blaira Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Casia i Figa...fajne fotki....jednak tak jak pisala Vectra...5 zdjec w kazdym poscie... jets to niesamowite obciazenie dla wolnych lacz;) A tak poza tym sprawdza Ci sie to frisbee??czy juz poraz enty je zmieniasz? pozdr.
CASIA&ttb Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 no to juz nie będe dzielić tych fot(chyba że komuś to ułatwi życie) a nastepnym razem max 5 w jeden post bede wrzucac. talerzyk jest rewelacyjny od 5 miesięcy Czarna na nim trenuje i nawet małej dziurki nie ma-porzednio miałam jakieś standardowe frisbee ale poszło po paru treningach-zrobiło sie jak sito- a Jawz póki co ma sie b. dobrze :)
Justuss Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ale się przyjemnie zrobiło w tej galerii :p świetne fotaski i milutko się je ogląda....:loveu: Kasiu Staff-Ko super foty i super pucharki chyba zwyczajowo wymiotłaś wszystko Dzasta tym razem nie hehehe ;) :eviltong: :eviltong: Wszystkich staffików zgłoszonych było 218....zwycięzcą rasy i tym samym młodziezowym zwycięzcą klubu został młodziutki i przystojny piesek DIESEL Wizard Bull...:klacz: :klacz: :klacz: a nasze psiaki także ładnie się zaprezentowały: STAFFKAR w konkurencji 7 championów lokata II i RES.CAC ( stanął tuż za zwycięzcą świata z Poznania - natomiast Piotruś Daffodil Yellow - został Zwycięzcą Klubu..:klacz: :klacz: :klacz: ), Urpiśka w konkurencji 9 championek lokata III , Darklady w konkurencki 9 doskonała i Zołziszonka (Qeentesencya Nefrettete Staff-Ka) w konkurencji 15 doskonała...wystawa była świetna, a pobyt w Czechach bedziemy zawsze miło wspominac, a zwłaszcza pobyt u naszej czeskiej znajomej. Mnie osobiście najdłużej zostanie w pamięci Praga, która jest pięknym miastem....:loveu: P.S. Dzasta - staff-ka na jakiś czas znikła z netu...przeprowadziła się i chwilowo jest odcięta od wirtualnego świata...:-) Pozdrawiam...:p
Patka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 wielkie gratulacje oj Praga przydały by sie jakieś foty z Praga w tle :razz:
Justuss Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 wielkie gratulacje oj Praga przydały by sie jakieś foty z Praga w tle Dziękujemy bardzo Patko...a fotaski będą napewno....;)
dzasta Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Justuss popieram Patke w całej rozciągłości :cool3: bo takie foteczki z Pragi przydałyby się nawet bardzo :p A co do sukcesów to ja i tak składam pokłony bo jak dla mnie w takiej stawce STAFF-KA team wypadł super :multi: A co do Matki Staff-Ki pozdrów ją tam od nas serdecznie i przekaż żeby jak najszybciej odzyskała łączność ze światem no i z nami :evil_lol:
Vectra Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Chciałam powiedzieć tylko że mój Lalek już jest jak nowa :multi: wszystko sie wygoiło , sierściuch zarasta i panna powraca do żywych. Teraz zaczynamy kuracje odchudzającą :diabloti:
CASIA&ttb Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Jak dobrze znowu widzieć Lalke bez tej "zbroi" :) Ps.nie boisz sie że ta obróżka rozwali sie po 1-szym pociągnieciu(ja już chyba mam jakąś chorobe na tym punkcie)?! wkońcu ku ucieszę Figi wróciliśmy do treningu po dłuuuuuuuuuugiej(6miesięcy) przerwie po sterylce Figaś z oponką :) : cdn...
Vectra Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Casia_i_Figa napisał(a):Jak dobrze znowu widzieć Lalke bez tej "zbroi" :) Ps.nie boisz sie że ta obróżka rozwali sie po 1-szym pociągnieciu(ja już chyba mam jakąś chorobe na tym punkcie)?! To nie jest obroża do prowadzenia psa ;) tylko jako ozdoba :cool3: zdecydowanie za cienkie to i chyba za kruche , wole solidniejsze rzeczy. Ja też mam chorobe na tym punkcie , bo już miałam akcje - pękające obroża lub wychodzenie z obroże a przed nami ulica i samochody :shake: Normalnie patrze z zazdrością na figure twojej suni :oops: Lalka tłusta jak baleron się zrobiła i za nic nie mogę jej odchudzić.Tylko że ona nie chce na niczym wisieć , na pewno nic by nie chciała ciągnąć.Damy leżą i obserwują nawet jak biegną za piłką to z gracją .....
CASIA&ttb Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Figa to chodzące ADHD w najgorszym wydaniu,po sterylce zamiast zacząć mi tyć to ona jak głupia zaczeła z wagi spadać i za nic w świecie nie mogłam jej przytuczyć(teraz juz jest ładnie przytuczona-co widać na fotkach:))
Patka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ach i och :loveu: http://img64.imageshack.us/img64/4877/dscf0135hp3.jpg
CASIA&ttb Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Patka']ach i och :loveu: http://img64.imageshack.us/img64/4877/dscf0135hp3.jpg Magit to model jakich malo-sam sie ustawia jak widzi aparat-zastanawiam się czy nie pokazać Magita na paru wystwach-ale ktoś kto ma o tym pojęcie musiałby ocenić czy jest sens bawić sie w to... :cool3:
Patka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 a wiesz ja bym spróbowała tak z ciekawości :) i jeszcze dołączyła zdjęcie przed i po adopcji :)
CASIA&ttb Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 jak uda mi się zdobyć kopie metryki Magita to go zarejstruje i wyrobie rodowód i właśnie z ciekawości gdzieś bym go wystawiła,a fotek sprzed adopcji(czyli ze schronu) lepiej nie pokazywać bo nie wyglądał na nich jak pies tylko jak świnia :( teraz :)
Gosia>>> Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 :crazyeye: :crazyeye: morderca! :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu:
porterin Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 tak się zastanawiam od jakiegoś czasu jak skomentować te fotki od Lambi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: urodziwe dziewczyny:) a ja mam chyba nornice :roll:
Lambi Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Gosia>>>;6318652 napisał(a): :crazyeye: :crazyeye: morderca! :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: hehehehe, raczej jest to metoda wyciszania nadzwyczaj szalonej panny :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts