Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj tak, ten miot obfitowal w Peny. Peny Marty to PENNY LANE, moja Peny to PANDORA, jest jeszcze PENNY BLACK, w domu nazywana Maggie, która jutro wraca do mnie z Danii. Nie wiem, czy wszystkie spią w takich pozach, ale moja na pewno.

Posted

ajka, specjalnie dla dciebie wstawiam fotkę mojej córci (tej pierwszej) z Koficzką Olci :lol:

A na dowód tego, ze stafik to najlepszy przyjaciel dla dziecka, fotka o tym jak dzieciaczki spały

mam jeszcze dwa bardzo szokujące zdjecia. Tak wygląda stafik po ugryzieniu osy, w trakcie wstrząsu. Pokazuję ku przestrodze. Na szczęście wyszła z tego bez szwanku :)

na pocieszenie dostała ucho i byla bardzo zadowolona

Kasiain, co do fryzury, Penny nie należy do specjalnie dbających o siebie, paznokci nie maluje, ryjo zwykle czymś upaćkany, wody nie lubi... ale ma na głowie łysinkę, to pewnie niudana próba fryzjerska :wink: :lol:

Posted

@Marta
Paradoksalnie fotki "okropnie brzydkich stworzeń" podobają mi się najbardziej, :lol: :lol: heheh,jak w kalejdoskopie czarnych charakterów.

Kofi jak zwykle mniamuśna, uroku dodaje jej ta śliczna dziewczynka,tylko dlaczego zakułyście ją (Kofi) 8) w mordazę?

Posted

Marta - Penny wyglada jak shar-pei jakis :D Biedniutenka - dopiero jak ja osa uzadlila to wyszlo, ze jest uczulona czy co? I jak sobie z tym poradziliscie? W swietle zblizajacego sie ataku wszelkich paskudztw latajacych Twoje slowa moga byc bardzo wazne.

Posted

Ajka, bo Koficzka nie bardzo przepada za innymi suczkami i nawet stafika cieżko byłoby uratować z jej pyszczka.
Tufi, Penny została ukąszona przez osę jakieś dwie godziny wczesniej i dopiero jak rozeszły sie toksyny po organiźmie, dostała wstrząsu. Właściwie błyskawicznie zaczęła puchnąć, zaczęłą się dusić już w samochodzie (150 na liczniku na wąskiej drodze), na szczęście weterynarz był w domu (a była to niedziela) i dał jej zastrzyk antywstrząsowy. Co dokładnie było w jego składzie z tego wszystkiego nie zapytałam. Ale po jakiś 20 minutach wszelkie opuchlizny zeszły, a suczo dalej bawiło sie jak zwykle. Trzeba wziać pod uwagę fakt, że wstrząs następuje tylko wtedy, gdy osa dziabnie domięśniowo. Parę dni później osa dziabnęła Penny w łapę i nawet bąbla na łapce nie miała. Ale na wszelki wypadek podałam jej wapno (końską dawkę) i altacet w okładzie. Właściwie całe wakacje dostawała wapno, spore dawki, tak na wszelki wypadek. Niemniej teraz, jeśli osa ją ugryzie, od razu jadę do lekarza.
Alicja, chętnie zrobię ci boską fryzurę :evilbat: :lol: :wink:

Posted

Marto ,ale ja mam krótsza sierść na głowie niż psiuniek :oops: no tylko że teraz trudno mi się wycofać no i byłoby nie honorowo :wink:
,więc podejmuję wyzwanie .
Marto , do dzieła :lol:

Posted

Czy ta "wielka morda" to stefek????

jak to wszystko zależy od zdjęcia, na małym zdjęciu mały łągodny Stefek. a na dużym kawał wielkiego już psa - super fotka

Posted

[quote name='lapis']Czy ta "wielka morda" to stefek????

jak to wszystko zależy od zdjęcia, na małym zdjęciu mały łągodny Stefek. a na dużym kawał wielkiego już psa - super fotka

tak "wielka morda" :wink: to stefek
ale kawał psa z niego jeszcze nie jest :D

Posted

[quote name='baldekgp_stefek']jeszcze zdjęcie z serii nocne koszmary

Prawidłowo, malutkie pieski śpią pod kocykiem :lol: :lol:

Posted

ajka napisał(a):

Prawidłowo, malutkie pieski śpią pod kocykiem :lol: :lol:

Oj, Ty slepa Babo ;) Nie widzisz, ze on wstydliwy jest i mu recznikiem jajeczka zaslonieto? :lol:
A Alfa taka imprezowiczka w starym stylu 8)

Posted

A może to nie Stefan a fotograf się golizny zawstydził :oops:
No a teraz patrzeć jak nam Alfa w koronkowych rękawiczkach wyskoczy do foty :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...