Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przed chwilą wróciłyśmy z Anu ze spacerku:painting: wyczesana i oczywiście musiała się przywitać z pieskami :hand:. Gdy jest bez siostry jest bardziej odważna, czasem szczeka na ludzi. Uczymy ją komendy siad i musze przyznać bardzo dobrze jej idzie :kciuki: Fotki już nie długo. Właśnie przed chwilą skończyła jeść i idzie spać.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzięki Paulinko za wieści :loveu:myślę, że z czasem się nauczy, że nie można szczekać na ludzi, ślicznota z niej wielka. Aza natomiast nie daje się głaskać nieznajomym. Informuje ich warczeniem, że sobie tego nie życzy:angryy:
Mamy nadzieję ją tego oduczyć, i liczymy, że czas uczyni z niej całkiem łagodnego baranka, który będzie się podstawiał do miziania nie tylko nam, ale też dzieciom :lol:
Dobrej Nocy i Aza przesyła buziaczki.
:buzi::Dog_run::Dog_run:

Posted

Godzine temu wróciłyśmy ze spaceru. Anula słucha się niesamowicie. Bez smyczy chodzi po parku. Poznała 6 psów. :love: Z jednym widuje się codziennie. Jest to bokser imieniem Gordon. Biega lepiej niż chart. Aktualnie odpoczywa po spacerze. Pozdrowienia dla siostrzyczki ;*

Posted

O jak miło Paulinko, tak Anulka to grzeczna psina i mam nadzieję, że tak zostanie ... dużo buziaków dla jej towarzystwa z parku :loveu:
Dla Waszej rodzinki podziękowania za domek :iloveyou:
My też wróciliśmy z parku - Aza grzeczna w stosunku do innych piesków:painting:

Posted

Nie, nie boimy się jej spuszczać bo gdy się zawoła Anu to zatrzymuje się.

Jestem chartem czy nie? oto jest pytanie:Dog_run:

Kocham długie spacery:painting:

Gdzie jest mój przyjaciel?:bluepaw:

Berek- gonisz!:turn-l:

Mów mi-Szybki Bill8)

Posted

A jednak coś wyszło, Frezja potrafi ganiać bardzo szybko. Nie mogła nigdy dogonić Anu, ona biega szybciej niż Aza.
Wyobraźcie sobie, że takie harce potrafiły razem odstawić w domu skacząc z kanapy na fotel, pod stół, po schodach itd. Jedynym sposobem, aby je uspokoić było wystawienie ich na taras :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Azunia to bardzo kochana sunia ... :lol:
Tęsknimy oczywiście za Anulą i za jej minkami ...
Z pewnością ma lepiej ze swoimi opiekunkami, jedna jedyna i kochana.

Posted

Teraz umawimy się z panią od Gordo że o 16.00 zawsze będziemy wychodzić z Anu i będą się bawić:loveu:. Dobrze że ma towarzysza do zabaw:multi: Fotki nie długo:cool3:
Dziś pobiegła z Gordo za owczarkiem musiaął biec po nią:mad: bo chciał się bawić a owczarek się bał. Dziś znowu wyszłam o 6.20 z nią na poranny jogging.

Posted

Przed chwilą wróciłyśmy ze spaceru. Anu cała brudna od błota:mad: trzeba była wycierać jej burzuch. Teraz się położyła i próbuje spać, lecz jej węch na to nie pozwala usłyszała jak mama robi obiad .Wstała i patrzy czy coś spadnie na podłoge:evil_lol: lecz nic nie ma:eviltong:
Pozdrownienia dla Azy i Frezji
oraz oczywiście dla Pani od Anulki :loveu:

Posted

Raczej moja wola z joggingiem :painting: lecz gdy z nią wracam o 7.00 to musi obudzić mame i tate :mad:. Teraz śpi jak suseł :sleep2:. Czasami rano śpi na kanapie raz ją przyłapałam to udawała że nie spała:siara:. Już tak nie biega z psami bo pogoda jest zła i nie ma prawie psów w parku.

Posted

Dziękujemy Paulinko za wieści. Aza ma się dobrze i cały czas grzeje doopkę na kanapie. Pogoda u nas też kiepska, więc i spacerów mniej. Podziwiam cię za ten poranny jogging :evil_lol::evil_lol::evil_lol: brrrr

Posted

Lucyna napisał(a):
Dziękuję za wieści, oj ta Anula zawróciła w głowie wielu osobom. Do dzisiaj odbieram telefony i odpisuję na maile :p

Lucyna, proponuj inne psiaki, albo przekazuj kontakty dalej. ;)