Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale Caya fajnie nurkuje :loveu: baner faktycznie bardzo fajny! hym... ja musze nad nowym pomyśleć, bo mi serwer padł i trzeba na nowo robić :shake:

Acroba nam nawet nieźle szło w tropieniu :cool3: a powiedz co u Was nie tak?

Posted

Franco napisał(a):
W przypadku Nera magia to robienie zdjec

Ojjjj... Nie tylko w przypadku Nera... Z resztą sam wiesz... Oglądasz pozowane zdjęcie na stronie hodowli - myślisz - WOW - potem jedziesz na wystawę i... ała... ale zaraz, gdzie jest ten piesek ze zdjęcia ? :razz: To ten ? Aha, no tak... :evil_lol:

Franco napisał(a):
I jak widac jest ciagle malutkim pieskiem kanapowo-pluszakowym :lol: :lol: :lol:

No tak, przecież mamy faffiki, nie bernadryny... ? :razz:
Chyba że coś przeoczyłem... ;)

A tak serio - mnie najbardziej podobają się psy o bardzo dużej definicji mięśniowej, bardzo suche. Ktoś może powiedzieć że SBT nie prezentuje się w takiej kondycji najkorzystniej, ale to takie moje osobiste zdanie i szczerze mówiąc nie obchodzi mnie jak się w Polsce sędziuje SBT.

Przy czym - żeby pies będąc bardzo osuszonym nie prezentował się jak kurczak z rożna ;) to wg mnie musi mieć bardzo dużą masę mięśniową. A to już genetyka, proteiny i trening, a i tak wcale nie tak łatwo o to...

No ale sorry, offuje a to galeria naszych pupili... :cool3:

Posted

_dingo_ napisał(a):
A tak serio - mnie najbardziej podobają się psy o bardzo dużej definicji mięśniowej, bardzo suche. Ktoś może powiedzieć że SBT nie prezentuje się w takiej kondycji najkorzystniej, ale to takie moje osobiste zdanie i szczerze mówiąc nie obchodzi mnie jak się w Polsce sędziuje SBT.

Mi tez sie takie podobaja. W koncu walec idzie mniej w parze ze zwinnoscia :)

Posted

dzieki :loveu: :loveu: . Z bannerka jesten dumna bo jeszcze przedwczoraj nie mialam zielonego pojecia jak to sie robi a juz jak go wstawic i z linkiem polaczyc to wogole. Ale doszlam do tego samiusienka:multi: :stupid: .Ale siedzialam do 3 rano :evil_lol: Niestety nie wiem jak to zrobic na forum bullowatych:cool1: .

Posted

[quote name='Vectra']Cieszkam że Lal się podoba :multi: :multi: :multi:

to teraz Lalusia "taniec ze ścianą" ;) ;)

o,i spiewa:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Payton napisał(a):
o,i spiewa:evil_lol: :evil_lol:

śpiewa i gada ;) ;) pełen wypas :evil_lol: :evil_lol:

czy wasze psy też tak gadają ?? bo mój Lal wiecznie dziamie pyskiem :evil_lol: i nie że szczeka tylko gada :loveu:
ktoś powie dzieńdobry - to ona odpowiada :razz:
tylko ludzie się jej boją przez to jej gadulstwo :-( :-(

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe po kim Lala ma to gadulstwo;)
nie mam pojęcia po kim :siara: :evil_lol::evil_lol:

Posted

Majka1- e tam zaraz nienormalna pańcia... nienormlany, to jest ten porządek dookoła psiego legowiska...:crazyeye:

Vectra... jakie Twoja panienka ma piękne proste i długie nogi... dobrze, że Chruma tego nie widzi, bo by w kompleksy wpadła...:oops:

Posted

Dag jak właziłam do tego kosza to pozbierałam "małe conieco" hihihihi:evil_lol: inaczej byśmy sie nie zmieścili razem.
Patka dzięki :razz: lilith jak zawsze supermodelka:p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...