Lucyna Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ja angażuję wszystkie swoje siły, aby sióstr nie rozdzielać :p Na tą chwilę ustalenia są takie, że 13 sierpnia po nie przyjeżdżam :loveu: (jeśli nie znajdą do tego czasu wspólnego kochającego domku). Rozmawiałam z Panią Lindą i suczki są sterylizowane, ponieważ zdecydowałam się przejąć nad nimi opiekę :oops: tzn. podpisać umowę adopcyjną. Bardzo proszę informować mnie jeśli taki domek się trafi :p Quote
Charly Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Lucyna napisał(a):Ja angażuję wszystkie swoje siły, aby sióstr nie rozdzielać :p Na tą chwilę ustalenia są takie, że 13 sierpnia po nie przyjeżdżam :loveu: (jeśli nie znajdą do tego czasu wspólnego kochającego domku). Rozmawiałam z Panią Lindą i suczki są sterylizowane, ponieważ zdecydowałam się przejąć nad nimi opiekę :oops: tzn. podpisać umowę adopcyjną. Bardzo proszę informować mnie jeśli taki domek się trafi :p ja uwazam, ze nie nalezy ich rozdzielac:oops:. One znajdą wspólny dom- nie takie cuda się zdarzaly:lol: Sunki mają sie dobrze. Posterylkowa suńka nadal nie interesuje się swoją raną:):multi: oczywiscie lucynko dom jesli się znajdzie będzie z Tobą konsultowany:) Wydamy te sunki tylko do najlepszego najwspanialszego domu- a jesli taki do 13 sierpnia się nie znajdzie -Tobie:) O nic się nie martw:) I nie wymierzyłam ich dziś znow. wychodzę ostatnio stamtąd na wszystkich czterech i zapominam. wpiszę sobie w telefon. Dzieki Ewcia za ogłoszenia i w ogóle za wszystko:) Quote
Lucyna Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Nic się nie stało, wiem ile tam macie pracy :shake: Właśnie siedzę przy kompie i próbuję je ogłaszać na innych portalach. Pozdrowionka dla wszystkich sympatyków bliźniaczek ...:oops::oops::oops: Quote
hop! Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Moje ogłoszenia gotowe. Teraz trzeba czekać. ;) Lucyna, Mimi ma już super domek - możesz usunąć banerek. :lol: Gdybyś mogła, to wstaw sobie w podpis banerek Burki. Sunia czeka w schronisku bardzo długo... Quote
Lucyna Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Ja też zrobiłam kilka ogłoszeń, jak w googlach wklepiesz Aza i Anu to wychodzi o nich pięć stron. Twój tekst podoba mi się bardzo. Może skopiuję do moich ogłoszeń. Wydaje mi się ważną informacja o czipach, sterylce i książeczkach zdrowia. Wysłałam też prośbę o druk w Wyborczej. I czekamy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
hop! Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Te najnowsze ogłoszenia zrobiłam z takim tekstem: Aza i Anu wychowywały się razem. Kiedyś miały dom, ale teraz przebywają w schronisku. Chodzą za sobą krok w krok i przytulają się do siebie. Są bardzo smutne i zrezygnowane. To około dwuletnie, średniej wielkości i drobnej budowy suczki. Są zaszczepione, wysterylizowane i zachipowane. Wyróżnia je niezwykła i oryginalna uroda. Aza jest ufna i kochana, a Anu nieśmiała i ostrożna. Są całkiem różne, ale uzupełniają się wzajemnie. Bardzo się kochają i nie potrafią bez siebie żyć. Rozdzielenie sióstr będzie dla nich tragedią. Najlepszym rozwiązaniem jest znalezienie suczkom wspólnego, odpowiedzialnego i kochającego domu. Jak na razie to się nie udaje. Siostry czekają od kilku miesięcy i proszą zza krat o zainteresowanie, o dotyk ludzkiej ręki, o ciepłe słowa... Proszą o dom. Wyświetlają się też starsze ogłoszenia, które już usunęłam. ;) Quote
kordonia Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Warto dodac, ze sa wysteryzlizowane i zaszczepione, to przyciaga domy/ Quote
