Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nawet fajna pogoda była poł dnia brzydko poł pięknie
nikt sie nie zucał o psa tylko 1 palant ,jak kajan do niego podbiegła darł sie gdzie kaganie :lol: ,a ja mu jak zwykle grzecznie odpowiedziałem"kaganiec,w duuupie!!!" :evil:

• 3 weeks later...
Posted

Gdzie reszta fot???????????????????
Coś przegapiłam??????????????????
Moje dzieci mają dosyć dwumiesięcznego pobytu w górach i marzy im sie morze. Jadę w przyszłym roku i bedzie to pewnie Białogóra :P :P :P

Posted

to super dliziutko a potkałas starszego przesy,mpatycznego pana z żoną i pieskiem kundelkiem o wdzięcznym imieniu Buubu w szleczkach koloru khaki? to nasi dobrz znajomi byli w tym samym czasie co Wy w Bialej w Willi :D

• 10 months later...
Posted

A gdzie sie podziali fani Białogórki? :mad: Jedzie ktoś w tym roku?
Ja będę tam już w tą niedzielę :multi: ale Fiśka będzie miała tereny do szaleństw :angel: :loveu: :angel:

Posted

Patka napisał(a):
ja w tym roku chyba będę w Dębkach obok ale ok 20 :cool3:

witam :lol:. Dębki to moja ulubiona miejscwosc nadmorska , bylam tam juz 17 razy :cool3: , niestety przez ostatnie 3 lata nie bylam i w tym roku rowniez nie bede, ale prosze o foteczki z moich kochanych Dębek, jest naprawde super ( a przynajmniej bylo jak ja tam jezdzilam )
pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Co tam w Białogórze? Jest tam może jakaś delegacja z DG???

Dziewczyny zdjęcia oddają urodę B-góry - raz spędziłam tam wakacje i rzeczywiście tam tak jest:loveu:

może będą jakieś świeże foty..............................

Posted

[quote name='rok temu Poświata']Moje dzieci mają dosyć dwumiesięcznego pobytu w górach i marzy im sie morze. Jadę w przyszłym roku i bedzie to pewnie Białogóra
No i w tym roku morze, tak jak mówiłam.
Starsze dziecko właśnie wróciło z Darłówka....

.... a za trzy dni cała rodzina wynosi się nad morze, z tym że zagraniczne, bo mówili że lata ma u nas nie być :diabloti: :evil_lol: :mad: .