paulina122 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Przed chwilą wróciłyśmy z Anu ze spacerku:painting: wyczesana i oczywiście musiała się przywitać z pieskami :hand:. Gdy jest bez siostry jest bardziej odważna, czasem szczeka na ludzi. Uczymy ją komendy siad i musze przyznać bardzo dobrze jej idzie :kciuki: Fotki już nie długo. Właśnie przed chwilą skończyła jeść i idzie spać. Quote
Lucyna Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dzięki Paulinko za wieści :loveu:myślę, że z czasem się nauczy, że nie można szczekać na ludzi, ślicznota z niej wielka. Aza natomiast nie daje się głaskać nieznajomym. Informuje ich warczeniem, że sobie tego nie życzy:angryy: Mamy nadzieję ją tego oduczyć, i liczymy, że czas uczyni z niej całkiem łagodnego baranka, który będzie się podstawiał do miziania nie tylko nam, ale też dzieciom :lol: Dobrej Nocy i Aza przesyła buziaczki. :buzi::Dog_run::Dog_run: Quote
leni356 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Jak cudownie że obie w kochających domkach :loveu: Pogłaskajcie je ode mnie, obie są niesamowite :loveu: Quote
Lucyna Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Co tam u Anuli słychać, czy nadal psoci? :diabloti: Siostra aktualnie obgryza sztuczną kostkę i zaraz idziemy na spacerek ...:painting: Quote
paulina122 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Godzine temu wróciłyśmy ze spaceru. Anula słucha się niesamowicie. Bez smyczy chodzi po parku. Poznała 6 psów. :love: Z jednym widuje się codziennie. Jest to bokser imieniem Gordon. Biega lepiej niż chart. Aktualnie odpoczywa po spacerze. Pozdrowienia dla siostrzyczki ;* Quote
Poker Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 świetnie ,że mała taka mądra :multi: nie boicie się już jej puszczać ? Ja chyba bym się jeszcze bała. Quote
Lucyna Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 O jak miło Paulinko, tak Anulka to grzeczna psina i mam nadzieję, że tak zostanie ... dużo buziaków dla jej towarzystwa z parku :loveu: Dla Waszej rodzinki podziękowania za domek :iloveyou: My też wróciliśmy z parku - Aza grzeczna w stosunku do innych piesków:painting: Quote
paulina122 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Nie, nie boimy się jej spuszczać bo gdy się zawoła Anu to zatrzymuje się. Jestem chartem czy nie? oto jest pytanie:Dog_run: Kocham długie spacery:painting: Gdzie jest mój przyjaciel?:bluepaw: Berek- gonisz!:turn-l: Mów mi-Szybki Bill8) Quote
Szarotka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 O wow na ostatnim zdjeciu wyglada jak Whippet. Szybsza niz wiatr :):) Quote
Lucyna Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Próbowałam wkleić filmik z ostatniego wspólnego spacerku i coś mi nie wyszło Quote
kordonia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Kiedy oglądam filmik, to bardzo wzrusza mnie Frezja- taka malenka, a dorównuje kroku bliźniaczkom :loveu: Quote
Lucyna Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 A jednak coś wyszło, Frezja potrafi ganiać bardzo szybko. Nie mogła nigdy dogonić Anu, ona biega szybciej niż Aza. Wyobraźcie sobie, że takie harce potrafiły razem odstawić w domu skacząc z kanapy na fotel, pod stół, po schodach itd. Jedynym sposobem, aby je uspokoić było wystawienie ich na taras :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Azunia to bardzo kochana sunia ... :lol: Tęsknimy oczywiście za Anulą i za jej minkami ... Z pewnością ma lepiej ze swoimi opiekunkami, jedna jedyna i kochana. Quote
Lucyna Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Jestem pewna, że jeszcze nie jeden raz się spotkają, aby tak poharcować ...:loveu::loveu::loveu: Quote
paulina122 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Teraz umawimy się z panią od Gordo że o 16.00 zawsze będziemy wychodzić z Anu i będą się bawić:loveu:. Dobrze że ma towarzysza do zabaw:multi: Fotki nie długo:cool3: Dziś pobiegła z Gordo za owczarkiem musiaął biec po nią:mad: bo chciał się bawić a owczarek się bał. Dziś znowu wyszłam o 6.20 z nią na poranny jogging. Quote
Lucyna Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 To ona tak wcześnie Was budzi, czy to Twoja wola ten jogging? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
paulina122 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Przed chwilą wróciłyśmy ze spaceru. Anu cała brudna od błota:mad: trzeba była wycierać jej burzuch. Teraz się położyła i próbuje spać, lecz jej węch na to nie pozwala usłyszała jak mama robi obiad .Wstała i patrzy czy coś spadnie na podłoge:evil_lol: lecz nic nie ma:eviltong: Pozdrownienia dla Azy i Frezji oraz oczywiście dla Pani od Anulki :loveu: Quote
Lucyna Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Dziękuję za wieści, oj ta Anula zawróciła w głowie wielu osobom. Do dzisiaj odbieram telefony i odpisuję na maile :p Quote
paulina122 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Raczej moja wola z joggingiem :painting: lecz gdy z nią wracam o 7.00 to musi obudzić mame i tate :mad:. Teraz śpi jak suseł :sleep2:. Czasami rano śpi na kanapie raz ją przyłapałam to udawała że nie spała:siara:. Już tak nie biega z psami bo pogoda jest zła i nie ma prawie psów w parku. Quote
Lucyna Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Dziękujemy Paulinko za wieści. Aza ma się dobrze i cały czas grzeje doopkę na kanapie. Pogoda u nas też kiepska, więc i spacerów mniej. Podziwiam cię za ten poranny jogging :evil_lol::evil_lol::evil_lol: brrrr Quote
hop! Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Lucyna napisał(a):Dziękuję za wieści, oj ta Anula zawróciła w głowie wielu osobom. Do dzisiaj odbieram telefony i odpisuję na maile :p Lucyna, proponuj inne psiaki, albo przekazuj kontakty dalej. ;) Quote
Lucyna Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Oferuję pomoc, ale większość zakochana w Anuli. Może jeszcze się odezwą :p Quote
mamanabank Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ja też podziwiam za ten poranny bieg i zazdroszczę, może wezmę przykład... A w łowickim schronisku jest jeden taki łaciaty sierściuch jak brat azy i anu, niestety nie mogę przekleić zdjęcia, ale zerknijcie (6 zdjęcie): Oficjalny portal miejski Łowicz.eu Quote
Recommended Posts