Patka Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 bardzo bardzo polecam :cool3: popatrz jaki piaseczek czego chcieć więcej :razz: Quote
LAZY Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 My własnie wróciliśmy z Białogóry! Było cudnie, pomimo kiepskiej pogody. Polecamy! Quote
Ty_Asya Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 No to chyba tam sie wybiore! Szukam jakiegos pokoju czy domka w kampingu.....zkontaktowalam troche ludzi ale na razie tylko jeden mi odpowiedzial.... :roll: Quote
Patka Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 buuuu a ja w domu tam jest cudownie niezależnie od pogody i pory roku :loveu: Quote
PALATINA Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 O rany, jakie boskie foty!!! :) Ale mi smaku narobiliście! Czy ktoś się orientuje, jak dojechać do białogóry bez samochodu (z Wwy)? Co tam jeździ (PKS?) i dokąd? Quote
Ty_Asya Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 No i ja moge sie pochwalic fotkami z Bialogory!!!!!!!!! :loveu: Bylo fantastycznie i dziekuje Patce bo otworzyla ten topic!!!! :calus: :thumbs: :klacz: Pare foteczek a na wiecej to zapraszam do mojej galeri! :p Quote
Recommended Posts