Alojzyna Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Dzięki Lidio. :lol: Gratuluję świetnego bannera :loveu:
Asztir Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Ale Caya fajnie nurkuje :loveu: baner faktycznie bardzo fajny! hym... ja musze nad nowym pomyśleć, bo mi serwer padł i trzeba na nowo robić :shake: Acroba nam nawet nieźle szło w tropieniu :cool3: a powiedz co u Was nie tak?
_dingo_ Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Franco napisał(a):W przypadku Nera magia to robienie zdjec Ojjjj... Nie tylko w przypadku Nera... Z resztą sam wiesz... Oglądasz pozowane zdjęcie na stronie hodowli - myślisz - WOW - potem jedziesz na wystawę i... ała... ale zaraz, gdzie jest ten piesek ze zdjęcia ? :razz: To ten ? Aha, no tak... :evil_lol: Franco napisał(a):I jak widac jest ciagle malutkim pieskiem kanapowo-pluszakowym :lol: :lol: :lol: No tak, przecież mamy faffiki, nie bernadryny... ? :razz: Chyba że coś przeoczyłem... ;) A tak serio - mnie najbardziej podobają się psy o bardzo dużej definicji mięśniowej, bardzo suche. Ktoś może powiedzieć że SBT nie prezentuje się w takiej kondycji najkorzystniej, ale to takie moje osobiste zdanie i szczerze mówiąc nie obchodzi mnie jak się w Polsce sędziuje SBT. Przy czym - żeby pies będąc bardzo osuszonym nie prezentował się jak kurczak z rożna ;) to wg mnie musi mieć bardzo dużą masę mięśniową. A to już genetyka, proteiny i trening, a i tak wcale nie tak łatwo o to... No ale sorry, offuje a to galeria naszych pupili... :cool3:
strumyk Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 _dingo_ napisał(a):A tak serio - mnie najbardziej podobają się psy o bardzo dużej definicji mięśniowej, bardzo suche. Ktoś może powiedzieć że SBT nie prezentuje się w takiej kondycji najkorzystniej, ale to takie moje osobiste zdanie i szczerze mówiąc nie obchodzi mnie jak się w Polsce sędziuje SBT. Mi tez sie takie podobaja. W koncu walec idzie mniej w parze ze zwinnoscia :)
Payton Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 dzieki :loveu: :loveu: . Z bannerka jesten dumna bo jeszcze przedwczoraj nie mialam zielonego pojecia jak to sie robi a juz jak go wstawic i z linkiem polaczyc to wogole. Ale doszlam do tego samiusienka:multi: :stupid: .Ale siedzialam do 3 rano :evil_lol: Niestety nie wiem jak to zrobic na forum bullowatych:cool1: .
Vectra Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Cieszkam że Lal się podoba :multi: :multi: :multi: to teraz Lalusia "taniec ze ścianą" ;) ;)
BeaC Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 bardzo ładna dziewczynka !!! Bardzo:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Payton Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Vectra']Cieszkam że Lal się podoba :multi: :multi: :multi: to teraz Lalusia "taniec ze ścianą" ;) ;) o,i spiewa:evil_lol: :evil_lol:
Marta Chmielewska Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Piękne zdjęcia i psiaki, jest na co popatrzeć :p:loveu::loveu::loveu:
Vectra Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Payton napisał(a):o,i spiewa:evil_lol: :evil_lol: śpiewa i gada ;) ;) pełen wypas :evil_lol: :evil_lol: czy wasze psy też tak gadają ?? bo mój Lal wiecznie dziamie pyskiem :evil_lol: i nie że szczeka tylko gada :loveu: ktoś powie dzieńdobry - to ona odpowiada :razz: tylko ludzie się jej boją przez to jej gadulstwo :-( :-(
Alicja Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe po kim Lala ma to gadulstwo;)
Vectra Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe po kim Lala ma to gadulstwo;) nie mam pojęcia po kim :siara: :evil_lol::evil_lol:
majka1 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Cobyście nas nie zapomnieli, moje dwa śpiace prosiaki :evil_lol:
Vectra Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 to jeszcze troche Lala to były moje nowe kapcie :p
majka1 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Znalazłam tez takie hehe z cyklu nienormalna pańcia:roll: :lol:
Dag Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Majka1- e tam zaraz nienormalna pańcia... nienormlany, to jest ten porządek dookoła psiego legowiska...:crazyeye: Vectra... jakie Twoja panienka ma piękne proste i długie nogi... dobrze, że Chruma tego nie widzi, bo by w kompleksy wpadła...:oops:
Patka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Majka Boskie fotki :) Ewa Lala jak zawsze :cool3: Lilith z serii "gnata nie oddam" :)
majka1 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Dag jak właziłam do tego kosza to pozbierałam "małe conieco" hihihihi:evil_lol: inaczej byśmy sie nie zmieścili razem. Patka dzięki :razz: lilith jak zawsze supermodelka:p
Marta Chmielewska Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 To teraz moja kolej, jako, że dawno mnie tu nie było :cool3: *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
Alicja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 :loveu::loveu::loveu:koffana Penulka .....czym ty ją nasmarowałaś ze sie tak błyszczy:razz:
BeaC Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Stafiki mają takie ....fajne szerokie uśmiechy....lepsze chyba od bulików:roll::roll::roll:
strumyk Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']To teraz moja kolej, jako, że dawno mnie tu nie było :cool3: ehh, ten usmiech :)
bongobongo Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='strumyk']ehh, ten usmiech :) UWIELBIAM :loveu: TE UŚMIECHY STAFFIKOWE !!!!!
Alojzyna Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Dzisiaj prezentuje się BERTA pozycja stojąca pozycja leżąca pozycja siedząca pozycja podglądająca
Recommended Posts