Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja angażuję wszystkie swoje siły, aby sióstr nie rozdzielać :p
Na tą chwilę ustalenia są takie, że 13 sierpnia po nie przyjeżdżam :loveu:
(jeśli nie znajdą do tego czasu wspólnego kochającego domku).
Rozmawiałam z Panią Lindą i suczki są sterylizowane, ponieważ zdecydowałam się przejąć nad nimi opiekę :oops: tzn. podpisać umowę adopcyjną.
Bardzo proszę informować mnie jeśli taki domek się trafi :p

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Lucyna napisał(a):
Ja angażuję wszystkie swoje siły, aby sióstr nie rozdzielać :p
Na tą chwilę ustalenia są takie, że 13 sierpnia po nie przyjeżdżam :loveu:
(jeśli nie znajdą do tego czasu wspólnego kochającego domku).
Rozmawiałam z Panią Lindą i suczki są sterylizowane, ponieważ zdecydowałam się przejąć nad nimi opiekę :oops: tzn. podpisać umowę adopcyjną.
Bardzo proszę informować mnie jeśli taki domek się trafi :p

ja uwazam, ze nie nalezy ich rozdzielac:oops:. One znajdą wspólny dom- nie takie cuda się zdarzaly:lol:

Sunki mają sie dobrze. Posterylkowa suńka nadal nie interesuje się swoją raną:):multi:

oczywiscie lucynko dom jesli się znajdzie będzie z Tobą konsultowany:)
Wydamy te sunki tylko do najlepszego najwspanialszego domu- a jesli taki do 13 sierpnia się nie znajdzie -Tobie:)
O nic się nie martw:)

I nie wymierzyłam ich dziś znow. wychodzę ostatnio stamtąd na wszystkich czterech i zapominam. wpiszę sobie w telefon.

Dzieki Ewcia za ogłoszenia i w ogóle za wszystko:)

Posted

Nic się nie stało, wiem ile tam macie pracy :shake:
Właśnie siedzę przy kompie i próbuję je ogłaszać na innych portalach.
Pozdrowionka dla wszystkich sympatyków bliźniaczek ...:oops::oops::oops:

Posted

Moje ogłoszenia gotowe. Teraz trzeba czekać. ;)

Lucyna, Mimi ma już super domek - możesz usunąć banerek. :lol:
Gdybyś mogła, to wstaw sobie w podpis banerek Burki. Sunia czeka w schronisku bardzo długo...

Posted

Ja też zrobiłam kilka ogłoszeń, jak w googlach wklepiesz Aza i Anu to wychodzi o nich pięć stron. Twój tekst podoba mi się bardzo. Może skopiuję do moich ogłoszeń. Wydaje mi się ważną informacja o czipach, sterylce i książeczkach zdrowia. Wysłałam też prośbę o druk w Wyborczej. I czekamy :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Te najnowsze ogłoszenia zrobiłam z takim tekstem:

Aza i Anu wychowywały się razem. Kiedyś miały dom, ale teraz przebywają w schronisku. Chodzą za sobą krok w krok i przytulają się do siebie. Są bardzo smutne i zrezygnowane. To około dwuletnie, średniej wielkości i drobnej budowy suczki. Są zaszczepione, wysterylizowane i zachipowane. Wyróżnia je niezwykła i oryginalna uroda. Aza jest ufna i kochana, a Anu nieśmiała i ostrożna. Są całkiem różne, ale uzupełniają się wzajemnie. Bardzo się kochają i nie potrafią bez siebie żyć. Rozdzielenie sióstr będzie dla nich tragedią. Najlepszym rozwiązaniem jest znalezienie suczkom wspólnego, odpowiedzialnego i kochającego domu. Jak na razie to się nie udaje. Siostry czekają od kilku miesięcy i proszą zza krat o zainteresowanie, o dotyk ludzkiej ręki, o ciepłe słowa... Proszą o dom.

Wyświetlają się też starsze ogłoszenia, które już usunęłam. ;)

Posted

Bardzo ładny tekst, nie za długi , zawiera wszystkie potrzebne informacje i przy tym wzruszający :lol:
Miejmy nadzieję,że kogo poruszy i sunie znajdą wspólny domek .

Posted

Aza dziś po sterylce. :lol:
One nie są dużymi pieskami. Jutro zmierzymy suczki. :)
Byłam dziś u Anu. Skakała z radości, a jak weszłam do niej to ze strachu przysiadła i zrobiła siusiu :-( Ona się bardzo cieszy, ale też bardzo się boi... jutro będą zdjęcia, bo dziś nie zdążyłam.

Posted

Vitka wymierzyla sunki. wstawi pewnie:).

obie po sterylce czują sie wysmienicie. byly dziś na spacerku. izolatka i całe zainteresowanie b. dobrze na nie wplynęły. na dzien dzisiejszy nie mogłam powiedzieć, ktora z sióstr była tą bardziej nieśmiałą. Obie garna się do czlowieka i są bardzo wesołe.

Posted

Są cudowne teraz!
Nie te same psy! :loveu:
Metamorfoza ogromna! Cieszą się jak szalone :evil_lol:
Kartkę z wymiarami zostawiałam w schronisku... :roll:
Ale wiem, że wzrost sunieczek to 50cm (bez łebka naturalnie)

Posted

Vitka napisał(a):
Są cudowne teraz!
Nie te same psy! :loveu:
Metamorfoza ogromna! Cieszą się jak szalone :evil_lol:
Kartkę z wymiarami zostawiałam w schronisku... :roll:
Ale wiem, że wzrost sunieczek to 50cm (bez łebka naturalnie)

To super. :lol:
50 cm wysokości? To wcale nie takie małe. Wygląda na to, że są wielkości mojej Nikulinki. ;)
Z ogłoszeń nikt się nie odzywa. :roll: