Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahaha super :loveu:
u nas z tym spaniem to jest tak. Przemek jest ranny ptaszek i wstaje już o 6.30 i siedzi przed kompem zanim do firmy wyjedzie. Więc psy w tym czasie wskakują do łóżeczka i śpią ze mną do 8 :D ale teraz przy Ravie to Cartman wstaje i za każdym razem ze mną idzie na polko. No ale potem i tak wskakuje do pościeli :D

Posted

[quote name='forgeta']Super! Koniecznie 3 pies! Masz przeciez jeszcze jedno wolne ramie :lol:

:lol::evil_lol::lol:

a u nas nowa hierarchia stadna nastaje.....

:evil_lol:

Posted

jakie piękne grzyby, i to prawdziwki!!! :crazyeye: forgeta, gdzie sie takie znajduje, bo ja dziś złaziłam cały las i ledwo dno koszyczka przykryłam małymi podgrzybkami...:-(

Posted

AMFI napisał(a):
jakie piękne grzyby, i to prawdziwki!!! :crazyeye: forgeta, gdzie sie takie znajduje, bo ja dziś złaziłam cały las i ledwo dno koszyczka przykryłam małymi podgrzybkami...:-(

Zapraszam, Krąg k/ Starogardu Gdańskiego. Do Twojej dyspozycji 4 ha lasu, wchodz i zbieraj a potem kawka przed domem:lol:

Posted

forgeta napisał(a):
Zapraszam, Krąg k/ Starogardu Gdańskiego. Do Twojej dyspozycji 4 ha lasu, wchodz i zbieraj a potem kawka przed domem:lol:

kurka, troszku daleku jak na wyprawę na grzyby, ale kusisz, kusisz...;)

Posted

forgeta napisał(a):

Za to ja mam blisko:lol:;):razz:

Posted

forgeta napisał(a):
No to wskakuj w samochód bierz Zochę i czekamy.Serio:lol:

Chętnie byśmy się spotkali ale Zośka skończyła cieczkę i Antoś by się wściekł:loveu: z zakochania, zostały jeszcze trzy dni...w środę już będzie po.

Ale dzięki i oczywiście odwzajemniam, i napewno niedługo wpadniemy bo ważność zaproszenia mam nadzieję szybko nie wygaśnie.

Za tydzień Wrocław a jak wrócimy to może wtedy???

Posted

Patka, jaka sielanka...... moje bydlątka pożarły by kocia w minutkę :oops: próbowałam nawet Duda socjalizować z kotem, całkiem oswojonym z psami, ale Dud jak tylko go zobaczył wykonał tak błyskawiczny atak, że ledwo kot nawiał :shake: nie wiem skąd mu przyszło to do głowy, był to jego pierwszy kotek w życiu i od razu pomyślał o morderstwie....

a oto i moje bandyckie potfory:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...