Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Casia_i_Figa']Vectra ale fociaki super,Lala to chyba złodziej gruszkowy... :)?
To są psie gruszki , ja ich jeść nie mam zamiaru :diabloti: że tak się wyrażę , na psim moczu wyhodowane ;)
I to jest jedyny owoc który Lalka do pyska bierze , wręcz się zajada nimi .. żadnych innych owoców o warzywach wspominać nie chce ona nie ruszy.
Ale tylko te psie gruchy jej smakują , taka sama odmiana kupiona w sklepie i nawet zrobiłam jej zmyłkę , udawałam że sklepową gruche z drzewa zrywam , powąchała , zrobiła swoją zniesmaczoną minę i poszła oburzona ... zerwałam prawdziwą psią gruszkę i tą pożarła.

a taką królewnę dziś Franio odkrył na podwórku :evil_lol: bardzo waleczną królewnę :crazyeye: nie sądziłam że ropuchy są takie bojowe, normalnie atakowała jak się za blisko podchodziło.

Posted

Ni no rewelka!!! psiaki w sadzie robią porządki!!!

a jak patrzę na Franka to przychodzi mi na myśl nazwa dla niego, Franko Zadymka:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

jak taka cisza to ja dodaje jeszcze kota morderce - zgodnie z powiedzeniem - z kim się zadajesz takim się stajesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Amfi, takie parki w jednym tonie robią na mnie fenomenalne wrażenie!!!:loveu: :loveu: :loveu: Gratuluję zdecydowanego kierunku!!!

...może i kiedyś ja się doczekam...;)

Posted

Wejhesrstaff a ładnie to tak Barbi Bessi przezywac negatywem :evil_lol: :mad:
AMFI super foteczki :loveu: A DUDA to już Wielkoluda :razz: podróśł chłopaczyna :multi: a ja już jutro go wyściskam jak Monika pozwoli :evil_lol:
Do zobaczenia jutro będe od rana trzymać :kciuki: za debiut Dudy :kciuki:

Posted

dziękujemy za ciepłe słowa, na pewno jutro się wybierzemy, chociaż nie wiem czy uda sie wystawić Duda, bo okulał na prawy przód :placz:
ale tak czy inaczej bedziemy, bo muszę oswajać dzikusa, jest zupełnie inny niż Abi - nieśmiały, ostrożny i często przestraszony w nowych miejscach :shake:

Posted

strumyk napisał(a):
No to my na chwilke
Lindzik w drodze na wakacje - parking we Francji

Ale macie fajnie...mój urlop dopiero przedemną...

Lindziorek wygląda na szczęśliwą:lol:

Posted

Oj tak, tak! Decyzja wakacji była podjęta chyba dopiero w sierpniu! I wtedy domek zamawiany... ale jest tu naprawde super! Jestesmy sami i pieski biegają z rana po ogrodzie :D
Oczywiście Loona by z wody nie wychodziła a Cartman się okazuje lubi biegać po prostu po plaży i kraść patyczki :evil_lol:

No więc ślemy dla wszystkich dogomaniaków pozdrowienia na wirtualnej kartce :loveu:

Posted

Giovani napisał(a):
Ale macie fajnie...mój urlop dopiero przedemną...

Lindziorek wygląda na szczęśliwą:lol:

hmm, szczesliwa dopiero gdy po spacerku mozna siascprzy winku :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...