Lambi Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ale patrząc na jej twarz to się zastanawiam czy jakieś diabelstwo się w niej nie budzi czasem:evil_lol: :evil_lol:
Carbonara Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 o proszę jak sie babsko zrobiło :) lambi dziewczyny masz super a Koria jak zwykle zjawiskowa :) A u Dorotka u Ciebie normalnie poszukiwacze zaginionej Arki :cool3: ( pieknie sie błyszczą :)):loveu:
Patka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Lambi od czasu do czasu mnie kusi żeby jakoś fotkę "z deka poprawić" te stopy tam nie pasowały :razz:
Lambi Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='Patka']Lambi od czasu do czasu mnie kusi żeby jakoś fotkę "z deka poprawić" te stopy tam nie pasowały :razz: :lol: :lol: Patka masz rację, wielkie dzięki;) ale takie czary mary zrobić, ja nie potrafię :oops: :oops:
Patka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 e tam maluśkie czary mary siedzę w domu z brzuszkiem i sie nudzimy więc ...
Carbonara Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 ale słodka para a jakie paszcze maja szczęśliwe :):loveu:
strumyk Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='AMFI']metody na spanko czyli różne pozycje fotelowe: bomba!!!! podobne pozycje na sledzia przyjmuje moja sledziowa, gdy spi ze mna - kladzie mi leb na szyi, a potem sie rozpycha jak na nizszym zdjeciu o jacie ! teraz rozumiem. Amfi, nie pozwol mu tak spac, bo bedzie chudy jak sledzik, scisnie sie i wyciagnie na dlugosc, glowa mu sie splaszczy to moja wina, co ja narobilam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A swoja roga to sie chlopisko powoli z niego robi - juz tak prawie 1/3 Buni, co? :lol:
AMFI Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Dziekujemy :p a wiesz strumyk, coś w tym śledziostwie jest ;) bo Dudek faktycznie sledzik, choć jak słusznie zauważyłaś wagowo i wzrostowo jest już ponad 1/3 Buni (na sobotnim ważeniu u doktora Bunia 16,5 kg a Dudek 6,5! Ostatnio przybiera ok. 1 kg tygodniowo:crazyeye:)
strumyk Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='AMFI']a wiesz strumyk, coś w tym śledziostwie jest ;) bo Dudek faktycznie sledzik, taki typ, ale za to jak ruszy - mam nadzieje, ze sie nie obrazisz - to zeby byl przynajmniej jak Lennox Lewis (brat sledziowej), bo mi sie Lennox baardzo podoba na sobotnim ważeniu u doktora Bunia 16,5 kg o ja piernicze, a moj sledzik wazy prawie 18 kg :) toz to sledzior, a nie sledzik :) a Dudek 6,5! Ostatnio przybiera ok. 1 kg tygodniowo:crazyeye: Linda tez tak miala :) wzrostem stanel jak miala 6 m-cy
AMFI Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='strumyk']taki typ, ale za to jak ruszy - mam nadzieje, ze sie nie obrazisz - to zeby byl przynajmniej jak Lennox Lewis (brat sledziowej), bo mi sie Lennox baardzo podoba ba, Lennox się schowa przy Dudusiu!!! [quote name='strumyk'] o ja piernicze, a moj sledzik wazy prawie 18 kg :) toz to sledzior, a nie sledzik :) spokojnie, Bunia normalnie też podbija pod 18 kg, teraz jest zabiedzona, bo przy Dudku dostała laktacji :shake: Linda tez tak miala :) wzrostem stanel jak miala 6 m-cy Bunia tak samo, ale chłopaki podobno potrafia rosnąć dłużej....:crazyeye:
strumyk Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='AMFI']ba, Lennox się schowa przy Dudusiu!!! aa, ale w ten typ moze isc? jesli tak, to mu zycze, zeby sie Lennox chowal :) spokojnie, Bunia normalnie też podbija pod 18 kg, teraz jest zabiedzona, bo przy Dudku dostała laktacji :shake:aaa, no to lekkie uff :) ale trudno sie dziwic - przy takim slodkim cycusiu :)
Patka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 uff a ja sie bałam ze Rudolfina będzie tucznym prosiakiem jak dobije 18 na razie walczymy by nie przeskoczyć 16 kg:razz: nie mogę sie napatrzeć
AMFI Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Patka napisał(a):uff a ja sie bałam ze Rudolfina będzie tucznym prosiakiem jak dobije 18 na razie walczymy by nie przeskoczyć 16 kg:razz: o pewnie Patko przeskoczycie, wszak ona jeszcze młoda dziewuszka! Ale moim zdaniem nie kilogramami trzeba się przejmować, tylko proporcjami i tym, żeby na piesku mięśnie były a nie tłuszczyk:cool3: choć swoją drogą trz dążyć do tych wzorcowych wag, ale o tym już chyba tu kiedys było...;)
Sebastian Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [SIZE="4"]Amfi! cudo!:multi: , :loveu: ale Ci zazdroszczę;) ;) ;) dwa to nie jeden, pięć to nie dwa...
wera99 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Giovani']Amfi! cudo! [quote] dokladnie tak!!!!! i ja cos wrzuce ;) Frodczak z "prawie" mama ;) :loveu: :diabloti:
Patka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 następna hipnotyzerka jak Ty je tak poustawiałaś, a raczej na co :razz:
wera99 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 jak Ty je tak poustawiałaś, a raczej na co moje swirusy najczesciej graja ze mna w "chowanego" - jak znajda Szefowa - dostaja nagrody , ale zamin to sie stanie wiedza, ze po odnalezieniu musza pedzic na taras i pieknie stanac w "bezruchu" - ot taka nasza codzienna kilkuminutowa zabawa :) i to wlasnie ten moment "bezruchu" uwiecznilam :) pozdrowionka
strumyk Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Troche Lindziorka-sledziorka :) najpierw latanie potem lezenie buszowanie w trawie i taplanie i Lindziorek sledziorek wytaplany na prosiaczka a potem panienka z innego okienka i ciocia-klocia
Patka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Albercik z pluszakiem :loveu: tylko kto tu pluszak :evil_lol:
Recommended Posts