jamor Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Cześć, jestem Luka, uczę sie wyszukiwania zapachu ludzkich zwłok. pozdrawiam wszystkich Quote
birma74 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Witaj Luka oby tych zwłok było jak najmniej do szukania zato dużo zabawy z pańciem:multi:Wielkie brawa dla właściciela i Luny za to co robicie Quote
jamor Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 może zapach nie fiołkowy, ale lubie go szukać. ooo, a tam za mną moj pancio. rafał. Mieszkam u niego. Quote
Genesis Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Brrr.. temat brzmi groźnie. Ale cóż, jeśli już są zwłoki, to lepiej je znaleźć i godnie pogrzebać. Ja chciałabym, żeby moja sunia poszukiwała żywych zaginionych lub ratowała z wody, ale myślę, że to nie leży w jej, dość lękliwym, temperamencie. Czochrańce dla Luki Quote
Genesis Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 A... byłabym zapomniała. Czy w takim treningu potrzebne są prawdziwe zwłoki?? Tak dla zapoznawania z zapachem? Quote
jamor Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Genesis napisał(a):A... byłabym zapomniała. Czy w takim treningu potrzebne są prawdziwe zwłoki?? Tak dla zapoznawania z zapachem? kropelka zamiennika sigmy, ewentualnie własnej produkcji, troche włosów, paznokci, ząbki, troche czasu i lux pachnie. inne sposoby , ale to juz dla wtajemniczonych. kopać, kopać i kopać Quote
Recommended Posts