hop! Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 kordonia napisał(a):Warto dodac, ze sa wysteryzlizowane i zaszczepione, to przyciaga domy/ Zaraz to dopiszę. Quote
Charly Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 kordonia napisał(a):Warto dodac, ze sa wysteryzlizowane i zaszczepione, to przyciaga domy/ i zaczipowane:lol: Quote
Poker Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Bardzo ładny tekst, nie za długi , zawiera wszystkie potrzebne informacje i przy tym wzruszający :lol: Miejmy nadzieję,że kogo poruszy i sunie znajdą wspólny domek . Quote
Lucyna Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Skopiuję go i wstawię do moich ogłoszeń :oops: Quote
Lucyna Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Jeszcze jedno, na stronie schroniska dotyczałam się, że ich waga to około 15 kg. Na zdjęciach wyglądają na większe. Może warto dodać ich wagę? Quote
Vitka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Aza dziś po sterylce. :lol: One nie są dużymi pieskami. Jutro zmierzymy suczki. :) Byłam dziś u Anu. Skakała z radości, a jak weszłam do niej to ze strachu przysiadła i zrobiła siusiu :-( Ona się bardzo cieszy, ale też bardzo się boi... jutro będą zdjęcia, bo dziś nie zdążyłam. Quote
Lucyna Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Biedne psinki, już niedługo będą szczęśliwsze ...:loveu::loveu::loveu: Czy ważą około 15 kg ? Czy są wielkości młodej suczki husky ? Quote
Vitka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Według mnie są mniejsze. Są jak... hmm... większy foxterier? :roll: no nie wiem... jutro będziesz wiedziała dokładnie ;) Quote
Charly Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 one są mniejsze i drobniejsze od hasiora. wymierzymy je jutro (dzis niebylam w schronisku), ale waga tylko na oko. Quote
Charly Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Vitka wymierzyla sunki. wstawi pewnie:). obie po sterylce czują sie wysmienicie. byly dziś na spacerku. izolatka i całe zainteresowanie b. dobrze na nie wplynęły. na dzien dzisiejszy nie mogłam powiedzieć, ktora z sióstr była tą bardziej nieśmiałą. Obie garna się do czlowieka i są bardzo wesołe. Quote
Lucyna Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Już nie mogę się doczekać kiedy je zobaczę. U Jamora ostatni kojec czeka na księżniczki.:loveu::loveu::loveu: Quote
Vitka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Są cudowne teraz! Nie te same psy! :loveu: Metamorfoza ogromna! Cieszą się jak szalone :evil_lol: Kartkę z wymiarami zostawiałam w schronisku... :roll: Ale wiem, że wzrost sunieczek to 50cm (bez łebka naturalnie) Quote
Lucyna Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Vitka, zapisz sobie w telefonie i prześlij mi proszę :lol::lol::lol: jutro wymiary suczek sms-em. czas goni ...:oops: Quote
hop! Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Vitka napisał(a):Są cudowne teraz! Nie te same psy! :loveu: Metamorfoza ogromna! Cieszą się jak szalone :evil_lol: Kartkę z wymiarami zostawiałam w schronisku... :roll: Ale wiem, że wzrost sunieczek to 50cm (bez łebka naturalnie) To super. :lol: 50 cm wysokości? To wcale nie takie małe. Wygląda na to, że są wielkości mojej Nikulinki. ;) Z ogłoszeń nikt się nie odzywa. :roll: Quote
Vitka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Lucynko w takim razie poproszę numer Twojego telefonu :lol: Quote
Lucyna Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 W schronisku mają mój numer tel. kom. Jeśli się uda to wyślę na priv Quote
Recommended Posts