Olund Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Patka rozbrajasz mnie tymi zdjęciami - sa piekne i takie zachecajace :D Wychodzi na to ze my to mamy wymagania , pokój pies + 2 osoby , łazienka. Ale juz miej wiecej wybralismy pensjonat :D Tylko czekam az mama sie zdecyduje czy jedzie, jak pojedzie to pies + 2 osoby = pokój, 1 osoba =pokój, chyba ze mama bedzie chciała spac z nami :lol: Quote
Patka Posted February 2, 2005 Author Posted February 2, 2005 coh ja się ciesze super zobaczycie zdjecia sa niczym w porównaniu do rzeczywistości Białogóry :D pozdrowionka Quote
Pasavera Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 A terz wodok od strony morza :wink: :P Ale chmury :) Quote
Patka Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 A to z bliska :D i w słoneczku "mniej więcej" ten sam obszar :D plażowy Quote
Pasavera Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: A to moje "obozowisko" 8) Figa siedzi koło namiotu :lol: Ale prawie nie widać :lol: 8) Quote
Patka Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 Dbst no to zbieramy dogomaniaków i jazda :D Quote
Patka Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 A to letnia Lilith w Białogorskim lesie w drodze na plaże :D Polowanie na szyszki :lol: Quote
dbsst Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 jaaaaaa jak prawdziwy mysliwy skupienie na mordziatej qrcze ja kec wakacje :D sliczna jest niestety my w tym roku Was nie odwiedzimy Bialogóromani ;) jedziemy na łódki :( Quote
Patka Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 Nie smuc się Baiłogóra TAKŻE ŁADNA WE WRZESNIU NP :wink: :D łódki tez super no coś TY :wink: :D Quote
Patka Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 jakos to bedzie nie martw sie może my Was odwiedzimy :loveu: szybciej w wawie :wink: :D MAMY TAM PRZYJACIÓŁ :D ALE jaks ienad morze wybierzecie to byłoby super trafic na siebie :wink: Quote
dbsst Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 no to my czekamy na Was :D a jak bedzie mialobyc moze grane to dam znac slowo slowo :D Quote
Patka Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 Białogórski motylek bardzo przyjacielski był, ale taka jest cała Białogóra :D pozdrowionka ... odliczam dni do wiosny i lata :D :wink: Quote
dbsst Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 jakie cuuuuuuudne zdjecie :D jaki cudny motylek Quote
Patka Posted February 12, 2005 Author Posted February 12, 2005 Oj jaka cudna Białogóra wybiezrecie sie kiedys nie pożałujecie, az tak daleko od warszawaki to to nie jest .... :D Quote
Pasavera Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Nio z Warszawy jest o wiele bliżej :lol: Ja z Wrocka jadę ok. 8 godzin :wink: Ale opłaca się :angel: :angel: A jakie wodoczki po drodze :P Quote
Patka Posted February 12, 2005 Author Posted February 12, 2005 :thumbs: Pasawera świete słowa!!! Quote
dbsst Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 a moze po sezonie kiedys ze Szpileczka sie wybierzemy :D kto wie kto wie :D a narazie zachecac mnie hihihi fotami :D Quote
Patka Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 Zapraszamy na nowe foty musisz chyba do ciepłej wiosny poczekac, bo na razie fot brak :( :wink: pozdrówka marze o morzu :wink: Quote
Olund Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 ja tez czekam bo takie sliczne foteczki tak miło zagrzewaja do urlopiku :D Quote
Patka Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 Zimka w pełni a topic umarl byle do lata nowa porcja fot będzie :D Quote
Pasavera Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Oj będzie fot będzie :lol: 8) Ja jeszcze poszukam ale nic nie obiecuję :wink: Ewentualnie mogę zeskanować ze zwykłych 8) Narazie mam pełno widoczków z Karpacza jak by ktoś chciał :lol: :wink: Quote
Recommended Posts