paulina122 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Przed chwilą wróciłyśmy ze spacerku, Anu łapała frisbee i wpadło nam do stawu :D Ale naszczęście wiatr wiał i wyłowiłam ;-) Teraz Anusia odpoczywa. Czekamy odwiedziny :multi: Quote
Lucyna Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 właśnie wyjeżdżamy z Wrocławia i jeśli cokolwiek się da to jutro około 14,15. Nie jestem pewna czy się uda, oczywiście przedzwonię wcześniej. Quote
paulina122 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Jednak nie było odwiedzin :placz: Myśle że następnym razem się uda ;-) Quote
paulina122 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Zaraz idziemy do lasu i bierzemy Gordo :) jak przyjde to pomniejsze i wstawie zdjęcia ;-) A wcześniej byłyśmy w parku i Anu bawiała się z psami i zabrała znajomemu piłke do nogi i bawiała się jak kot :D Quote
paulina122 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Obiecane zdjęcia : mam 24 zdjęcia do dodania i codziennie po 5 zdjęć będe wklejać ;-) Quote
Lucyna Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Witam Olu, jestem już w domu we Wrocku. Niestety odwiedzin nie udało się zorganizować pomimo wielkich chęci ze strony koleżanki. Nie dopisała wczoraj zupełnie pogoda, sama wiesz jak było ponuro i deszczowo. Odwiozłam koleżankę do "Krychy" - linia autobusowa :p na godz. 15, 40 i niestety nie wyrobiłyśmy się czasowo, było nam smutno z tego powodu, jednak wierzę, że następnym razem się uda, gdzieś w okolicach wakacji. Tylko czy Anula będzie w domku, jakoś to wymyślimy :loveu: Ślicznie wygląda na tych fotkach, wymiziaj ją od cioteczek :lol: co tak blisko były i nie dały rady osobiście :-( Quote
paulina122 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Tak, pogoda była marna ale dziś to przepięknie :D W wakacje będziemy tylko że w sierpniu pod koniec jade na 2 tygodnie na obóz konny i zabieram Anusie :D Quote
paulina122 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Oooo! Vitka zawitała :) Zdjęcia część 2 ;-) Quote
Vitka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Noo, Vitka się ze snu zimowego budzi! :D http://img692.imageshack.us/img692/677/imgp0119v.jpg - prawie jak koń! :) Miło patrzeć na szczęśliwą Anu. :) To przeszłość!!! Quote
Lucyna Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Fajnego ma Anu przyjaciela, miło popatrzeć na szczęśliwe psiaki ... :lol: Pozdrawiam Vitkę ... :loveu: Quote
paulina122 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Tak to przeszłość Anulki a teraz troche śmieszne tu wyszłam ;-) Quote
Lucyna Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Blisko obiektywu, jednak bardzo ładnie :loveu: Quote
paulina122 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Jak to teraz mówią mamy sweet zdjęcie :D A to kolejna część : Quote
Lucyna Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Czy te zdjęcia z Anulą robiłaś sobie sama? Chyba tak ... Przestrzenie do biegania to psiaki u Was mają ... :lol: Quote
tomboy81 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Witamy. Dziś Azunia musiała odwiedzić panią doktor. Paznokieć, który sobie złamała wcześniej jest już ok, ale jak podejrzewamy w tym samym czasie naderwała sobie pazurka w tej samej łapce. Dziś jak wracaliśmy z frisby Aza piła wode z jeziorka i miała mokre łapki i sierść na nich. Co odsłoniło dość nieciekawy widok. Opuszek był zaogniony, a pazurek niezbyt dobrze się trzymał. Okazało się, że podczas frisbowania- chyba po zimie jak pazurki były jeszcze nie starte, jeden paznokieć złamała, a drugi naderwała. Co ujawniło sie po kilku tygodniach. Co dziwne nie lizała tej łapki. Nie podgryzała, a za frisby biegała jak zawsze. Pani doktor podała leki i wycieła ledwo trzymający się pazurek z opuszka. Operacja b. b. bolesna dla Azki mimo znieczulenia. Jak określiła doktor to jak kanałowe leczenie zębów. Niby jest znieczulenie, a nie wiele pomaga. Później dostała od doktor wielkiego smakołyka. Doktor pochwaliła nas za więź jak nas łączy -jak stwierdziła. Miło nam było :razz: :loveu: Quote
Lucyna Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Bardzo dziękujemy za wieści o Azuni, zawsze czekam na nie ... :roll:, a więź jaka Was łączy niech trwa i przybycie malutkiej Kalinki :loveu: niech jej nie zaburzy. Jak sobie radzicie kochani z maluszkiem i pieskiem? Teraz pogoda coraz ładniejsza i Kalinka będzie mogła spacerować w wózeczku coraz więcej, mam nadzieję, że wyrośnie z niej prawdziwa "psiara" :razz: Zdjątko jakieś prosimy ... Quote
paulina122 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Biedna Azunia :/ Ale zdjęcie super :) A jeżeli chodzi o pytanie to tak ja robiłam sobie i Anulce zdjęcia :D Dziś spotkałysmy znajomych o 18 z ich psiną Samer i jej szczeniaczkiem, anu bawiła się z nim i podgryzała uszy :) Państwo Samer trenuja frisbee i agillity i chyba będziemy z nimi trenować w sobieszowie bo jest tam szkolenie agillity :P Quote
Lucyna Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 ojej, byłoby super ... życzę sukcesów :loveu: Quote
paulina122 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Też tak uważam :) zaraz idziemy do parku, a później dodam zdjęcia. Quote
Recommended Posts