Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Piekne zdjecia Abicy - Amfi, poproszę na priv te z pewną dziewczynką :lol: Powodzenia w Częstochowie!! :thumbs:

Tantryk też trzyma kciuki za koleżankę!

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak widze te zdjecia to az nie moge sie napatrzyc :wink:
a z drugiej strony bieze mnie zal ze nie moge wstawic zdjec mojej mordki :cry: ale niedlugo sie doczekam :wink:

jak zwykle pozdrowionka od Stefanka dla wszyskich milutkich amstaffkow staffikow i bullikow :thumbs: :thumbs:

Posted

no to teraz my się wkleimy do galerii :)

ziewanie to mi wychodzi najlepiej :oops:

mówiliście coś?

żeby nie było że sie nie ruszam !

staje na głowie żeby ich rozbawić!

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nudyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!

tylko na momencik sie drzemne :oops:

Posted

[quote name='Patka']Cząsteczka jaka slicznotka i jak uroczo swoje wdzięki prezentuje :wink: napisz o niej cosik więcej :D
Konkurencja dla babci Lilith :D

dzięki za miłe słowa :wink: Ambra jest strasznym niejadkiem ( jak lezy to tak bardzo nie widać) ale brakuje jej kilka kilosów :( tak poza tym jest fantastyczna, kocha całą rodzinę ze wzajemnością, taka dobra z niej kobitka :-)
a babcia Lilith nie ma sie co martwić bo wygląda fantastycznie :-)

a to moje dwie cudne dziewczyny Milka i Ambrozja :-)

Posted

Ambra???

Acrobaaaa!!!! Mama mojej Chrumy ma kolejna imienniczke!!!!!!!!

super fotki wygimnastykowanej dziewczynki... gdyby tylko moj spaslak tak umial... :evilbat:

Posted

[quote name='Dag']Ambra???

Acrobaaaa!!!! Mama mojej Chrumy ma kolejna imienniczke!!!!!!!!

super fotki wygimnastykowanej dziewczynki... gdyby tylko moj spaslak tak umial... :evilbat:

co ja bym dała zeby móc powiedziec o Ambrze spaslak :wink:

Asher nasza kobieta guma jest naprawde niezła w te klocki, potrafi nawet robic fikołki serioo!!!! ( zawsze jestem przerazona jak to widze ale ona sama z siebie to robi :o )

Tak naprawdę to tamte zdjecia nie oddaja prawdziwej Ambry bo laska jest strasznie zywiołowa i nie do zdracia, kiedyś na polanie mi podsuneli pomysł na zarobek wykorzystując temperament Ambry :D Ona fantastycznie zajeżdżą inne psiska w praktycznie 15 - 30 minut, psiury tylko swoim pańciom posyłaja błagalne spojrzenia w stylu zabierz mnie stąd, nie mam sił, podobno fantastycznie odsypiają przez cały dzień. A Ambra ona ma cały czas siły, i tyko ją opadają jak wychodzimy z lasu wtedy jej wzrok mówi mogłabyś mnie ponieść przeciez mnie kochasz :-)

Posted

Dzisiejsze szaleństwa z zaprzyjaźnioną bernenką Milką;

a szalejącym dziewczynom przygladał sie nieco zdziwiony osobnik:

:P :P :P :P :P :P :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...