Alojzyna Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Oj, kanapowce są z nich okropne. :D Ja w zasadzie nie mogę siąść sama na kanapie, bo zaraz któraś się przy mnie kokosi. A czasami jest tak, że nie ma dla nas miejsca, bo obie dziewczyny leżą rozwalone... i jeszcze są obrażone, że ktoś każe im się posunąć... :lol:
staff-ka Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Bamber nawet w hotelu w Lesznie MUSIAL skorzystać z przywilejów łóżka - a mieli razem z ASTką TYLKO do swojej dyspozycji :wink:
tufi Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Obrona pościeli - nie pozwolę ich schować!!! Obrona - c.d. Śpiochy cz.1 Śpiochy cz.2
lapis Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 ta Twoja banda w pościeli, po raz drugi stwierdzam, że musicie kupić większe wyrko, bo inaczej czeka Was podłoga :wink:
staff-ka Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 A tu już "trójeczka" - BABEJ,URPIDA i astka RAKJA na naszym wyrku :wink: na którym uwielbiają leżeć :D I poniżej juz na swoim :wink:
Alojzyna Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [quote name='Leon.T'] Czy to siorki? Można je odróżnić? To matka z córką. Oczywiście, że można je rozróżnieć, przecież nie ma dwóch jednakowych staffików. To kwestia opatrzenia w danej rasie. Ale nie dziwię się twojemu pytaniu. Dla mnie prawie wszystkie bullki wygladają tak samo :lol: :lol: :lol: (przepraszam bullki :fadein: ) A oto ulubione pozycje moich dziewczyn. Najlepiej się leży na Panu, bo mozna przy okazji dać buzi. albo na.... :lol: :lol: :lol: albo w zagłębieniu kolan - ulubiona pozycja na sjestę
Justuss Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 To fakt, że bullowate to typowe psiaki kanapowe i pościelowe :D :D :D Moje to nigdzie indziej nie śpią jak tylko na łózku :wink: Tutaj "chłopaki nierozłączki" "I całe łóżko należy do nas" :D :D "Żywa poducha"
AMFI Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 No cóż, oryginalna nie będę, ale zwracam Waszą uwagę na granatowe prześcieradło - sprawdza się, tj. nie widać tak tych wszędobylskich czarnych igiełek. I dla odmiany: jakby tu zchrupać tego ptaszka????
Dag Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Seria poduszkowa: Na panci: po wykopaniu panci z kanapy: na nietoperza:
Dag Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Dodam tylko, że bydlę zawsze śpi na mnie, nieważne, czy jest obok wolna kanapa, a ja zwijam sie w klębek na fotelu... A teraz seria krzeselkowa: na panci (wersja- nie będę siedziala na podlodze, jak wszyscy siedzą przy stole): samotnie (wersja- nie dalaś mi żreć, to się obrażam): świnia siedzi też na mnie w autobusie i w samochodzie. Jak siedzę przy kompie, zwija mi sie za plecami na fotelu (wygodnie to mi nie jest). Jako, że pracuję w knajpie, świnia czesto ze mną przebywa w barze (jak jest spokój, muzyka cicho i malo ludzi). Świnia więc opracowala do perfekcji wskakiwanie na wysokie stolki barowe- oczywiście najlepiej mi na kolanach. Raz nawet spadla z takiego stolka na glowę- ale nic to, otrzepala sę i poszla dalej. Generalnie- świnia lubi być blisko mnie- najbliżej jak się da... najlepiej mi na glowie.
tufi Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 To nie moj pies, znalazlam fotke gdzies na www i musialam tu wkleic link - wg mnie bomba :lol: http://www.hundund.de/rassen/foto.php?img=7477&r=171
HUARES Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Uwaga próbuje wstawić coś :) , ciekawe czy wyjdzie ? pozdrawiamy :fadein:
Dag Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 A tego się spodziewalaś? PS. Nie wykluczone, że już ją widzialaś- kiedyś tą fotę wklejalam, ale wcięlo gdzieś.
Alicja Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 :ylsuper: Ta dziewczyna w okularach.....niczego sobie , szkoda że niezgodność ras . /to od OZZYEGO / aż się zagapiłem.
staff-ka Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Super dziewczyna w okularkach tzn.z okularkami ZAJEFANA ta fotka :D :D Witaj OZZY :angel: ,to juz drugi OZZY którego poznaje ,tzn. tego poznaje o takim samym imieniu :wink: A to my tak dorzucimy w PIERWSZYCH PROMIENIACH WIOSENNEGO SŁOŃCA :D :wink: :wink:
Patka Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Staffka wyglądaja jak leniwe kociaki na sloneczku alw rude cudo :loveu: Lilith mamusia była niemal identycznej maści :D Piękności masz dzieciaki :D Lilith spi ze swoim koicakiem :wink:
Alicja Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Dzień dobry ! Miło tak z samego rana ujrzeć tak dostojne towarzystwo .
Patka Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Leon boski króliczek tylko minę ma nietęgą :wink: A lilith na przebieranki pokaże wam swoją piękną łopatkę :wink: :lol:
Leon.T Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Moje kochane Króliczki!!! :lol: Prawda że, przy pańci jest śmielszy :multi:
Alicja Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 To znowu ja , ale ze zdjęciem z ,,dziecięctwa,,.. Ten boksio to nasz ukochany Harley , który odszedł od nas 3 sierpnia . Ala i OZZY
Recommended Posts