Carbonara Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Asztir']My za to innego śledzika i to z Kendi odświerzamy ;) na spotkaniu w Alteri :D i jeszcze mały berneńczyk dołączył :D heheheh no jak by mógł to chłopak normalnie związał by uszy z tyłu w supełek :), i na ostatnije focie - kocham te zwariowane spojrzenia w czasie zabawy i zastyganie w miejscu :loveu: a przy okazji nasza mała juz nie mała :)
AMFI Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 o krówka :crazyeye: ale oczka ma zakapiorskie:evil_lol: a my tu sennie, wakacyjnie...
jonQuilla Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Co za cudne śpiochy :D to i ja się dorzucę....Salsa jest co prawda mieszanką, ale jest w typie Bull :)
wejherstaff Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Toż on taki wielki już jak Bunia :razz: http://img249.imageshack.us/img249/9519/013cf8.jpg
Patka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 normalnie boska fotka :lol: http://img249.imageshack.us/img249/3656/083hj6.jpg
AMFI Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='wejherstaff']Toż on taki wielki już jak Bunia :razz: Oj Kasiu, na wzrost prawie, ale za to przecinak chudy jak 1/3 Buni :placz: a ktos tu podobno Patyka nabył.... też Patyk, ale jaki kochaniutki
wejherstaff Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 AMFI napisał(a):Oj Kasiu, na wzrost prawie, ale za to przecinak chudy jak 1/3 Buni :placz: a ktos tu podobno Patyka nabył.... też Patyk, ale jaki kochaniutki i jaki przystojny :loveu: prawdziwy model :p przyjdzie czas to nabierze masy, bo teraz na wszystkie strony go powyciągało ;) (ale i tak jest piękny :loveu:) pozdrawiamy :p
AMFI Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 wejherstaff napisał(a):i jaki przystojny :loveu: prawdziwy model :p przyjdzie czas to nabierze masy, bo teraz na wszystkie strony go powyciągało ;) (ale i tak jest piękny :loveu:) pozdrawiamy :p Dzieki za pocieszenie, ale ja już zwątpiłam....:evil_lol: bedzie kolekcja patyków..:razz:
porterin Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 W konkursie, który bardziej kochaniutki nie będziemy startować:lol: Kawałek psa widzę z ciekawą głową, wszystkiego najlepszego dla niego AMFI, i wszerz to on zacznie, jak skończy w górę ;)
dzasta Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 AMFI u Dudusia wielkie zmiany nst podczas wczasowania :loveu: Młody jest coraz to fajniejszy i zgadzam się w pełni z PortErin bo główke to ma chłopaczek ciekawą a na ciałko ma jeszcze czas :p PATYKI GÓRĄ ;)
AMFI Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Bardzo Wam dziękuję za miłe słowa moje drogie pocieszycielki. W sumie to wiem, że ma jeszcze kupę czasu, ale ... nie moge patrzeć na te chucherko, Bunia w jego wieku miała ksywkę Baryłeczka.... i co dziwne prawie nic nie jadła, a Dud wcina jak wściekły:crazyeye: co do głowy nie narzekam, na ostatniej fotce to ma już prawie taką jak Bunia :evil_lol:
porterin Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 szzceniaki dzielą się na takie, które rosną rownomiernie i równomiernie im wszystkiego przybywa i na takie, kóre wystrzeliwują w górę przyprawiając hodowcę o palpitacje szczudłami i "waskością" po czym się spokojnie, dłużej rozwijają :p
Vectra Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Amfi , świetny jest :) mi się wydaje , że Duduś przechodzi okres szczurzy :diabloti: to taki co to żadna część psa do siebie nie pasuje ... mój doberman to przechodził , uczciwie powiem że wstydziłam się z nim na ulicy pokazywać :evil_lol: bo się ludzie pytali co to za rasa psa albo co mu sie stało .... wielki łeb grube łapy i szkelerotowaty tułów ,aaaa i uszy jak dambo :evil_lol:
AMFI Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Tak Vectra, to dokładnie ten czas... tyle, że Dudowi wszystko pasuje do siebie, bo wszystko ma cienkie, chude, długie i wysokie... jak charcik a nie staffik atleta ;)
Vectra Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 tu wygląda jak kawał chłopa :) http://img210.imageshack.us/img210/4716/019cq6.jpg
porterin Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 W końcu dokopałam się do fotki Ch. USA Tiffany Daffodill Yellow Port Erin Graeat Western Society - Kalifornia - Tiffany - Best Of Sex a tego pana w środku gdzieś już widziałam :evil_lol: :evil_lol:
AMFI Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Pięknie :cool2: a można prosić o przypomnienie co to był za miocik z podwójnym przydomkiem ?
porterin Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 to był miocik genesis x jehto tull a tiffany była suczką za krycie stąd do imienia ma dodany przydomek daffodill yellow
bill Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [LEFT]Gratulacje fajna sunia, a pana sędziego znamy chociażby z zeszłorocznego Joe Mallena gdzie sędziował [/LEFT]
strumyk Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 AMFI napisał(a): jak charcik a nie staffik atleta ;) hehe, takie mam w domu - Dudues dorosnie, na pewno :) a wtedy drzyjcie suczki ;-) :eviltong:
Vectra Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Trenujemy wystawianie :diabloti: :diabloti: :diabloti: w bardzo zgranym składzie ... wszystkie klasy razem ;) Cest , Szaman i Franio :cool3: :cool3:
Vectra Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 a jak wygląda Szaman po treningu zapraszam do wątku Szczeniaki :)
Recommended Posts