Alicja Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Staff-ka , czy można prosić cię o jeszcze trochę tych ,, słodkości". Męska część mojej rodziny też piała z zachwytu oglądając Stasinkę i 3 Staszki . :wink:
staff-ka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Dag']:o Staff-ka... czym tyś je tak upasla kofana Ty moja??? - Daguniu jak to czym :wink: - kielbaska,boczuś z grilla - majonezik - bo on najtlusciejszy -nio i super mleczko tłusciutkie prosto od krówki ... :D :D I takie PULPETY teraz sa,ze faktycznie aż SCHRUPAC .... :eating: Jestescie KAFANI - aj juz dajcie spokój bo mi lica rózowieja :oops: :lol: :lol: :lol: Buziaczki przesyłaja Maluchy i ja i ja i ja.... :angel: :D - chopczyk :wink: - chopczyk :wink: - chopczyk :wink: i dziewuszka :wink: - wszystkie razem na "pierwszym słoneczku" :) :)
Alicja Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Mam nowe fotki Ozzyego ale niestety robione telefonem :(
Alicja Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 fotki nie są dobrej jakości ale zawsze to coś bo ostatnio u bullowatych strasznie cicho, mały ruch..........
Marta Chmielewska Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Cha, cha,cha, ale prosiak. Jak samiec może być ładny, strusie jaja na brzuchu, chachacha, nie to co suczki, garniturek :lol: :lol: :wink: Pokazuj swojego świniaka przodem albo tyłkiem lepiej :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: A, a tu moja pannica, patrz jaka piękna :lol: PODUSZKOWIEC
Marta Chmielewska Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 PODUSZKOWIEC II A przy okazji brzydkiej wiosny, jesienne klimaty A tu zagadka, jakie to mieszanki???
Alicja Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Marta mój ma taki ładny brzuszek że może go pokazać , twoja panna musiała przykryć bo kyo to widział tyle guzików na brzuchu .Toż to obciach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Patka Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Oj dziewczyni dziewczynki :wink: :nono: nie moge z Was :roflt:
Alicja Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Patka ,no i jak lepiej ,od frontu czy od tyłu :wink: jeszcze raz przepraszam za jakość ale siła wyższa. nadworny nie ma czasu więc Ozzy nie ma świeżych fotek :fadein:
Alicja Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 No to jeszcze pare fotek mojego psa w typie/ :lol: / :wink:
Patka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Alicjo przeciez ciągle Ci powtarzamy, że Ozzy jest cudowny!!!!!!! :D Lilith o nim sni całe noce ;)
magia Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 No to w końcu wstawiam zdjęcia :) trochę ich dużo ale mam nadzieje ze nie przesądzę :D w ten wspaniały sposób człowiek nie ma gdzie usiąść Lord Olsen oto efekt komendy na miejsce kiedy pies niechce wyjsc z pokoju a niema wolych foteli :D Kiedy woda jest w pobliżu zawsze znajdzie sie jakieś zajęcie dla Gihi :D to była pratia pierwsza :)
magia Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 partia druga :) "Śpij malutki, śpij..." Czy ktoś by mógł zabrać stąd tą fretkę?! pierwsze tegoroczne pływanie czyli Giha - mała motorówka akcent wiosenno przyrodniczy :) Jeronimooooooooooooo.........
Justuss Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 A tak się prezentuje mój drugi chłopczyk-Markus :thumbs: :thumbs: :thumbs:
Alicja Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 magia super :P No nie psiurki uprawiają sporty ekstremalne... :lol: Cudne .
Justuss Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Sesja zdjęciowa była bardzo udana :bigok: P.S.Mam nadzieję, że nie za dużo fotek wsadziłam :wink: :lol: POZDRAWIAM :drinking:
AMFI Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Bardzo udana sesja - super foty, ale klatę ma zawodnik, barrrdzo mi się podoba :angel:
Recommended Posts