baldekgp_stefek Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 to stefan sam sie tak przykrył :evilbat: :wink:
kasiain Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 to stefan sam sie tak przykrył to z pewnością łóżko też sam sobie pościeli :lol: :evilbat: zdjęcie z seri żebranie vel sępienie (uchwycone aparatem w tel. więc jakość taka sobie)
baldekgp_stefek Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D fajne zdjecie :D :D
Alojzyna Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 TUTAJ można zobaczyć jak dzisiaj wygladają BETA, BROSHKA i BRYSIA.
tufi Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Brysia na ostatniej fotce jest przecudowna po prostu! Ta minka powala na kolana - lamie serca!
lapis Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Co do ich rozmiarów Beta wydaje się być najmniejsza (i taka super pomarszczona-kofam to u faffików) Broshka średnia, za to Brysia to już taka sunia, słodziutkie są te panny, pomyśleć, że dopiero były takie malusieńkie. A która jest w Koszalinie???
Alojzyna Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 W Koszalinie jest Berta - niestety nie mam jeszcze jej zdjęć. Co do rozmiarów - zdecydowanie najdrobniejsza jest Broshka. Beta urodziła sie jako największa spośród suczek, ale ze wzgledu na temperament (brak czasu na jedzenie), dała się wyprzedzić pozostałym siostrom. Najważniejsze teraz, że są zdrowe i mają przesympatycznych opiekunów. :D :D
Alicja Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Wszystkie rozkoszne , ale mnie to najbardziej od początku za serducho to łapie Brysia, całuśne dziewczątka :iloveyou: :buzi:
staff-ka Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 [quote name='Dag']Suuuper foty!!! Aż nie mam serca Ci ich w linki zamieniać, bo za duże :evilbat: Dagus Moja Kofana - przepraszam :oops: ,ale wiesz,ze ja mam zawsze z tymi rozmiarami problem ........ :P :angel: Ale za to bardzo,ale to bardzo Ci dziekuje za wyrozumiałośc :drinking: :drinking: Alojzyna FAJNE LASKI beda rosły ...... :wink: :wink:
lapis Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 [quote name='staff-ka'][quote name='Dag']Suuuper foty!!! Aż nie mam serca Ci ich w linki zamieniać, bo za duże :evilbat: Dagus Moja Kofana - przepraszam :oops: ,ale wiesz,ze ja mam zawsze z tymi rozmiarami problem ........ :P :angel: No porostu Stafkka lubi wszystko co duże :wink: i bardzo dobrze bo zdjęcia super dobrze, że mój TZ dziś wraca bo znów mam głupie myśli
baldekgp_stefek Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 na pierwszych dwóch zdjęciach stefan rozprówał piłke do tenisa :evilbat: :wink: z uszami czekalem do wizyty u wet. ale ten jest jakimś matołem i powiedzial ze nic sie nie da z uszami zrobić :roll: wiec zrobie tak jak mi radzila staff-ka :thumbs: pozdrowienia dla staff-ki i patki&lilith
Alojzyna Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 lapis, dostałam dziesiaj zdjęcia Berty (tej z Koszalina). Wkleiłam je już na stronę. Jeśli chcesz obejrzeć to znajdziesz je TUTAJ
lapis Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Dzięki Alojzyna Muszę stwierdzić, że nam fajna laseczka rośnie pod bokiem może chcieli by się spotkać bo z chęcią bym zobaczyłą ją na żywo
Patka Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 własnie własnie czekam na fotki przeciez to galeria :wink: :D
Alicja Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Żeby nie zapeszyć to jakies 4 głupkowate fotki wrzucę jutro /dawno tego nie robiłam i nie wiem jak wyjdzie bo mi je przesłali na Outloka, po prostu Ozzy jest obiektem do foto dla znajomków/ :lol: Spróbuje zrzucić fotki z telefonu , ale tego to jeszcze nie robiłam więc :thumbs: za beztalencie techniczne/czyli ja/
Leon.T Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 [quote name='baldekgp_stefek'] to ty masz 2 psy?? Tak mam dwa pieski ! Pracownicy leśni!
lapis Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Leon rzeczywiście w tym Twoim piesku można się dopatrzyć czegoś z ON-a, szczególnie jak są razem na zdjęciu to widać te pewne niedoskonałości
lapis Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 jak mu się przyglądam to typowy bull z pyskiem i chyba też ogonem ON-a, ale psina sympatyczna i pewnie bardzo kochana
Alicja Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Mixio bardzo przesympatyczne.Czemuż to go tak długo ukrywano :o Toż to prawie jak w bajce o Kopciuszku :wink: Nie napisałaś tylko czy tak ładnie wychodzi mu żebractwo/we 2 to żebractwo zorganizowane/.Proszę o zestaw dokumentalny w postaci fotek :lol:
baldekgp_stefek Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 ogon i troche łebka z on ale sierść raczej z bulla przynajmiej na pierwszym zdjeciu tak sie to prezentuje fajna psina :thumbs: leon tez :thumbs:
MSMIMI Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 jaki ON jakki ON, tożto bull , swiadczy o tym rożowośc kufy tuż nad nosem :wink:
baldekgp_stefek Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 powiedzcie mi czy dobrze przykleiłem stefkowi lewe ucho :question: :question:
Recommended Posts