Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asztir']My za to innego śledzika i to z Kendi odświerzamy ;) na spotkaniu w Alteri :D

i jeszcze mały berneńczyk dołączył :D

heheheh no jak by mógł to chłopak normalnie związał by uszy z tyłu w supełek :), i na ostatnije focie - kocham te zwariowane spojrzenia w czasie zabawy i zastyganie w miejscu :loveu:

a przy okazji nasza mała juz nie mała :)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wejherstaff']Toż on taki wielki już jak Bunia :razz:

Oj Kasiu, na wzrost prawie, ale za to przecinak chudy jak 1/3 Buni :placz:

a ktos tu podobno Patyka nabył....

też Patyk, ale jaki kochaniutki

Posted

AMFI napisał(a):
Oj Kasiu, na wzrost prawie, ale za to przecinak chudy jak 1/3 Buni :placz:

a ktos tu podobno Patyka nabył....

też Patyk, ale jaki kochaniutki

i jaki przystojny :loveu: prawdziwy model :p
przyjdzie czas to nabierze masy, bo teraz na wszystkie strony go powyciągało ;) (ale i tak jest piękny :loveu:)
pozdrawiamy :p

Posted

wejherstaff napisał(a):
i jaki przystojny :loveu: prawdziwy model :p
przyjdzie czas to nabierze masy, bo teraz na wszystkie strony go powyciągało ;) (ale i tak jest piękny :loveu:)
pozdrawiamy :p

Dzieki za pocieszenie, ale ja już zwątpiłam....:evil_lol: bedzie kolekcja patyków..:razz:

Posted

W konkursie, który bardziej kochaniutki nie będziemy startować:lol:

Kawałek psa widzę z ciekawą głową, wszystkiego najlepszego dla niego AMFI, i wszerz to on zacznie, jak skończy w górę ;)

Posted

AMFI u Dudusia wielkie zmiany nst podczas wczasowania :loveu:
Młody jest coraz to fajniejszy i zgadzam się w pełni z PortErin bo główke to ma chłopaczek ciekawą a na ciałko ma jeszcze czas :p
PATYKI GÓRĄ ;)

Posted

Bardzo Wam dziękuję za miłe słowa moje drogie pocieszycielki. W sumie to wiem, że ma jeszcze kupę czasu, ale ... nie moge patrzeć na te chucherko, Bunia w jego wieku miała ksywkę Baryłeczka.... i co dziwne prawie nic nie jadła, a Dud wcina jak wściekły:crazyeye:
co do głowy nie narzekam, na ostatniej fotce to ma już prawie taką jak Bunia :evil_lol:

Posted

szzceniaki dzielą się na takie, które rosną rownomiernie i równomiernie im wszystkiego przybywa i na takie, kóre wystrzeliwują w górę przyprawiając hodowcę o palpitacje szczudłami i "waskością" po czym się spokojnie, dłużej rozwijają :p

Posted

Amfi , świetny jest :) mi się wydaje , że Duduś przechodzi okres szczurzy :diabloti: to taki co to żadna część psa do siebie nie pasuje ... mój doberman to przechodził , uczciwie powiem że wstydziłam się z nim na ulicy pokazywać :evil_lol: bo się ludzie pytali co to za rasa psa albo co mu sie stało .... wielki łeb grube łapy i szkelerotowaty tułów ,aaaa i uszy jak dambo :evil_lol:

Posted

Tak Vectra, to dokładnie ten czas... tyle, że Dudowi wszystko pasuje do siebie, bo wszystko ma cienkie, chude, długie i wysokie... jak charcik a nie staffik atleta ;)

Posted

W końcu dokopałam się do fotki Ch. USA Tiffany Daffodill Yellow Port Erin

Graeat Western Society - Kalifornia - Tiffany - Best Of Sex

a tego pana w środku gdzieś już widziałam :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[LEFT]Gratulacje fajna sunia, a pana sędziego znamy chociażby z zeszłorocznego Joe Mallena gdzie sędziował
[/LEFT]

Posted

Trenujemy wystawianie :diabloti: :diabloti: :diabloti: w bardzo zgranym składzie ... wszystkie klasy razem ;)
Cest , Szaman i Franio :cool3: :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...