Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

proponuje spotkanie w sobote o godzinie 13 by niektorzy mogli sie troszke dluzej wyspac a co do miejsca to moze przy jeziorku - ktore teraz swieci pustkami bo spuscili wode ;-)
Jakos sie wypatrzymy w koncu nie kazdy ma bullowatego potworka ;-)
co Wy na to?

Posted

to jest obok Lolka i drugiego pubu "Merlin" ono znajduje sie centralnie na polach mokotowskich.
spokojnie trafisz, ak bedziesz isc przez pola to napewno sie na nie natkniesz ;-)
w takim razie do zobaczenia
jakby co podaje tel 608830055
mail kiapsy@poczta.onet.pl
pozdro
Krzysiek

Posted

Na polach byliśmy w zeszły weekend, ludzi był tłum, więc przygotujmy się na popłoch wśród tłumów :wink: a ja tak do godziny- czy możemy ją przesunąć albo na wcześniej albo na później o godzinkę? bo 13, to dla nas trochę tak w środku dnia :(

I jeszcze pytanko, czy sunie wszystkie będą w okresie bezcieczkowym? :wink:

Posted

Emi sie dziwie zachowuje może to stan przed cieczkowy :roll: ale na razie psy się nią nie interesują.
Jakby jednak cieszka przyszła to niestety nas nie będzie :cry:

Posted

kia napisał(a):

w takim razie jestesmy umowieni fajnie ze tyle bullkow bedzie ;-)

heh , z góry uprzedzam ze my przyjdziemy również z bullkiem aczkolwiek takim ze staffordshire :wink:

Posted

Crazy@ ale Ty masz więcej piesków, takich nie cieknących :D :wink: , więc może z nimi. Ja też bym chciała wpaść, ale niestety Leia jest przed cieczką, a jak jest przed cieczką to jest bardzo niegrzeczna do piesków. Jednym słowem kłapie pyskiem strasznie. :( Także może innym razem. Bawcie się dobrze i koniecznie zdjęcia pokażcie.

Posted

Miałam przyjechać ale cóż , chyba ni9e dane mi będzie wczoraj wysypała mnie OSPA :evil: a zaraziłam sie od kochanego siostrzeńca :evilbat:
Tak więc myślcie o następnej dacie - prosze :wink:

Posted

No i po spotkaniu, było tak zimno, że odmarzło mi wszystko 8) psiaki bawiły się dzielnie, hitem sezonu został badyl przyciągnięty przed Dragulca, którym wszyscy równo się dzielili. Na początku byliśmy w 5 psów, z tego 4 bulle i mój Bari.

późnie została z nami Emi, oraz dołączyli się Państwo z radosnym bullem tricolorkiem, po Solo Han, któremu nie stanęły uszka, wyglądał słodko i był wpatrzony w swoją różową piłeczkę z nabożnym skupieniem, a w końcu doszli Aga z Krzyśkiem z Alicją, no i na koniec już tylko osobowo, właścicielka mini Lolka, ale niestety bez Lolka :wink:

Posted

:laola:
Boskie foty szkoda że my daleko mieszkam widac że świetnie sie mimo zimna bawiliście
pozdrawiam bulloholików.
Lilith tez ma kumpla bulla zeby nie było ;) i to nie byle jakiego :wink: Dudek mu na imię i jest psem pana W może znacie jego super harmonijkę ustną ... :D :wink:
szkoda, że u nas tak mało bullików :-?
ale chociaz na fotach sie napatrzyłam :D

Posted

A te dwa biale bulle to kto to?

My dzis spontanicznie spotkalismy sie w ubogim gronie: mama Szelma z bialym i tricolorowym synkiem, Bigos, Bilbo i Beri i kolezanka - dozyca argentynska - Figa - jahu pstrykal zdjecia, wiec mam nadzieje, ze ktores sie udalo - bo chlopaki szalaly, ze az milo - prawie rowiesnicy [roznica 4 dni]

Posted

Biały chłopak to Obłęd, który z uporem godnym lepszej sprawy próbował skrócić uszy mojemu Barikowie. A druga biała to bullinka, której imię zupełnie wyleciało mi z głowy :oops: