Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o proszę jak sie babsko zrobiło :)
lambi dziewczyny masz super a Koria jak zwykle zjawiskowa :)
A u Dorotka u Ciebie normalnie poszukiwacze zaginionej Arki :cool3:
( pieknie sie błyszczą :)):loveu:

Posted

[quote name='Patka']Lambi od czasu do czasu mnie kusi żeby jakoś fotkę "z deka poprawić" te stopy tam nie pasowały :razz:

:lol: :lol: Patka masz rację, wielkie dzięki;) ale takie czary mary zrobić, ja nie potrafię :oops: :oops:

Posted

[quote name='AMFI']metody na spanko czyli różne pozycje fotelowe:

bomba!!!! podobne pozycje na sledzia przyjmuje moja sledziowa, gdy spi ze mna - kladzie mi leb na szyi, a potem sie rozpycha jak na nizszym zdjeciu
o jacie ! teraz rozumiem.
Amfi, nie pozwol mu tak spac, bo bedzie chudy jak sledzik, scisnie sie i wyciagnie na dlugosc, glowa mu sie splaszczy
to moja wina, co ja narobilam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A swoja roga to sie chlopisko powoli z niego robi - juz tak prawie 1/3 Buni, co? :lol:

Posted

Dziekujemy :p

a wiesz strumyk, coś w tym śledziostwie jest ;) bo Dudek faktycznie sledzik, choć jak słusznie zauważyłaś wagowo i wzrostowo jest już ponad 1/3 Buni (na sobotnim ważeniu u doktora Bunia 16,5 kg a Dudek 6,5! Ostatnio przybiera ok. 1 kg tygodniowo:crazyeye:)

Posted

[quote name='AMFI']a wiesz strumyk, coś w tym śledziostwie jest ;) bo Dudek faktycznie sledzik,
taki typ, ale za to jak ruszy - mam nadzieje, ze sie nie obrazisz - to zeby byl przynajmniej jak Lennox Lewis (brat sledziowej), bo mi sie Lennox baardzo podoba

na sobotnim ważeniu u doktora Bunia 16,5 kg

o ja piernicze, a moj sledzik wazy prawie 18 kg :) toz to sledzior, a nie sledzik :)
a Dudek 6,5! Ostatnio przybiera ok. 1 kg tygodniowo:crazyeye:

Linda tez tak miala :) wzrostem stanel jak miala 6 m-cy

Posted

[quote name='strumyk']taki typ, ale za to jak ruszy - mam nadzieje, ze sie nie obrazisz - to zeby byl przynajmniej jak Lennox Lewis (brat sledziowej), bo mi sie Lennox baardzo podoba

ba, Lennox się schowa przy Dudusiu!!!

[quote name='strumyk'] o ja piernicze, a moj sledzik wazy prawie 18 kg :) toz to sledzior, a nie sledzik :)

spokojnie, Bunia normalnie też podbija pod 18 kg, teraz jest zabiedzona, bo przy Dudku dostała laktacji :shake:

Linda tez tak miala :) wzrostem stanel jak miala 6 m-cy

Bunia tak samo, ale chłopaki podobno potrafia rosnąć dłużej....:crazyeye:

Posted

[quote name='AMFI']ba, Lennox się schowa przy Dudusiu!!!
aa, ale w ten typ moze isc? jesli tak, to mu zycze, zeby sie Lennox chowal :)

spokojnie, Bunia normalnie też podbija pod 18 kg, teraz jest zabiedzona, bo przy Dudku dostała laktacji :shake:
aaa, no to lekkie uff :)
ale trudno sie dziwic - przy takim slodkim cycusiu :)

Posted

uff a ja sie bałam ze Rudolfina będzie tucznym prosiakiem jak dobije 18 na razie walczymy by nie przeskoczyć 16 kg:razz:

nie mogę sie napatrzeć

Posted

Patka napisał(a):
uff a ja sie bałam ze Rudolfina będzie tucznym prosiakiem jak dobije 18 na razie walczymy by nie przeskoczyć 16 kg:razz:

o pewnie Patko przeskoczycie, wszak ona jeszcze młoda dziewuszka! Ale moim zdaniem nie kilogramami trzeba się przejmować, tylko proporcjami i tym, żeby na piesku mięśnie były a nie tłuszczyk:cool3:
choć swoją drogą trz dążyć do tych wzorcowych wag, ale o tym już chyba tu kiedys było...;)

Posted

jak Ty je tak poustawiałaś, a raczej na co

moje swirusy najczesciej graja ze mna w "chowanego" - jak znajda Szefowa - dostaja nagrody , ale zamin to sie stanie wiedza, ze po odnalezieniu musza pedzic na taras i pieknie stanac w "bezruchu" - ot taka nasza codzienna kilkuminutowa zabawa :) i to wlasnie ten moment "bezruchu" uwiecznilam :)
pozdrowionka

Posted

Troche Lindziorka-sledziorka :)

najpierw latanie

potem lezenie

buszowanie w trawie i taplanie

i Lindziorek sledziorek wytaplany na prosiaczka

a potem panienka z innego okienka

i ciocia-klocia

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...