Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Nio to my też tak już bardzo wiosennie :loveu:

- bukiet z pierwszych wiosennych "nowalijek" przywieziony prosto z krainy ;) w Beskidzie Wyspowym..

- a to juz wiosenny uśmiech najszczerszy ze szczerych ..nikogo innego jak samego Babeja :evil_lol:

Pozdrówki :cool3:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Staff-ka- juą sobie mordę zamontowałam na kompie w pracy jako tapetę:lol:

Wszyscy są zachwyceni i co chwila przybiegają się pogapić:loveu:

Posted

Leon nie przesadzaj i popatrz na krawatki :evil_lol:
Ciekawe jak rozróżniasz białe buliki :evil_lol::lol:

Jak po weekendzie. My byliśmy na 3 dni w Soli /góry/ - szkoda, że tak krótko, ale było super a tu fotorelacja :

Posted

Asztir widze ze Loonia jest wielofunkcyjna, rowniez jako lampka moze sluzyc (ostatnie zdiecie). :evil_lol:
Super weekendzik.

Posted

Loonie się wydawało, że jest malutką taką całkiem tyci maskoteczką i może sobie wejść na kolanka :evil_lol: no w końcu skoro Cartman może to i ona :D

Posted

[quote name='Alojzyna']Kosogrzywek jest miodzio:loveu: :loveu: :loveu:
Marta, napisz skąd masz takie cudo. Czyżbyś mu matkowała?

Komuś przeszkadzało gniazdo z kosami, rozwali a ptaszki rozrzucił pod drzewem, jeden nie przeżył ale tą samiczkę udało mi się uratować :-)
Za jakiś tydzień powinna wylecieć w świat tak szybko rośnie :lol:

Posted

A wiesz, że kosy bardzo łatwo oswajają się i przywiązują do człowieka? Oczywiscie, jeżeli nie bedziesz trzymała go w klatce, to zapewnekiedyś odleci, ale jeszcze długo bedzie cie odwiedzał.

A tymczasem Alfa - pies pasterski (z braku innych zwierząt dobre i to...:evil_lol: )

Posted

:evil_lol: Ale się tępo gapi, jak w gnata :evil_lol: Pewnie obmyśla plan konsumpcji :cool3:
Mam nadzieję, że kosisko szybko odleci, nie chcę go trzymać w klatce. Ale skubanica już mnie poznaje spośród innych osób. Poznanie charakteryzuje się otwieraniem dzioba w celu połknięcia czegokolwiek. :lol: Może być nawet żółw.
Jakby coś, mam do wynajęcia 2-letnią królicę ;)

Posted

Oj, nie wiem, czy by się długo uchowała, bo moje Niuńki gonią za wszystkim co szybko ucieka i na dodatek ma futerko...:evil_lol: . Co innego wolno ruszający się żółw.

Alfa zawsze z zaciekawieniem ogląda spacerującego żółwia i na szczęścienie nie próbuje się do niego dobierać.

Posted

Ale sypneło fotkami.
Alojzyna : boska ta fotka z żółwiem..i ten wyraz twarzy staffika...:cool3:

paula_z - dawaj więcej fotek. Maksio ma świetny kolorek.

Same śliczności ,aż miło tu zajrzeć :multi:

Posted

[quote name='acroba']
paula_z - dawaj więcej fotek. Maksio ma świetny kolorek.

Same śliczności ,aż miło tu zajrzeć :multi:

Dziekujemy :cool3:, wiecej fotek jest w galerii Maksia, link w moim podpisie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...