bongobongo Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Alojzyna'] pozycja leżąca Ja zdecydowanie uwielbiam tę pozycję, bo kojaży mi się ze "SZCZĘŚLIWYM FAFIORKIEM" :loveu:
Asztir Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Alojzyna pozycję leżącą to oni chyba mają rodzinną ;) ja też mam kilka zdjęć - nie będę gorsza :evil_lol: ;)
Vectra Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Śliczne te wasze stafiki :loveu::loveu::loveu: jak warszawa długa i szeroka to ja jeszcze na żywo nie widziałam stffiora :oops::placz::placz::placz::placz: Mój Lal podczas snu :evil_lol:
AMFI Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Jaki śpiący misio polarny nad nami.... :loveu: A cos tu chyba w galerii Buni dawno nie widzieli....tak więc Bunia na wakacjach w Jantarze: choć się Kubek pobawić...
AMFI Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 i odpoczynek po zabawach... kimanko, najlepsze w piachu...
IN_ Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Patka']Lilith z serii "gnata nie oddam" :) Hmmm, Froduś też podobne ma ;-) Frodek podczas zabawy - samotnej I z kolega I zmeczeni... odpoczywaja ;-)
Asztir Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='AMFI'] wygąda przesłodko :loveu: a co tam, że mam pisek w nosie i na oczach przecież fafior się niczym nie przejmuje ;) :cool1: IN_ pisałyśmy w tym samym czasie ;) ostatnia pozycja psów, hym... interesująca :D
IN_ Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Asztir napisał(a):IN_ pisałyśmy w tym samym czasie ;) ostatnia pozycja psów, hym... interesująca :D Musze jeszcze uchwycic kiedys jak sie caluja... z jezyczkiem. A wlasciwie na raz liza sobie jezyki jezykami - tak sie witaja ;-) Oni sie kochaja ;-)
Asztir Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Przyniosłam w końcu rudaska do domu :D Loona zamieniła się w mamuśkę a Cartman chciał mi rozwalić kuchnie bo myślał, że dostał zabawke czy kolege małego - w sumie nie wiem bo dla uspokojenia dałam go do klatki. Kot bowiem zawału o mało nie dostał a już godzina była póżna i Cartman obudziłby cały dom więc poszedł do klateczki ;) Mam więc zdjęcia Loony z kotem :D - będzie z nich świetna para :evil_lol:
Aten@ Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 no rób to zdjęcie szybko, bo chcę już lecieć... portrecik moja kochana buteleczka :D chwila odpoczynku "patyczek"
AMFI Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Asztir napisał(a):Przyniosłam w końcu rudaska do domu :D Loona zamieniła się w mamuśkę Oj, Asztir, jak ta Twoja Loona grzeczniutka - Bunia pożarłaby kociaczka w sekundę :angryy: nie cherpi kotów, albo inaczej - uwielbia je dopadać:diabloti:... Atena@ piękne fotki! jaka zieleń soczysta:crazyeye: a psina :loveu:
Asztir Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Aten@ nasze psy też lubią butelki :lol: nie wiem skąd im się to bierze :roll: bardzo ładny portrecik psinki :cool3: Amfi moja Loona od zawsze kochała małe stworzenia :) ale z Cartmanem mam problem... tzn on kocha, ale za bardzo, jak walnie kota łap albo przygniecie w formie zabawy to mamy placek na podłodze a nie kota... kot więc ucieka i się chowie a Cartman potem stoi gdzieś i szczeka :roll: pożyjemy i zobaczymy co z tego będzie. SwoJĄ droga już 5 raz poprawiAM tego posta bo mi kot po klawiaturze chodzi :loveu:
Marta Chmielewska Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Cartman potem stoi gdzieś i szczeka Nie żartuj, to teraz robią stafiki które szczekają? :crazyeye::evil_lol:
Asztir Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Marta Chmielewska'] Nie żartuj, to teraz robią stafiki które szczekają? :crazyeye::evil_lol: Kiedyś go nagram! Wiecie gdzie się NAUCZYŁ szczekać - na obozie psim... normalnie od innych psów się nauczył :-o no ale skoro to galeria to idziemy dalej :evil_lol:
Alojzyna Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Koteczek śliczny :lilangel: Mam nadzieję, że uchowa się przy Kajtku;)
Marta Chmielewska Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 A czemu ona już go nie trzyma za skarby? Wykastrowała? :diabloti:;)
Alicja Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']A czemu ona już go nie trzyma za skarby? Wykastrowała? :diabloti:;):mad::mad::mad:Marta ......a coś ty taka ciekawa:razz:
Marta Chmielewska Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:Marta ......a coś ty taka ciekawa:razz: A coś ty taka drażliwa :mad::eviltong:
Alicja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']A coś ty taka drażliwa :mad::eviltong:;)a tak , boś ty za ciekawa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Dulka już się tak brzydko nie bawi :pi wie ze klejnoty rodowe trzeba szanować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Marta Chmielewska Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)a tak , boś ty za ciekawa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Dulka już się tak brzydko nie bawi :pi wie ze klejnoty rodowe trzeba szanować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No wiesz Alu, znasz mnie, nie dość, że jestem ciekawska, wścibska, to jeszcze złośliwa i ściągam na ludzi nieszczęścia :evil_lol::evil_lol::eviltong::cool3:
Patka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 marta eeee tammm :evil_lol: gdyby Lilith mogła ... przystojniak ...
Recommended Posts