Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MISIEK to nieduży wilkowaty piesek, żywy i bardzo przyjacielski. W dodatku ogromny pieszczoch. Uwielbia się wtulać w człowieka, zamiera wtedy i jest najszczęśliwszym stworzeniem pod słońcem. Bardzo ładnie chodzi na smyczy. Jedyny mankament: nie lubi innych psów-samców.
Ma około roku.

Proszę jaki jestem uroczy:

Czeka na dom w schronisku w Krzesimowie pod Lublinem.
tel. 081/ 7238530

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Na stronie Krzesimowa jest informacja, że Misiek znalazł już dom, ale to pomyłka Misiek nadal jest w schronisku. Byłam w Krzesimowie wczoraj i go widziałam.
Misiek jest naprawdę fajnym psem. Strasznie spragniony kontaktu z człowiekiem. Wciskał mi pyszczysko do rękawa, łasił się, skakał na mnie, żeby tylko go głaskać i tulić.
Jak widać ze zdjęć jest wilkowaty, ale nie taki duzy jak wilczur, to raczej średniej wielkości pies.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Byliśmy dzisiaj z Miśkiem na dłuuuuugim spacerku :) nie miał być taki długi, ale Murka nie ma orientacji w lesie żadnej i jakoś się nam przedłużyło łażenie :oops:
Ale Misiek zachował zimną krew, hihi 8)
Kochany z niego psiak :fadein:

Oto nowe fotki:

• 2 weeks later...
Posted

Jadę, ale nie swoim pojezdem (rozkraczył się wczoraj przy transporcie kotka z Mielca do Lublina - dokładnie w połowie drogi :x )
Jadę ze znajomym.

Myślę, że jeszcze będzie jakiś samochód jechał, bo prezeska bardzo chciała być w sobotę, liczyła na mojego golfika... Mają być studenci i dziekan w schronisku.

Posted

My od paru dni mamy... hm... samochód to może za dużo powiedziane... :lol: coś takiego, co jeździ (czasem :wink: :lol: ), więc może byśmy się przyłączyli do kolumny? Bo mój osobisty kierowca (syn) nie zna drogi.
A aparacik do fotek weźmiesz?

Posted

O, byłoby super. Bo ja też nie za bardzo znam drogę 8) mimo, że przebywałam ją tyyyle razy... ale u mnie z orientacją cieniuśko.
Ale może jakoś damy radę :wink:

Aparatów będzie od nas dwa :)

Posted

Daliśmy radę :wink:
Misiek doczekal się na spacerek.
Nadal przebywa na łańcuchu z powodu braku pustego boksu. Teraz ma szelki :lol:

Nadal czeka...

Posted

Dziś znów byliśmy na spacerku z Miśkiem...
Misiek umie już podawać łapę :P

Chodzi w pięknych szeleczkach:

Tylko domu mu brakuje :cry:

• 2 weeks later...
Posted

Misiek nadal czeka...

Byłam z nim dzisiaj na aukcji piesków z Krzesimowa (dom znalazło większośc psiaków - 22 pieski :) ), ale moim podopiecznym interesowali się nieliczni, pogłaskali, potarmosili, zadali parę pytań i na tym się kończyło :(

Także Misiek wrócił do schroniska :(

Oto kilka zdjęć z aukcji:

Misiek był duszą towarzystwa :)

I pięknie się prezentował:

Kiedy aukcja dobiegła końca przysiadł zmęczony wrażeniami, ale humor mu nie popsuł fakt, że nikt go nie zechciał... Nadal uśmiechnięty: