Azada Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Piekne zdjecia Abicy - Amfi, poproszę na priv te z pewną dziewczynką :lol: Powodzenia w Częstochowie!! :thumbs: Tantryk też trzyma kciuki za koleżankę!
baldekgp_stefek Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 jak widze te zdjecia to az nie moge sie napatrzyc :wink: a z drugiej strony bieze mnie zal ze nie moge wstawic zdjec mojej mordki :cry: ale niedlugo sie doczekam :wink: jak zwykle pozdrowionka od Stefanka dla wszyskich milutkich amstaffkow staffikow i bullikow :thumbs: :thumbs:
AMFI Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 No!! w końcu prawdziwy mężczyzna co sie wody nie boi ! Super! A co to za koniki?
Cząsteczka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 no to teraz my się wkleimy do galerii :) ziewanie to mi wychodzi najlepiej :oops: mówiliście coś? żeby nie było że sie nie ruszam ! staje na głowie żeby ich rozbawić! uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nudyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!! tylko na momencik sie drzemne :oops:
Patka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Cząsteczka jaka slicznotka i jak uroczo swoje wdzięki prezentuje :wink: napisz o niej cosik więcej :D Konkurencja dla babci Lilith :D
Cząsteczka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Patka']Cząsteczka jaka slicznotka i jak uroczo swoje wdzięki prezentuje :wink: napisz o niej cosik więcej :D Konkurencja dla babci Lilith :D dzięki za miłe słowa :wink: Ambra jest strasznym niejadkiem ( jak lezy to tak bardzo nie widać) ale brakuje jej kilka kilosów :( tak poza tym jest fantastyczna, kocha całą rodzinę ze wzajemnością, taka dobra z niej kobitka :-) a babcia Lilith nie ma sie co martwić bo wygląda fantastycznie :-) a to moje dwie cudne dziewczyny Milka i Ambrozja :-)
Dag Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Ambra??? Acrobaaaa!!!! Mama mojej Chrumy ma kolejna imienniczke!!!!!!!! super fotki wygimnastykowanej dziewczynki... gdyby tylko moj spaslak tak umial... :evilbat:
asher Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 [quote name='Cząsteczka'] :o Kobieta guma :lol:
Cząsteczka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 [quote name='Dag']Ambra??? Acrobaaaa!!!! Mama mojej Chrumy ma kolejna imienniczke!!!!!!!! super fotki wygimnastykowanej dziewczynki... gdyby tylko moj spaslak tak umial... :evilbat: co ja bym dała zeby móc powiedziec o Ambrze spaslak :wink: Asher nasza kobieta guma jest naprawde niezła w te klocki, potrafi nawet robic fikołki serioo!!!! ( zawsze jestem przerazona jak to widze ale ona sama z siebie to robi :o ) Tak naprawdę to tamte zdjecia nie oddaja prawdziwej Ambry bo laska jest strasznie zywiołowa i nie do zdracia, kiedyś na polanie mi podsuneli pomysł na zarobek wykorzystując temperament Ambry :D Ona fantastycznie zajeżdżą inne psiska w praktycznie 15 - 30 minut, psiury tylko swoim pańciom posyłaja błagalne spojrzenia w stylu zabierz mnie stąd, nie mam sił, podobno fantastycznie odsypiają przez cały dzień. A Ambra ona ma cały czas siły, i tyko ją opadają jak wychodzimy z lasu wtedy jej wzrok mówi mogłabyś mnie ponieść przeciez mnie kochasz :-)
BoJa2 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Następna śliczna panna. Mam kogo podziwiać!!! :D :D :D
AMFI Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Dzisiejsze szaleństwa z zaprzyjaźnioną bernenką Milką; a szalejącym dziewczynom przygladał sie nieco zdziwiony osobnik: :P :P :P :P :P :P :P
baldekgp_stefek Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 pewnie was wkuza takie glupie moje gadanie :wink: ale joz niedlugo wstawie nowe fotki Stefcia narazie tylko zmiana w logo czyli stefan w okularach
baldekgp_stefek Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 narazie tylko takie zdjecie ale zawsze cos :wink:
baldekgp_stefek Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 albo jak Stefanek byl malutki (w wieku ok. 8 tyg.) http://baldek.stefek.fm.interia.pl/szablon_obrazki1/Stefek30.jpg musialem na link bo za duze
asher Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Nooo, kawał chłopa z niego wyrósł :D A zdjecie zawsze można zmniejszyć :wink:
Patka Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Lilith i Walery odpoczywaja u nas nadal upał :) Stefus jaka mina niewinna :lol:
baldekgp_stefek Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 huraaaaa!!!! :angel: w koncu powstala nowiutenka stronka stefciowa zapraszam niedlugo bedzie sie mozna wpisywac do ksiegi gosci i bedzie inwazja zdjec :wink: P.S. sorki ze tak nudze swoimi postami
Recommended Posts