachami :-(:-(:-(. A na dodatek urwala sobie pazura tego z boku, co go nie używa jak chodzi. No i ..... jej obcieli go. teraz lezy liże opatrunek i kuśtyka. wcześniej kuśtykała jak intensywnie biegała albo jak zavzepiła o trawę. Jak nas zobazył to powiedział ..... ZNOWU !!!!! Chyba wybuduje sobie drugie piętro (za naszą forsę ) hahahaha

Posted

Będzie dobrze! Główki do góery! Łapka zagoi się migiem, trochę gorzej z alergią, ale może to jednorazowa akcja. Dziwne, że złapała uczulenie na coś w wodzie. Dużo psów ma teraz alergię na pyłki traw - mam nadzieję, że Was to nie spotka, bo wtedy przechlapane...

Posted

ale jak zobaczył bąble to od razu się spytał czy się gdzieś kąpała. I miał rację, bo bąble pojawiły sie po powrocie. Mowi że sinice albo inne glony wodne

Posted

Śliczny kociak :lol::lol: Też mam dwa koty ale niestety ni chcą się fotografowac. Kotak porusza się na trasie po wanna i balkon a kocur gdzieś umknąl na baby:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Agga']Patko ten pit bulll jakis taki inny:evil_lol:
eee.. gdzie tam inny?! Po prostu długowłosy :roll: ;)

BeaC
śliczna panienka. Wymiziaj ją ode mnie;). Właśnie taki pręgowany bullik mi się marzy..:):oops:

Posted

Serdecznie zapraszam wszystkich na X Jubieluszową Wystawę Psów Rasowych w Legnicy- odbędzie się ona 6.08.06 w Legnicy. Jest to wystawa krajowa. Serdecznie zapraszam.
ps. Przyjmowanie zgłoszeń jest do 10. lipca!!!!!

pozdrawiam

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
A u nas jest piękna pogoda :eviltong: i po lasach chodzą piękne psy :multi::loveu::evil_lol:

i jakie wypasione...:evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']:eviltong: Penny teraz jest super laska, potwierdzi ten kto widział w Szczecinie :cool3: bo ma dietę trawową :evil_lol: a, że kawał z niej baby to inna bajka ;)

uważaj Lilith po trawie mleko daje ;) Lilka woli podskoki ala kangur i tez ma niezłą formę :)

Posted

Ur.14.05.2006r.
waga:3,950kg.(ważona dwa lub trzy dni temu).
Ale smaczne :)

Na co się gapisz :?: :twisted:

Kuuupka 8)

Śpię na łóżku :wink:

A to mój ziom CYGAN 8)

Pozdrawiamy.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...