porterin Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Carbonara napisał(a):Masz racje :) Albersik nie ma oszek :) hihi tylko oczy :):evil_lol: Nie ma oszek, nie ma jajek, Matko Boska, następny niepełnosprawny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
klaudia&Manta Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 O matko ! :crazyeye: Bez oszek i bez jajek ? :shake: Co wyście z tego psa zrobili :eviltong:
Bullila.nl Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 http://nareszcie sie udalo wkleic fotke,oto Bullit z Bullerbyn
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Bullila.nl'] http://images33.fotosik.pl/185/5d49f7837215267bm.jpg nareszcie sie udalo wkleic fotke,oto Bullit z Bullerbyn wklejaj link z ..............Pełen rozmiar na forum:.wtedy masz fotę w rozmiarach do jakiej ją zmniejszyłaś ..........;)i nie trzeba klikać w miniaturę Nie kopiujemy zdjęć gtylko wstawiamy linki. Pkt 10 regulaminu: http://www.dogomania.pl/forum/announcement.php?f=36
Bullila.nl Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Alicja']wklejaj link z ..............Pełen rozmiar na forum:.wtedy masz fotę w rozmiarach do jakiej ją zmniejszyłaś ..........;)i nie trzeba klikać w miniaturę Dziekuje za podpowiedz;)dzis pierwszy raz probuje pokazac mojego Bobaska:loveu:
porterin Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 hehehe, ja przez te wasze bobaski od wczoraj mam mokre oczy, wyprowadzam się z galerii;)
Bullila.nl Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Bullila.nl napisał(a):Dziekuje za podpowiedz;)dzis pierwszy raz probuje pokazac mojego Bobaska:loveu: :oops:Nadal w pelnym rozmiarze na forum nie idzie,bede pracowac nad systemem;)
Bullila.nl Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 porterin napisał(a):hehehe, ja przez te wasze bobaski od wczoraj mam mokre oczy, wyprowadzam się z galerii;) Pozytywna reakcja na piekne Bobaski:multi:
AMFI Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Bullitek, mój syneczek kochaniutki :loveu: jaki bysiorek wyrósł...:crazyeye: Bullila.nl napisał(a):Pozytywna reakcja na piekne Bobaski:multi: prababci, dodajmy ;):lol::evil_lol:
Bullila.nl Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 AMFI napisał(a):Bullitek, mój syneczek kochaniutki :loveu: jaki bysiorek wyrósł...:crazyeye: prababci, dodajmy ;):lol::evil_lol: Bysiorek bysiorek...dla mnie bobasek do calowania:loveu:
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Bullila.nl']:oops:Nadal w pelnym rozmiarze na forum nie idzie,bede pracowac nad systemem;) zmniejsz fotaska do rozmiarów 640/ileś tam ile ci wyjdzie ... potem na fotosiku jak wgrasz ....bierzesz ten zrobiony na czerwono;) Link do zdjęcia: [ pomoc ] Kody na forum dyskusyjne: Miniaturka na forum: [ pomoc ] Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze): [ pomoc ] Nowe! Pełen rozmiar na forum: [ pomoc ] Alternatywna miniaturka: [ pomoc ] Kody na Blogi, Strony WWW oraz Aukcje Internetowe: Miniaturka: [ pomoc ] Pełen rozmiar: [ pomoc ] Nowe!
Carbonara Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 ojej wreszcie go widze. Lila ale masz stafii- mięsniaka:)))):loveu::loveu::loveu::loveu: mam nadzieję ze częsciej jako babcia bedę mogła ogladac Bullitka :))) Dorka chyba wiem o czym myslisz :)))));)
Bullila.nl Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Carbonara napisał(a):ojej wreszcie go widze. Lila ale masz stafii- mięsniaka:)))):loveu::loveu::loveu::loveu: mam nadzieję ze częsciej jako babcia bedę mogła ogladac Bullitka :))) Dorka chyba wiem o czym myslisz :)))));) Ciesze sie ze obie:multi: Babcie sa zadowolone z wygladu wnusia,ale musze dodac ze(bysiorek vel staffi-miesniak)jak to go babcie nazwaly;) z charakterku to calusny Bobasek:loveu::lol::loveu: babcia Amfi mial okazje doznac czulosci:evil_lol:ostatnio
wera99 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Wiedzialam, intuicyjnie , juz od kiedys tam, ze Carbo ma w sobie potencjal i ze siac bedzie to, co najlepsze w staffionach - nie omylilam sie - jako rep jest .... zajeextrafajny :) Piekny jest ten bullerbynowy chloptas !!! buzka
porterin Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 a teraz najwyższy czas wypróbować Twojego Best Repa :evil_lol:
Bullila.nl Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='wera99']Wiedzialam, intuicyjnie , juz od kiedys tam, ze Carbo ma w sobie potencjal i ze siac bedzie to, co najlepsze w staffionach - nie omylilam sie - jako rep jest .... zajeextrafajny :) Piekny jest ten bullerbynowy chloptas !!! buzka Dziekuje serdecznie:loveu:/ja jestem w nim zakochana od 14.12.2006/kiedy dostalam pierwsza fotke z oczekiwanym Bobaskiem...i powiem szczerze..ze dzis kocham go wiecej jak wczoraj i mniej niz jutro:loveu:
Bullila.nl Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Wera99, Carbo...jest suuuper i ma super dzieciaczki,ale nie zapominajmy o mamie BULLITA,ABI vel Bunia z Bullerbyn...ona jest super strong mama..!! :)
Recommended Posts