strumyk Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Vectra napisał(a): a jak wygląda Szaman po treningu zapraszam do wątku Szczeniaki :) wow, az zazdroszcze :) a Szaman cudnie wygladal, taki zmeczony piesek to dobry piesek :)
porterin Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Super fotki :p To się chyba nazywa Pierwszy Polski Klub Ringcraft ;)
szumaki Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 witam , dziekuje za spodkanie i porady dla małego Szamana, ktory dowiedział sie ze istnieja inne staffiki oprocz jego mamy i babci na tym swiecie . pozdrawiam ms.
AMFI Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 No prosze jaka mocna ekipa! na warszawkę się szykujecie? Ale dla małego Szamanka to najwyraźniej za wcześnie na takie szkolenia...:loveu:
Patka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 witam , dziekuje za spodkanie i porady dla małego Szamana, ktory dowiedział sie ze istnieja inne staffiki oprocz jego mamy i babci na tym swiecie . pozdrawiam ms. i do tego maja takieeee jajka :evil_lol:
Sebastian Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Vectra widzę że ostro ćwiczycie!!!:crazyeye: i dobrze!!! Bądź wytrwła i konsekwentna, masz napewno świetnych nauczycieli także wszystko przed Tobą! Powodzenia!!!:multi: :multi: :multi: A ta Pani z pieskiem z lewej...jaki pies, jaki uśmiech... jaka Pani... ...skąd ja ich znam???
Vectra Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 strumyk napisał(a):wow, az zazdroszcze :) a Szaman cudnie wygladal, taki zmeczony piesek to dobry piesek :) najlepszy staffik to zmęczony staffik :evil_lol: :evil_lol: porterin napisał(a):Super fotki :p To się chyba nazywa Pierwszy Polski Klub Ringcraft ;) tak , nieoficjalny klub :multi: :multi: szumaki napisał(a):witam , dziekuje za spodkanie i porady dla małego Szamana, ktory dowiedział sie ze istnieja inne staffiki oprocz jego mamy i babci na tym swiecie . pozdrawiam ms. My również dziekujemy :loveu: i do zobaczenia :cool3: AMFI napisał(a):No prosze jaka mocna ekipa! na warszawkę się szykujecie? Ale dla małego Szamanka to najwyraźniej za wcześnie na takie szkolenia...:loveu: tak , my w Warszawie się pokażemy :p Patka napisał(a):i do tego maja takieeee jajka :evil_lol: a Tobie jedno w głowie :mad: :diabloti: oddawaj Pole :mad: :evil_lol: Giovani napisał(a):Vectra widzę że ostro ćwiczycie!!!:crazyeye: i dobrze!!! Bądź wytrwła i konsekwentna, masz napewno świetnych nauczycieli także wszystko przed Tobą! Powodzenia!!!:multi: :multi: :multi: A ta Pani z pieskiem z lewej...jaki pies, jaki uśmiech... jaka Pani... ...skąd ja ich znam??? Dzięki Giovani :buzi: ćwiczymy , ćwiczymy i jeszcze raz ćwiczymy i kiedyś się nauczymy :multi: :diabloti: Nauczyciele są najlepsi :loveu: no i w kupie lepiej nauka nam idzie :lol: a może ktoś jeszcze chętny z nami trenować :cool3: dawać cenne wskazówki :razz:
Sebastian Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Dzięki Giovani :buzi: ćwiczymy , ćwiczymy i jeszcze raz ćwiczymy i kiedyś się nauczymy :multi: :diabloti: Oczywiście że się nauczycie!!! życzę cierpliwości i powodzenia!!! :kciuki: choć czasem jest trudno...:mdleje:
blaira Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Giovani napisał(a): A ta Pani z pieskiem z lewej...jaki pies, jaki uśmiech... jaka Pani... ...skąd ja ich znam??? Oj znasz oj znasz, moze jeszcze nie osobiscie :lol::p Dziekuje za wspolny trening... i mam nadzieje , ze znow powtorzymy wypad :cool3: pozdr
szumaki Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 witam, mam nadzieje ze na nastepnym spodkaniu bedzie nas wiecej pozdrawiam ms.
Sebastian Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='blaira']Oj znasz oj znasz, moze jeszcze nie osobiscie :lol::p No mam nadzieję nie długo się spotkać;) i poznać was oboje...
AMFI Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Witamy Feliksa - dawno chyba nie było świeżych fotek - a chłopak uroczy :multi: tatoo - Apokalipsa prezentuje sie imponujaco ! :fadein:
Vectra Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Lalcia wraca do żywych , już bardzo ,ale to bardzo dawno się nie bawiła z Kano , pokłócone były ........ takie tam zabawy :diabloti:
Patka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 a ta taczka nadal tam stoi :mad: krzywdę zwierzaczkom mogła zrobić :evil_lol:
Vectra Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Patka napisał(a):a ta taczka nadal tam stoi :mad: krzywdę zwierzaczkom mogła zrobić :evil_lol: bo ja psiątam , wyrywam chwasty tylko nie nadążam za ich wzrostem :evil_lol: taczka się przyda , w razie jak by któreś trzeba wywieść ;) :diabloti: a bardziej to się obawiam o zdrowie taczki przy tych zwierzaczkach :evil_lol:
IN_ Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Hmmm, tego zdjęcia chyba tu jeszcze nie dawałam. A więc ja i Frod - na dniach już jako dwuletni kawaler!
Patka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 IN_ super fota :loveu: Rudolfina z ulubionym patyczkiem :razz:
AMFI Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Patka napisał(a): Rudolfina z ulubionym patyczkiem :razz: :megagrin::megagrin::megagrin: skąd ja to znam :loveu: IN_ - piękna foteczka i Frodek jaki dumny :p
BoJa2 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 In - śliczna fotka i jaki Frodek przystojny,a tak niedawno przygarnęłaś malutką chudzinkę(jak ten czas szybko leci) Dulka wakacyjna
IN_ Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 I jeszcze kilka... TOW i WP Odpoczynek Na czołgu http://img406.imageshack.us/img406/9969/img8388mmtk2.jpg I na placu (wg. Froda "zabaw")
Patka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 AMFI dzięki :razz: In och ten Frodek :cool3: Hugo-Kochaś Dulka tzw duma rodu :razz:
wejherstaff Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 My dziś w galerii z fotkami z serii "Podziel się posiłkiem" ;) *** *** *** ***
Recommended Posts