olekg89 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 foty z Łeby :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: było fajnie :evilbat: Quote
Tiggy Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Ja w ostatnim tygodniu sierpnia mam jechac do Białogóry.. moze uda mi sie psiastą zabrac, mowicie, ze nie ma tam z psami problemow... ? ;) Quote
Patka Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Tiggy najmniejszego Białogóra jest przyjazna psom :D Oleg przepiękne fotki jak tam z pogodą w miarę sie nacieszyliście :D Quote
olekg89 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 nawet fajna pogoda była poł dnia brzydko poł pięknie nikt sie nie zucał o psa tylko 1 palant ,jak kajan do niego podbiegła darł sie gdzie kaganie :lol: ,a ja mu jak zwykle grzecznie odpowiedziałem"kaganiec,w duuupie!!!" :evil: Quote
dbsst Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 ale extra wakacje Olo zazdroszcze Ci tego piachu i tej wody :D i jaka masz suuuper Mame 8) Quote
olekg89 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 chcesz sprzedam ci ją :evilbat: uwielbiam kiedy wydaje kaji komewndy a kaja ją olewa :lol: Quote
Patka Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 Oleg no wiesz ... a wyglądasz na takiego miłego chłopaczka :wink: :D Quote
Pasavera Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 I już po wakacjach w Białej :( Stanowczo za szybko mija tam czas :roll: Powiem tylko jedno . . . :angel: :angel: :angel: Quote
Patka Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Powiem tylko och i ach :D cudowne!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Justa Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 żaglóweczkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :angel: :angel: :angel: Quote
Poświata Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Gdzie reszta fot??????????????????? Coś przegapiłam?????????????????? Moje dzieci mają dosyć dwumiesięcznego pobytu w górach i marzy im sie morze. Jadę w przyszłym roku i bedzie to pewnie Białogóra :P :P :P Quote
Patka Posted August 27, 2005 Author Posted August 27, 2005 POŚIWATKO TAK BIALOGÓRA TO JEST TO: ZAREKLAMUJĘ NASZą cudowną MIEJSCÓWKĘ :wink: http://www.maxmedia.pl/willaretro/ Quote
Pasavera Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 [quote name='Patka']POŚIWATKO TAK BIALOGÓRA TO JEST TO: ZAREKLAMUJĘ NASZą cudowną MIEJSCÓWKĘ :wink: http://www.maxmedia.pl/willaretro/ To przecież zaraz koło mojego Hppe'u :angel: - tylko że ja na polu namiotowym :wink: Quote
Patka Posted August 27, 2005 Author Posted August 27, 2005 to super dliziutko a potkałas starszego przesy,mpatycznego pana z żoną i pieskiem kundelkiem o wdzięcznym imieniu Buubu w szleczkach koloru khaki? to nasi dobrz znajomi byli w tym samym czasie co Wy w Bialej w Willi :D Quote
Wojtek Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Dziw bierze Pasawera, że się nie spotkaliśmy. Ja byłem w dniach 7-18/08 Quote
Pasavera Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 A gdzie sie podziali fani Białogórki? :mad: Jedzie ktoś w tym roku? Ja będę tam już w tą niedzielę :multi: ale Fiśka będzie miała tereny do szaleństw :angel: :loveu: :angel: Quote
Patka Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 ja w tym roku chyba będę w Dębkach obok ale ok 20 :cool3: Quote
shangri_la Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Patka napisał(a):ja w tym roku chyba będę w Dębkach obok ale ok 20 :cool3: witam :lol:. Dębki to moja ulubiona miejscwosc nadmorska , bylam tam juz 17 razy :cool3: , niestety przez ostatnie 3 lata nie bylam i w tym roku rowniez nie bede, ale prosze o foteczki z moich kochanych Dębek, jest naprawde super ( a przynajmniej bylo jak ja tam jezdzilam ) pozdrawiam Quote
Patka Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 oj my zawsze Białogóra a tym razem Dębki dla odmiany najwyżej sie przeniesiemy fotki na 100 będą :) Quote
aga1215 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Co tam w Białogórze? Jest tam może jakaś delegacja z DG??? Dziewczyny zdjęcia oddają urodę B-góry - raz spędziłam tam wakacje i rzeczywiście tam tak jest:loveu: może będą jakieś świeże foty.............................. Quote
Poświata Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='rok temu Poświata']Moje dzieci mają dosyć dwumiesięcznego pobytu w górach i marzy im sie morze. Jadę w przyszłym roku i bedzie to pewnie Białogóra No i w tym roku morze, tak jak mówiłam. Starsze dziecko właśnie wróciło z Darłówka.... .... a za trzy dni cała rodzina wynosi się nad morze, z tym że zagraniczne, bo mówili że lata ma u nas nie być :diabloti: :evil_lol: :mad: . Quote
Recommended Posts