Dzidtka_Gl Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 sędzia : Janiki Steinbock PSY kl.szczeniąt I WO PULP FICTION z Czańca kl.młodzieży I Zw.Mł. Naj.Jun ( i skończony Mł.Ch.Pl. ) Dilemma Introduction kl.otwarta I CWC , res.CACIB EOL Śnieżny Lew kl. championów I CWC, CACIB LORD DARTH VADER z Czańca SUKI kl. szczeniąt I WO , Naj. szczenię PS I LOVE YOU z Czańca II OB MAGIC OF ELEGANCE Azurowa Amhara kl.młodzieży I Zw.Mł. MAGIC OF BEAUTY Azurowa Amhara kl.pośrednia I CWC, CACIB, Zw.Rasy FRENCH FAIRNESS z Czańca II dosk Orlane`s All too Easy kl.weteranów I dosk. Naj. Weteran TANKA Sundara dziś "Pipi" czyli PS I LOVE z Czańca tylko 2ga na BIS puppy ;) no i wreszcie na finałach "Indy" ( Dilemma Introduction ) zajarzył jak się ma pokazywać ( ma ADHD, strasznie nie konfortowo mi się go wystawiało, wszystko mu się podobało do każdego psa i człowieka się cieszył ) został wybrany do finałowej 3jki z BOG gr IX na BIS Junior Quote
pati Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dzidtka_Gl to w takim razie byłyśmy w finałowwej 3-jce z IX gr razem :p rzeczywiście twójego młodzieńca eneria rozpiera lubie takie psy Quote
Nasza Sfora Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Zdjęcia dzięki uprzejmości CALETTO KENNEL Niestety nie mogliśmy zostać na finałach z przyczyn rodzinnych:angryy: :Dog_run: Quote
Dzidtka_Gl Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 pati napisał(a):Dzidtka_Gl to w takim razie byłyśmy w finałowwej 3-jce z IX gr razem :p rzeczywiście twójego młodzieńca eneria rozpiera lubie takie psy w domu to jest fajne, na wystawie nie koniecznie ;) licze że mu przejdzie z wiekiem i ilością wystaw a co wystawiałaś ? musiałam się skupić na Indym i nawet nie wiem co koło mnie stało Quote
pati Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dzidtka_Gl napisał(a): a co wystawiałaś ? musiałam się skupić na Indym i nawet nie wiem co koło mnie stało pudla miniaturowego czarnego oglądałam video i szedł ładnie pańcia niepotrzebnie narzeka :eviltong: Quote
Dzidtka_Gl Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 a to przedemną byliście no szedł ładnie bo wreszcie zaskoczył albo był zmęczony 3 dniami :) jak stał to jeszcze miał siłę :evil_lol: ooo a jest jakaś szansa zobaczenia tego nagrania ? będę w Łodzi Quote
Baha Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 witajcie Bafi - (Magic of Beauty Azurowa Amhara FCI) -otrzymała Zw. Młodziezy :Cool!: Bafi - 10 miesięcy;) Ciuma - (Int Ch Ch Pl TANKA Sundara) 11 lat - Najlepszy Weteran Quote
Recommended Posts