baldekgp_stefek Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 jeszcze raz dzięki patka :wink: pozdrowienia dla lilith od stefka :wink:
porterin Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Oj tak, ten miot obfitowal w Peny. Peny Marty to PENNY LANE, moja Peny to PANDORA, jest jeszcze PENNY BLACK, w domu nazywana Maggie, która jutro wraca do mnie z Danii. Nie wiem, czy wszystkie spią w takich pozach, ale moja na pewno.
Marta Chmielewska Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 ajka, specjalnie dla dciebie wstawiam fotkę mojej córci (tej pierwszej) z Koficzką Olci :lol: A na dowód tego, ze stafik to najlepszy przyjaciel dla dziecka, fotka o tym jak dzieciaczki spały mam jeszcze dwa bardzo szokujące zdjecia. Tak wygląda stafik po ugryzieniu osy, w trakcie wstrząsu. Pokazuję ku przestrodze. Na szczęście wyszła z tego bez szwanku :) na pocieszenie dostała ucho i byla bardzo zadowolona Kasiain, co do fryzury, Penny nie należy do specjalnie dbających o siebie, paznokci nie maluje, ryjo zwykle czymś upaćkany, wody nie lubi... ale ma na głowie łysinkę, to pewnie niudana próba fryzjerska :wink: :lol:
Marta Chmielewska Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Ale to już są okropnie brzydkie stworzenia...
Alicja Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Fotki boskie :lol: A który fryzjer robi takie fryzury ?może skorzystam :lol:
ajka Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 @Marta Paradoksalnie fotki "okropnie brzydkich stworzeń" podobają mi się najbardziej, :lol: :lol: heheh,jak w kalejdoskopie czarnych charakterów. Kofi jak zwykle mniamuśna, uroku dodaje jej ta śliczna dziewczynka,tylko dlaczego zakułyście ją (Kofi) 8) w mordazę?
tufi Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 Marta - Penny wyglada jak shar-pei jakis :D Biedniutenka - dopiero jak ja osa uzadlila to wyszlo, ze jest uczulona czy co? I jak sobie z tym poradziliscie? W swietle zblizajacego sie ataku wszelkich paskudztw latajacych Twoje slowa moga byc bardzo wazne.
Marta Chmielewska Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 Ajka, bo Koficzka nie bardzo przepada za innymi suczkami i nawet stafika cieżko byłoby uratować z jej pyszczka. Tufi, Penny została ukąszona przez osę jakieś dwie godziny wczesniej i dopiero jak rozeszły sie toksyny po organiźmie, dostała wstrząsu. Właściwie błyskawicznie zaczęła puchnąć, zaczęłą się dusić już w samochodzie (150 na liczniku na wąskiej drodze), na szczęście weterynarz był w domu (a była to niedziela) i dał jej zastrzyk antywstrząsowy. Co dokładnie było w jego składzie z tego wszystkiego nie zapytałam. Ale po jakiś 20 minutach wszelkie opuchlizny zeszły, a suczo dalej bawiło sie jak zwykle. Trzeba wziać pod uwagę fakt, że wstrząs następuje tylko wtedy, gdy osa dziabnie domięśniowo. Parę dni później osa dziabnęła Penny w łapę i nawet bąbla na łapce nie miała. Ale na wszelki wypadek podałam jej wapno (końską dawkę) i altacet w okładzie. Właściwie całe wakacje dostawała wapno, spore dawki, tak na wszelki wypadek. Niemniej teraz, jeśli osa ją ugryzie, od razu jadę do lekarza. Alicja, chętnie zrobię ci boską fryzurę :evilbat: :lol: :wink:
Alicja Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 Marto ,ale ja mam krótsza sierść na głowie niż psiuniek :oops: no tylko że teraz trudno mi się wycofać no i byłoby nie honorowo :wink: ,więc podejmuję wyzwanie . Marto , do dzieła :lol:
baldekgp_stefek Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 dzięki wam i staffce wiem juz co mam zrobić ze stefkowymi uszami :wink:
lapis Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Czy ta "wielka morda" to stefek???? jak to wszystko zależy od zdjęcia, na małym zdjęciu mały łągodny Stefek. a na dużym kawał wielkiego już psa - super fotka
baldekgp_stefek Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 [quote name='lapis']Czy ta "wielka morda" to stefek???? jak to wszystko zależy od zdjęcia, na małym zdjęciu mały łągodny Stefek. a na dużym kawał wielkiego już psa - super fotka tak "wielka morda" :wink: to stefek ale kawał psa z niego jeszcze nie jest :D
Alicja Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 No nie pisz tak , przecież to śliczne pysio. :baby: Powodzenia z ucholkami .
baldekgp_stefek Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 teraz zdjęcia stefana w przebraniu :wink: akcja żebranie prof. stefan na wykładach czas na hip-hop
Alicja Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Stefek mi się nie wyświetla! :o Stronka tez nieczynna :roll:
tufi Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Ja wszystko widze - Stefek dostaje Nobla za cierpliwosc :lol:
Alicja Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Już mi się wyswietliły fotki .Stefek- i ty sobie tak dasz :lol: Teraz czekam na zdjęcia w garniturze :lol:
ajka Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 [quote name='baldekgp_stefek']jeszcze zdjęcie z serii nocne koszmary Prawidłowo, malutkie pieski śpią pod kocykiem :lol: :lol:
tufi Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 ajka napisał(a): Prawidłowo, malutkie pieski śpią pod kocykiem :lol: :lol: Oj, Ty slepa Babo ;) Nie widzisz, ze on wstydliwy jest i mu recznikiem jajeczka zaslonieto? :lol: A Alfa taka imprezowiczka w starym stylu 8)
Alicja Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 A może to nie Stefan a fotograf się golizny zawstydził :oops: No a teraz patrzeć jak nam Alfa w koronkowych rękawiczkach wyskoczy do foty :lol:
Marta Chmielewska Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Dobrze wychowany piesek śpi tak : Czasem się tylko zapomina przy jedzeniu, ale wybaczam :lol:
Recommended Posts