kia Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Co powiecie na spotkanie w ten weekend w Wawie na polach mokotowskich? pozdrawiam wszystkich cieplo Krzysiek Quote
bazyli Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Nie widze zadnych przeciwskazan, mozemy spotkac sie w ten weekend - ciekawe co na to inni? My na pewno bedziemy :lol: Quote
wfh85 Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Ooooooooo to i my się wybierzemy :evilbat: ale moze jakis konkretniejszy termin i miejsce :fadein: Quote
kia Posted January 17, 2005 Author Posted January 17, 2005 proponuje spotkanie w sobote o godzinie 13 by niektorzy mogli sie troszke dluzej wyspac a co do miejsca to moze przy jeziorku - ktore teraz swieci pustkami bo spuscili wode ;-) Jakos sie wypatrzymy w koncu nie kazdy ma bullowatego potworka ;-) co Wy na to? Quote
Bartosz Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 tylko pamiętajcie o fotkach :lol: ja chcem to widzieć :lol: :lol: Quote
kia Posted January 18, 2005 Author Posted January 18, 2005 ok spokojnie wezme aparat cyfrowy i cos sie pstryknie ;-) pozdrawiam Krzysiek Quote
bazyli Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 A gdzie dokladnie jest to jeziorko? Obok Lolka? Szczerze mowiac (wstyd sie przyznac) na Polach bylam raz i to w nocy? :lol: :lol: Quote
kia Posted January 18, 2005 Author Posted January 18, 2005 to jest obok Lolka i drugiego pubu "Merlin" ono znajduje sie centralnie na polach mokotowskich. spokojnie trafisz, ak bedziesz isc przez pola to napewno sie na nie natkniesz ;-) w takim razie do zobaczenia jakby co podaje tel 608830055 mail kiapsy@poczta.onet.pl pozdro Krzysiek Quote
GOSIA09 Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 W takim razie ja tez będę :lol: Emi juz dawno nie brykała na Polach Quote
Sajko Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Na polach byliśmy w zeszły weekend, ludzi był tłum, więc przygotujmy się na popłoch wśród tłumów :wink: a ja tak do godziny- czy możemy ją przesunąć albo na wcześniej albo na później o godzinkę? bo 13, to dla nas trochę tak w środku dnia :( I jeszcze pytanko, czy sunie wszystkie będą w okresie bezcieczkowym? :wink: Quote
GOSIA09 Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Emi sie dziwie zachowuje może to stan przed cieczkowy :roll: ale na razie psy się nią nie interesują. Jakby jednak cieszka przyszła to niestety nas nie będzie :cry: Quote
bazyli Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Jezeli chodzi o nas to moze byc godzina pozniejsza :D przynajmniej sie wyspimy :wink: Quote
wfh85 Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Moja Fridka jest juz w stanie bezcieczkowym :wink: ja tez bym proponowal godz 14 a miejsce jak najbardziej mi odpowiada :fadein: Quote
kia Posted January 18, 2005 Author Posted January 18, 2005 ok moze byc godzina 14 w takim razie jestesmy umowieni fajnie ze tyle bullkow bedzie ;-) pozdrawiam Krzysiek Quote
Sajko Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 dla potwierdzenia- 14 sobota przy pustym jeziorku do zobaczenia 8) :D Quote
wfh85 Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 kia napisał(a): w takim razie jestesmy umowieni fajnie ze tyle bullkow bedzie ;-) heh , z góry uprzedzam ze my przyjdziemy również z bullkiem aczkolwiek takim ze staffordshire :wink: Quote
Crazy@ Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Oj jak ja bym chciała się wybrać na Pola :( . Niestety Szelmuta jest cieknąca :wink: . Moze będzie inny termin na który się stawimy :D Quote
Bonnie Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Crazy@ ale Ty masz więcej piesków, takich nie cieknących :D :wink: , więc może z nimi. Ja też bym chciała wpaść, ale niestety Leia jest przed cieczką, a jak jest przed cieczką to jest bardzo niegrzeczna do piesków. Jednym słowem kłapie pyskiem strasznie. :( Także może innym razem. Bawcie się dobrze i koniecznie zdjęcia pokażcie. Quote
GOSIA09 Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Mam nadzieje, że ktoś weżmie aparat :wink: I że będzie nas spora gromadka :wink: Quote
Crazy@ Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Miałam przyjechać ale cóż , chyba ni9e dane mi będzie wczoraj wysypała mnie OSPA :evil: a zaraziłam sie od kochanego siostrzeńca :evilbat: Tak więc myślcie o następnej dacie - prosze :wink: Quote
AMFI Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Łoj, myslałam, że do Was wpadniemy, ale Dzień Babci....no się przedłużyły wizyty... :roll: :-? 8) :( :roll: Quote
Sajko Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 No i po spotkaniu, było tak zimno, że odmarzło mi wszystko 8) psiaki bawiły się dzielnie, hitem sezonu został badyl przyciągnięty przed Dragulca, którym wszyscy równo się dzielili. Na początku byliśmy w 5 psów, z tego 4 bulle i mój Bari. późnie została z nami Emi, oraz dołączyli się Państwo z radosnym bullem tricolorkiem, po Solo Han, któremu nie stanęły uszka, wyglądał słodko i był wpatrzony w swoją różową piłeczkę z nabożnym skupieniem, a w końcu doszli Aga z Krzyśkiem z Alicją, no i na koniec już tylko osobowo, właścicielka mini Lolka, ale niestety bez Lolka :wink: Quote
Patka Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 :laola: Boskie foty szkoda że my daleko mieszkam widac że świetnie sie mimo zimna bawiliście pozdrawiam bulloholików. Lilith tez ma kumpla bulla zeby nie było ;) i to nie byle jakiego :wink: Dudek mu na imię i jest psem pana W może znacie jego super harmonijkę ustną ... :D :wink: szkoda, że u nas tak mało bullików :-? ale chociaz na fotach sie napatrzyłam :D Quote
tufi Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 A te dwa biale bulle to kto to? My dzis spontanicznie spotkalismy sie w ubogim gronie: mama Szelma z bialym i tricolorowym synkiem, Bigos, Bilbo i Beri i kolezanka - dozyca argentynska - Figa - jahu pstrykal zdjecia, wiec mam nadzieje, ze ktores sie udalo - bo chlopaki szalaly, ze az milo - prawie rowiesnicy [roznica 4 dni] Quote
Sajko Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Biały chłopak to Obłęd, który z uporem godnym lepszej sprawy próbował skrócić uszy mojemu Barikowie. A druga biała to bullinka, której imię zupełnie wyleciało mi z głowy :oops: Quote
Recommended Posts