Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ten sam co na emblemacie. Taki sam charakterek jak mój Misiek. Tylko grzeczniejszy - od urodzenia nie buntowal się, żeby stać. Jego pan ma jego punkcie totalnego świra. No, wygląda jak wypchany. I dobrze. A tak wygląda jak się opala:

Posted

Prosze bardzo Kokoszka raz, ale taka skromna bo wstydliwośc na więcej nie pozwala :oops: :wink: sniegowa ;)

A jako bonus żeby Psy nie "gadały" :wink: Garniturek :)

Posted

Dingo - super psiutek malutki pozuje - tylko czemu fotka taka przymglona? Oj, chyba ciężko było na tym pikniku....

A kontynując wątek erotyczny, cycuszki zwane garniturkiem dla chłopaków:

i cos dla dzieci, żeby bały się zasnąć - widmo buniowe... a może tzw aura?

Posted

[quote name='AMFI']

No całkiem erotyczne?!! :iloveyou:

Posted

Widmo skojarzylo mi się tylko z jednym zdjęciem:

PRZEKROCZYLAM LIMIT TRANSFERU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŚWINIE! :bigcry:

To moja Gucia - suka, której zdjęcie, na którym nie ma zamkniętych oczu, ma uszy i nie ma kamienia w pysku, można zrobić średnio raz w roku.

Posted

[quote name='porterin']Widmo skojarzylo mi się tylko z jednym zdjęciem:

PRZEKROCZYLAM LIMIT TRANSFERU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŚWINIE! :bigcry:

To moja Gucia - suka, której zdjęcie, na którym nie ma zamkniętych oczu, ma uszy i nie ma kamienia w pysku, można zrobić średnio raz w roku.

Porterin, przyznaj się, przed zrobieniem tego zdjęcia opowiedziałaś jej najśmieszniejszy kawał świata ? :lol:

Posted

Porterin, przyznaj się, przed zrobieniem tego zdjęcia opowiedziałaś jej najśmieszniejszy kawał świata ?

Nie. Ona po prostu tak ma. :D :D :D

Posted

[quote name='porterin']

A już myślałam, ze miała operację plastyczną na oczka... i za mocno zaszyli...

Albo usteczka

Posted

Chyba , że farbujesz dziewuszkę / ?/

Nie, ona jest naturalną blondynką.
A tu dowód, że tamto zdjęcie nie bylo przypadkiem.

z kamieniem

bez oczu

bez oczu

dziwne, uszy ma wszędzie.

Wiecie co, ona teraz siedzi kolo mnie na krześle i tak się dziwnie na mnie paaatrzy

Posted

porterin napisał(a):

Oj, bo Ty nie umiesz... :wink:

To się robi tak:

sadzasz sucz, a dopiero potem pokazujesz jej kamień.
No i jak sucz gapi się na kamień jak sroka w gnat, to robisz jej fotę- i masz 3 w jednym:

1. Sucz ma bardzo otwarte oki
2. Sucz nie ma kamienia w pysku (jeszcze)
3. Sucz uszy ma

:evilbat:

BTW, genialna fota. :lol:

Jak sobie tylko podlączę staly net (na modemie od 2 dni ciągne i szlag mnie trafia), wkleję następne foty Chrumki.

Posted

Tu Lapidełko ma coś ok 3 m-cy

A tu ok 4 - morderca pingwinków

nawiasem mówiąc ulubiona zabawka, którą ma do dzisiaj, z którą postępuje niezwykle delikatnie

Posted

[quote name='AMFI']

Ja mam nadzieję, że jak będziemy u Was to jednak nasze psy będą się skromniej zachowywały bo inaczej to nie wiem czym to się skończy...

[quote name='AMFI'] i cos dla dzieci, żeby bały się zasnąć - widmo buniowe... a może tzw aura?

Cholera też mamy zdjęcie potwora, ale tylko papierowe, ale postrach totalny - niestety brak skanera nie pozwoli mi dziś go zamieścić , a jak kiedyś skanowałam zdjęcia to tego głupia nie zeskanowałam bo nie sądziłam, że może się kiedyś przydać

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...