Canaveral-staff Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 W POGONI ZA DOGIEM I W UCIECZCE PRZED STAFFIKIEM
CASIA&ttb Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Vectra ale fociaki super,Lala to chyba złodziej gruszkowy... :)?
Vectra Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Casia_i_Figa']Vectra ale fociaki super,Lala to chyba złodziej gruszkowy... :)? To są psie gruszki , ja ich jeść nie mam zamiaru :diabloti: że tak się wyrażę , na psim moczu wyhodowane ;) I to jest jedyny owoc który Lalka do pyska bierze , wręcz się zajada nimi .. żadnych innych owoców o warzywach wspominać nie chce ona nie ruszy. Ale tylko te psie gruchy jej smakują , taka sama odmiana kupiona w sklepie i nawet zrobiłam jej zmyłkę , udawałam że sklepową gruche z drzewa zrywam , powąchała , zrobiła swoją zniesmaczoną minę i poszła oburzona ... zerwałam prawdziwą psią gruszkę i tą pożarła. a taką królewnę dziś Franio odkrył na podwórku :evil_lol: bardzo waleczną królewnę :crazyeye: nie sądziłam że ropuchy są takie bojowe, normalnie atakowała jak się za blisko podchodziło.
Sebastian Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ni no rewelka!!! psiaki w sadzie robią porządki!!! a jak patrzę na Franka to przychodzi mi na myśl nazwa dla niego, Franko Zadymka:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Asztir Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 U Vectry wszyscy biegają i się bawią a u nas nastały czasy wczesno jesiennego odpoczywania ;) Cartman z Moniką - siostrą TZ
Asztir Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 jak taka cisza to ja dodaje jeszcze kota morderce - zgodnie z powiedzeniem - z kim się zadajesz takim się stajesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Lambi Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Asztir ale się uśmiałam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , zdjęcie z kotem rewelacja:diabloti: :diabloti:
wejherstaff Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 A my się przypominamy z NEGATYWEM ;) (taką mamy teraz ksywkę;)) *** *** ***
wejherstaff Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Zapomniałam jeszcze dodać najszczerszego staffikowego usmiechu ;) *** ***
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]to jest NAJ NAJ NAJ ...zagłodzone pieski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images6.fotosik.pl/47/ad71ee913a33d3bdmed.jpg [/FONT]
AMFI Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Kasiu, Twoja Bessi jest kapitalna a te czarne uszko przesłodkie :loveu: a tu moje dwa gady:cool3:
Sebastian Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Negatyw coraz piękniejszy!!! zmienia się i nabiera koloru;)
Sebastian Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Amfi, takie parki w jednym tonie robią na mnie fenomenalne wrażenie!!!:loveu: :loveu: :loveu: Gratuluję zdecydowanego kierunku!!! ...może i kiedyś ja się doczekam...;)
wejherstaff Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Jaki wielki już jestem :crazyeye: http://images13.fotosik.pl/75/88aa39135a8a9432.jpg
dzasta Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Wejhesrstaff a ładnie to tak Barbi Bessi przezywac negatywem :evil_lol: :mad: AMFI super foteczki :loveu: A DUDA to już Wielkoluda :razz: podróśł chłopaczyna :multi: a ja już jutro go wyściskam jak Monika pozwoli :evil_lol: Do zobaczenia jutro będe od rana trzymać :kciuki: za debiut Dudy :kciuki:
AMFI Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 dziękujemy za ciepłe słowa, na pewno jutro się wybierzemy, chociaż nie wiem czy uda sie wystawić Duda, bo okulał na prawy przód :placz: ale tak czy inaczej bedziemy, bo muszę oswajać dzikusa, jest zupełnie inny niż Abi - nieśmiały, ostrożny i często przestraszony w nowych miejscach :shake:
wejherstaff Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='dzasta']Wejhesrstaff a ładnie to tak Barbi Bessi przezywac negatywem :evil_lol: :mad: A ładnie, ładnie :eviltong: mi się podoba ;) Ktoś kiedyś ją tak nazwał hihi
Harpagon Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Wreszcie, piękna wakacyjna fotka Cartmanka :p A może damy tytuł : Upragniony urlop !!? www.harpagon.com.pl
Sebastian Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Harpagonki, a wy gdzie??? dawać jakieś fotki waszych potworków:evil_lol::evil_lol::evil_lol:!!!
strumyk Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 No to my na chwilke Lindzik w drodze na wakacje - parking we Francji Lindzik na "wakacjach"
Sebastian Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 strumyk napisał(a):No to my na chwilke Lindzik w drodze na wakacje - parking we Francji Ale macie fajnie...mój urlop dopiero przedemną... Lindziorek wygląda na szczęśliwą:lol:
Asztir Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Oj tak, tak! Decyzja wakacji była podjęta chyba dopiero w sierpniu! I wtedy domek zamawiany... ale jest tu naprawde super! Jestesmy sami i pieski biegają z rana po ogrodzie :D Oczywiście Loona by z wody nie wychodziła a Cartman się okazuje lubi biegać po prostu po plaży i kraść patyczki :evil_lol: No więc ślemy dla wszystkich dogomaniaków pozdrowienia na wirtualnej kartce :loveu:
strumyk Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Giovani napisał(a):Ale macie fajnie...mój urlop dopiero przedemną... Lindziorek wygląda na szczęśliwą:lol: hmm, szczesliwa dopiero gdy po spacerku mozna siascprzy winku :diabloti:
Recommended Posts