Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś i wczoraj była mokra jak szczur:-D:-D:-D Teraz sobie spi jak zwykle:sleeping: na swojej podusi którą ma od pani Ewy< Lucyny>:loveu: Musze wam coś powiedzieć nauczyła się komendy Siad, Zostaw, Zostań:sweetCyb:HURA. Teraz próbuje Daj łape a może potem chciała bym nauczyć ją dog dance

Najlepszy filmik :siara:
YouTube - Tina Humphrey Crufts 2007
YouTube - Funny Dog Dancing
Najśmieszniejszy filmik
YouTube - Dog Dancing Show

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

U nas pada śnieg, Anu ślizgała śię po schodach:evil_lol::evil_lol:. Niewiem co robi teraz nasz psiak bo piszemy ze szkolnego komputera :user: Napewno pozdrowimy ją od was:loveu::loveu: Pewnie teraz śpi:sleeping:

Posted

Byłam z nią przed chwilą w parku gdy ujrzała śnieg wariowała jak głupia.:Dog_run:Cała mokra była, kocha śnieg :siara:
Fotki będą pózniej bo o 16.00 wyjdziemy i się porobi. U nas w niektórych pobliskich miastach i miejscach nie ma prądu:PROXY5:

Posted

A czy Anulę widać na śniegu, ona taka bialuteńka. Piszcie proszę co słychać u naszej ślicznotki, czy robi postępy w nauce tańca. Dziękuję za wiadomości i życzymy sukcesów ... :loveu:

Posted

Widać Anulkę w śniegu przez zielkone szeleczki :cool3: Dziś nie było Gordo ale może będzie o 16 :grins: Jeszcze nie ćwiczyłyśmy Dog Dance ale postępy są z komendami. Fotki są tylko trzeba zmniejszyć :laugh2_2:

Posted

W niedziele już stopniał śnieg. Anu zdjęcia w śniegu są dwa. Bo bateria była słaba i nie było jak zrobić więcej. Psinka ma ogromny potencjał do Agility. Skacze wspaniale przez przeszkody. Niedługo wstawimy zdjęcia. Bo w tygodniu nie ma czasu. Aktualnie leży sobie na dywanie i drzemie.

Posted

Kilka dni temu wyadoptowałam Azunię. Znalazła szczęśliwy i kochający domek niedaleko od nas. Właściwie to przyszli właściciele starali się o nią od momentu ogłaszania obu suczek w tym samym czasie. Zakochali się w niej wirtualnie i bardzo chcieli ją przyjąć do swojego domu. Ja troszkę zwlekałam, jednak po kilku telefonach postanowiłam dać jej szansę u boku młodego małżeństwa, psiarzy zresztą. Domek dokładnie sprawdziłam, wszystko o niej powiedziałam, przeszli pozytywnie wszelkie testy. Zbiegło się to z sytuacją, o której wspominałam wielokrotnie, tzn. pogorszył się stan zdrowia moich rodziców i muszę dużo czsu spędzać u nich, włącznie z niektórymi nocami. Ta sytuacja przeważyła o mojej decyzji. Za mało czasu pozostało dla Azuni. Frezję zabieram ze sobą, ona i tak nie lubi spacerów.
Dzisiaj rozmawiałam z właścicielami Azy. Jest tam szczęśliwa i kochana, chodzi na długie spacerki, mizianka ile tylko zechce, psich przyjaciół - wymarzony domek dla niej. Codziennie dostaję na komórkę jej zdjęcia z nowego domu. Inaczej bym jej nie oddała. Poproszę, aby zalogowali się na Dogo i dostarczali informacji. Jeśli nie to ja będę przekazywać wieści. Jeśli uda mi się przegrać zdjęcie z telefonu, to je wkleję.
Rozmawiałam również z mamą Pauliny i Oli. Zachwyceni Anulą, dziewczynki wychodzą na długie spacery i dopieszczają psice.
Obie sunie są szczęśliwe, mają swoje rodzinki.

Posted

Dzięki dziewczyny, że podtrzymujecie mnie na duchu, zakochaliśmy się w nich
i bardzo ciężkie było rozstanie. Koleżanka z Niemiec, która odbierała je wraz ze mną ze schroniska przyjeżdża jutro i popłakała się, że nie zobaczy ich u mnie w domu. Widziałam jej łzy, bo rozmawiałyśmy przez Skypa.
Mój małż powtarza codziennie, jak dobrze, że je wzięłaś i jak to możliwe, że tak cudne psy były w schronie i nie mogły znaleźć właściciela. On nie wchodzi na Dogo nie ma pojęcia o polskiej psiej rzeczywistości. Tęsknię za każdą z nich, jestem pewna, że rozdzielenie im nie zaszkodziło i że są szczęśliwe. A ja, jak poukładam sobie czas, z pewnością jeszcze nie jednej psince pomogę.

Czułe słówka na "Do widzenia" z Azulką :placz:

PS. Dziękuję obecnym właścicielom suczek za wspaniałe domki.
Olu i Paulinko opiekujcie się Anulką ...
Tomku i Aniu życzę powodzenia w opiece nad Azunią ...

Posted

Dobrze że Aza znalazła domek
Uratowane :sweetCyb:Dziś napewno wstawimy fotki Anulki. Anu ma się świetnie, wczoraj bawiła się z Gordo i z Timurem ( mieszanka z pitbulem i amstafem, świetny pies )Wybiegała się z nimi że aż w domu długo spała:evil_lol:

Posted

Mam wieści i filmik ze spaceru od nowych właścicieli Azy. Biega jak szalona, kręci kółka i przychodzi na zawołanie. Pan Tomek napisał, że to bardzo grzeczna sunia :loveu::loveu::loveu: