brjagata Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Witamy po raz pierwszy :loveu: Obejrzałam wszystkie foteczki i muszę przyznać, że podane tu określenie dużego podobieństwa do komisarza Rexa, jest bardzo trafne :evil_lol: Świetny jest, takiego Owczarka Niemiecka w dzieciństwie zawsze chciałam mieć :loveu: Pozdrawiam! Quote
Linssi Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Od-Nowa']namiastka lata nad morzem :diabloti: http://crestfallen.fm.interii.pl/21.jpg a tu jak koteczek wygląda :eviltong: http://crestfallen.fm.interii.pl/25.jpg witamy się po raz pierwszy ;) Dziekujemy za pierwsze odiwdziny...mamy nadzieje ze nie ostatnie :loveu: [quote name='Agathee']Witamy po raz pierwszy :loveu: Obejrzałam wszystkie foteczki i muszę przyznać, że podane tu określenie dużego podobieństwa do komisarza Rexa, jest bardzo trafne :evil_lol: Świetny jest, takiego Owczarka Niemiecka w dzieciństwie zawsze chciałam mieć :loveu: Pozdrawiam! Ja tez zawsze chcialam miec takiego psa...ale najbardziej to chyba chcial moj ojciec :eviltong: [quote name='Od-Nowa']no i co tam? wymyło Was coś...:eviltong: E tam od razu ze wymylo :eviltong: najpierw mnie wpedzasz w depresje a potem jeszcze pytasz jakby nigdy nic "co tam?" :evil_lol: niestety ja jakiegos wielkiego zamilowania do fotografowania nie mam... chce po prostu zrobic w miare ladne zdjecia i wstawiac je tutaj... nie potrafie sie nawet do konca poslugiwac wszystkimi funkcjami mojego aparatu :oops::eviltong: Quote
Od-Nowa Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 a jaki masz w ogóle sprzęt "depresjo" ? :cool3: Quote
Linssi Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 eee...czekaj... sprawdze :oops: juz wiem :eviltong: Canon Rebel XT... czy jakos tak :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 hym to nei wiem jaki o model. Rebel wskazuje na to,że jest to amerykański odpowiednik jakiegoś europejskiego modelu tylko nie wiem jakiego ... ??????? Quote
ewelinka_m Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 zawsze jestem grzeczna:loveu::loveu: ja to już w ogóle powinnam się zakopać pod ziemię, bo każdy robi ładniejsze zdjęcia ode mnie :evil_lol::evil_lol: Quote
Linssi Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 glupie glupoty opowiadasz :eviltong: wiekszego antytalentu do robienia zdjec niz ja nie ma :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Linssi napisał(a):glupie glupoty opowiadasz :eviltong: wiekszego antytalentu do robienia zdjec niz ja nie ma :evil_lol: mhmm jasne uważaj bo już uwierzyłam:diabloti: czekam na nowe fotki :razz: Quote
Linssi Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 ewelinka_m napisał(a):mhmm jasne uważaj bo już uwierzyłam:diabloti: czekam na nowe fotki :razz: fotki powinny byc po weekendzie :evil_lol: ty przynajmniej wiesz co to jest czas naswietlania czy cos w tym stylu...ja tylko wiem jak wylaczyc lampe :eviltong: Kuba P napisał(a):A gdzie basenik dla maleństwa:evil_lol: ;) prawda ze malenstwo?? :evil_lol: dziekujemy za odwiedziny :loveu: Byniutek boi sie obiektow takich jak wanny i inne powierzchnie zamkniete... no chyba ze ja bym siedziala w baseniku to pewnie chetnie by wlazl :evil_lol: Ania :) napisał(a):Bry wieczór :loveu: a bry bry wieczor :loveu: Quote
Od-Nowa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Byniutek boi sie obiektow takich jak wanny i inne powierzchnie zamkniete... no chyba ze ja bym siedziala w baseniku to pewnie chetnie by wlazl :evil_lol: chętnie bym zobaczyła taką kombinację :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Od-Nowa napisał(a):chętnie bym zobaczyła taką kombinację :diabloti: o tym samym pomyślałam :megagrin: Linssi nie daj się prosić :evil_lol: :evil_lol: Quote
Linssi Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Od-Nowa napisał(a):chętnie bym zobaczyła taką kombinację :diabloti: ewelinka_m napisał(a):o tym samym pomyślałam :megagrin: Linssi nie daj się prosić :evil_lol: :evil_lol: Nie posiadam takiego baseniku... nawet takiego z tesco za czypindziesiat :P A w wannie oboje sie nie zmiescimy bo wanne mamy mala :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Linssi napisał(a):Nie posiadam takiego baseniku... nawet takiego z tesco za czypindziesiat :P A w wannie oboje sie nie zmiescimy bo wanne mamy mala :evil_lol: przywioze Wam basenik :multi: jeszcze go nie mam...alee :cool3: Quote
Linssi Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 moze wymyslimy cos fajnego :eviltong: ale Bynio nie lubie byc fotografowany :eviltong: Quote
ewelinka_m Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 hej :loveu: i jak tam wymyśliliście coś fajnego? :cool3: Quote
Linssi Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Ano nic nie udalo nam sie wymyslic...mamy troche fot z weekendu, ale bylo tak goraco, ze Bynio uciekal caly czas do domu :shake: Quote
ewelinka_m Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 to czekam na te fotki weekendowe :eviltong: sprawdzałam pogodę na onecie, mówią że jutro nie będzie padać ale i tak ma być zimno :placz: wykrakałaś :placz: Quote
Linssi Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 no wstawie wstawie... najpierw musze je nieco podrasowac :evil_lol: a na to czasu dzis brak. :shake: ide spac bo chorobsko mnie bierze... co do pogody to nie wykrakalam tylko zobaczylam na onecie :evil_lol: Quote
bianka19 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Doberek. :loveu: Kiedy będą nowe fotki ?? :razz: Quote
Linssi Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Dobry dobry :cool3: Zdjecia beda...moze uda sie weekend... mamy zalegle z ostatniego podworkowego taplanka, a tu jeszcze jutro chce zrobic nowe. Tylko obrabiac nie ma komu :evil_lol: Nie mialam kompletnie czasu przysiasc do zdjec....:oops: Quote
Recommended Posts