Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lalka miała wycinanego guza , niestety szwy puściły , trzymające mięsień ze skórą i trzeba było dreny założyć.Dlatego ma taka "kapotke "
Ona jest bardzo nieszczęśliwa w tym kubraczku , bo jest ciężki , sztywny i ciasny.Jeszcze kilka dni i będzie jak nowa ;)
Guz - nie wiadomo co , czekamy ciągle na wyniki biopsji.

Posted

Oooo kurcze :-o jestem w szoku...to Cest pozadnie namajstrowal :lol::lol::lol: Oczywiscie trzymamy kciuku za was...bo to juz wkrotce :loveu:;)

Ale Abra nadal ma od groma sily i ochoty na bieganie ... no, no...

pozdr.

Posted

Na działec jest b.dużo pełzającej gadziny i niestety pogłowie rośnie bo Abra ma siłę na jedną dwie sztuki a potem:

Wiewióry mają całkiem wolne.
Pozdr.

Posted

Fan pozdrowienia od babci Family Buldożer i dziadka Huna.
trzymamy kciuki za pomyślne rozwiazanie:multi:
Pozdrawiam i całuski dla suni:buzi: :buzi:

Family Buldożer

Posted

Dziękuje za pozdrowienia, małą pogłaskam od Dziadków.
Też mam nadzieję na bezproblemowe rozwiązanie.

Posted

Z tego co mi wiadomo....juz sie zaczelo!!! :multi::multi::multi: Fan trzymamy mocno mocno kciuki i a pozniej czekamy na relacje:loveu::loveu::loveu::bigok:

Posted

1,8 m, myślę, że gdyby Jadzia na to wpadała to bez problemu by wyskoczyła, kiedyś jak Nuta cieczkę miała, to burek wskoczył nam na działkę , na szczęście Jadwisia póki co, raczej się nigdzie nie wybiera, a tak na poważnie to gdyby miała skakać przez przeszkody to może 1,5 dała by radę przeskoczyć :lol:

Posted

Piękne zdjęcia! Widze, że macie tak wesoło jak my :evil_lol: najgorzej jest jak się w 2jkę uwieszą i dziwą się że Pani się wywaliła, albo linke puściła - przecież okręcać 50 kilo na raz to takie nic :diabloti:

Posted

Jadwisia napisał(a):
1,8 m, myślę, że gdyby Jadzia na to wpadała to bez problemu by wyskoczyła, kiedyś jak Nuta cieczkę miała, to burek wskoczył nam na działkę , na szczęście Jadwisia póki co, raczej się nigdzie nie wybiera, a tak na poważnie to gdyby miała skakać przez przeszkody to może 1,5 dała by radę przeskoczyć :lol:

:evil_lol: no ja właśnie zmieniam takie na metr pod ziemie i dwa metry do góry :shake:
bo i skaczą i kopią :angryy:

Asztir napisał(a):
Piękne zdjęcia! Widze, że macie tak wesoło jak my :evil_lol: najgorzej jest jak się w 2jkę uwieszą i dziwą się że Pani się wywaliła, albo linke puściła - przecież okręcać 50 kilo na raz to takie nic :diabloti:

drobiażdżek :diabloti: :diabloti: :diabloti: najfajniej jest jak jedno ciągnie sznurek z jednej ręki ,a drugie z drugiej :cool1: oczywiście każde w swoją strone :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...