Alicja Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 No tylko robią te fotki i robią Pani , nie Śfieć. OZZY
porterin Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 To ten sam co na emblemacie. Taki sam charakterek jak mój Misiek. Tylko grzeczniejszy - od urodzenia nie buntowal się, żeby stać. Jego pan ma jego punkcie totalnego świra. No, wygląda jak wypchany. I dobrze. A tak wygląda jak się opala:
Patka Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Prosze bardzo Kokoszka raz, ale taka skromna bo wstydliwośc na więcej nie pozwala :oops: :wink: sniegowa ;) A jako bonus żeby Psy nie "gadały" :wink: Garniturek :)
porterin Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Sami tego chcieliście. Najpierw się wkurzyl....... a teraz zastanawia się, jak się zemścić
Alojzyna Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Z serii - "Sympatyczne Pysie" i w promieniach wiosennego słoneczka
_dingo_ Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 A tutaj mój psinek w podobnym wieku: http://www.psiaki.com.pl/details.php?image_id=3635
AMFI Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Dingo - super psiutek malutki pozuje - tylko czemu fotka taka przymglona? Oj, chyba ciężko było na tym pikniku.... A kontynując wątek erotyczny, cycuszki zwane garniturkiem dla chłopaków: i cos dla dzieci, żeby bały się zasnąć - widmo buniowe... a może tzw aura?
Leon.T Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 _dingo_ napisał(a):A tutaj mój psinek w podobnym wieku: Hmm gdzie?!! :o
Leon.T Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 [quote name='AMFI'] A kontynując wątek erotyczny, cycuszki zwane garniturkiem dla chłopaków: No całkiem erotyczne?!! :iloveyou:
porterin Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Widmo skojarzylo mi się tylko z jednym zdjęciem: PRZEKROCZYLAM LIMIT TRANSFERU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŚWINIE! :bigcry: To moja Gucia - suka, której zdjęcie, na którym nie ma zamkniętych oczu, ma uszy i nie ma kamienia w pysku, można zrobić średnio raz w roku.
_dingo_ Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Leon.T napisał(a):Hmm gdzie?!! :o Schował się za tym niebieskim linkiem. Jest jeszcze taki malutki i się przestraszył... 8)
_dingo_ Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 [quote name='porterin']Widmo skojarzylo mi się tylko z jednym zdjęciem: PRZEKROCZYLAM LIMIT TRANSFERU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŚWINIE! :bigcry: To moja Gucia - suka, której zdjęcie, na którym nie ma zamkniętych oczu, ma uszy i nie ma kamienia w pysku, można zrobić średnio raz w roku. Porterin, przyznaj się, przed zrobieniem tego zdjęcia opowiedziałaś jej najśmieszniejszy kawał świata ? :lol:
porterin Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Porterin, przyznaj się, przed zrobieniem tego zdjęcia opowiedziałaś jej najśmieszniejszy kawał świata ? Nie. Ona po prostu tak ma. :D :D :D
AMFI Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 [quote name='porterin'] To moja Gucia - suka, której zdjęcie, na którym nie ma zamkniętych oczu, ma uszy i nie ma kamienia w pysku, można zrobić średnio raz w roku. A już myślałam, ze miała operację plastyczną na oczka... i za mocno zaszyli... Albo usteczka
Alicja Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Jak mogłeś tak pomyśleć , przeciez ona nie jest blondynką . :-?
porterin Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Jak mogłeś tak pomyśleć , przeciez ona nie jest blondynką . Wlaśnie, że jest. :D :D :D I to z kamieniem w "ustach".
Alicja Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 No nie , wprawdzie noszę szkiełka korekcyjne ,ale daltonistą nie jestem .Chyba , że farbujesz dziewuszkę / ?/
porterin Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Chyba , że farbujesz dziewuszkę / ?/ Nie, ona jest naturalną blondynką. A tu dowód, że tamto zdjęcie nie bylo przypadkiem. z kamieniem bez oczu bez oczu dziwne, uszy ma wszędzie. Wiecie co, ona teraz siedzi kolo mnie na krześle i tak się dziwnie na mnie paaatrzy
porterin Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 No co ja na to poradzę, cala rodzina ma coś z oczami :roll: - Tasmanian Devil to jej synek. :bigcool:
Dag Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 porterin napisał(a): To moja Gucia - suka, której zdjęcie, na którym nie ma zamkniętych oczu, ma uszy i nie ma kamienia w pysku, można zrobić średnio raz w roku. Oj, bo Ty nie umiesz... :wink: To się robi tak: sadzasz sucz, a dopiero potem pokazujesz jej kamień. No i jak sucz gapi się na kamień jak sroka w gnat, to robisz jej fotę- i masz 3 w jednym: 1. Sucz ma bardzo otwarte oki 2. Sucz nie ma kamienia w pysku (jeszcze) 3. Sucz uszy ma :evilbat: BTW, genialna fota. :lol: Jak sobie tylko podlączę staly net (na modemie od 2 dni ciągne i szlag mnie trafia), wkleję następne foty Chrumki.
lapis Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Tu Lapidełko ma coś ok 3 m-cy A tu ok 4 - morderca pingwinków nawiasem mówiąc ulubiona zabawka, którą ma do dzisiaj, z którą postępuje niezwykle delikatnie
lapis Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 [quote name='AMFI'] A kontynując wątek erotyczny, cycuszki zwane garniturkiem dla chłopaków: Ja mam nadzieję, że jak będziemy u Was to jednak nasze psy będą się skromniej zachowywały bo inaczej to nie wiem czym to się skończy... [quote name='AMFI'] i cos dla dzieci, żeby bały się zasnąć - widmo buniowe... a może tzw aura? Cholera też mamy zdjęcie potwora, ale tylko papierowe, ale postrach totalny - niestety brak skanera nie pozwoli mi dziś go zamieścić , a jak kiedyś skanowałam zdjęcia to tego głupia nie zeskanowałam bo nie sądziłam, że może się kiedyś przydać
Leon.T Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 [quote name='lapis'] Z czego są zrobione te figurki? :roll: Fajna ta, chyba pluszowa! :D
Recommended Posts