Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy po raz pierwszy :loveu:

Obejrzałam wszystkie foteczki i muszę przyznać, że podane tu określenie dużego podobieństwa do komisarza Rexa, jest bardzo trafne :evil_lol:
Świetny jest, takiego Owczarka Niemiecka w dzieciństwie zawsze chciałam mieć :loveu:
Pozdrawiam!

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Od-Nowa']namiastka lata nad morzem :diabloti:
http://crestfallen.fm.interii.pl/21.jpg

a tu jak koteczek wygląda :eviltong:
http://crestfallen.fm.interii.pl/25.jpg

witamy się po raz pierwszy ;)

Dziekujemy za pierwsze odiwdziny...mamy nadzieje ze nie ostatnie :loveu:

[quote name='Agathee']Witamy po raz pierwszy :loveu:

Obejrzałam wszystkie foteczki i muszę przyznać, że podane tu określenie dużego podobieństwa do komisarza Rexa, jest bardzo trafne :evil_lol:
Świetny jest, takiego Owczarka Niemiecka w dzieciństwie zawsze chciałam mieć :loveu:
Pozdrawiam!

Ja tez zawsze chcialam miec takiego psa...ale najbardziej to chyba chcial moj ojciec :eviltong:

[quote name='Od-Nowa']no i co tam? wymyło Was coś...:eviltong:

E tam od razu ze wymylo :eviltong: najpierw mnie wpedzasz w depresje a potem jeszcze pytasz jakby nigdy nic "co tam?" :evil_lol:
niestety ja jakiegos wielkiego zamilowania do fotografowania nie mam... chce po prostu zrobic w miare ladne zdjecia i wstawiac je tutaj... nie potrafie sie nawet do konca poslugiwac wszystkimi funkcjami mojego aparatu :oops::eviltong:

Posted

Linssi napisał(a):
glupie glupoty opowiadasz :eviltong: wiekszego antytalentu do robienia zdjec niz ja nie ma :evil_lol:

mhmm jasne uważaj bo już uwierzyłam:diabloti:

czekam na nowe fotki :razz:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
mhmm jasne uważaj bo już uwierzyłam:diabloti:

czekam na nowe fotki :razz:

fotki powinny byc po weekendzie :evil_lol:
ty przynajmniej wiesz co to jest czas naswietlania czy cos w tym stylu...ja tylko wiem jak wylaczyc lampe :eviltong:

Kuba P napisał(a):
A gdzie basenik dla maleństwa:evil_lol:

;) prawda ze malenstwo?? :evil_lol: dziekujemy za odwiedziny :loveu:
Byniutek boi sie obiektow takich jak wanny i inne powierzchnie zamkniete... no chyba ze ja bym siedziala w baseniku to pewnie chetnie by wlazl :evil_lol:

Ania :) napisał(a):
Bry wieczór :loveu:

a bry bry wieczor :loveu:

Posted

Byniutek boi sie obiektow takich jak wanny i inne powierzchnie zamkniete... no chyba ze ja bym siedziala w baseniku to pewnie chetnie by wlazl :evil_lol:

chętnie bym zobaczyła taką kombinację :diabloti:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
chętnie bym zobaczyła taką kombinację :diabloti:

ewelinka_m napisał(a):
o tym samym pomyślałam :megagrin:

Linssi nie daj się prosić :evil_lol: :evil_lol:

Nie posiadam takiego baseniku... nawet takiego z tesco za czypindziesiat :P A w wannie oboje sie nie zmiescimy bo wanne mamy mala :evil_lol:

Posted

Linssi napisał(a):
Nie posiadam takiego baseniku... nawet takiego z tesco za czypindziesiat :P A w wannie oboje sie nie zmiescimy bo wanne mamy mala :evil_lol:

przywioze Wam basenik :multi:

jeszcze go nie mam...alee :cool3:

Posted

no wstawie wstawie... najpierw musze je nieco podrasowac :evil_lol: a na to czasu dzis brak. :shake: ide spac bo chorobsko mnie bierze...
co do pogody to nie wykrakalam tylko zobaczylam na onecie :evil_lol:

Posted

Dobry dobry :cool3:
Zdjecia beda...moze uda sie weekend... mamy zalegle z ostatniego podworkowego taplanka, a tu jeszcze jutro chce zrobic nowe. Tylko obrabiac nie ma komu :evil_lol: Nie mialam kompletnie czasu przysiasc do zdjec....:oops: