Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakie polecacie szampony do sierści w kolorach: białym i czarnym ? Szukam od jakiegoś czasu i tyle jest tego,ze nie można się zdecydować. Po jakich rzeczywiscie widać efekty ?

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Dla mojego West White Terrier stosuje szampon "Super Bright Shampoo" marki John Paul Pet i jestem bardzo zadowolony z rezultatów. Po kąpieli psiaka przebarwienia zniknęły, lepiej się rozczesuje a zapach jest wprost rewelacyjny. Szampon specjalnie dla włosia o barwie jasnej oraz białej. Może być także stosowany dla psów czarnych w celu intensyfikacji i podkreślenia koloru. Jesli nie masz czasu na latanie po sklepach to dostaniesz je również na allegro.

Pozdrawiam

Posted

Ja do czarnej polece Dr Lucy. Uzywałam m.i. Bio Groom i Mr. Groom do czarnej, ale jakiegos super efektu nie było. Wiadomo, że żadne tego typu szampon nie "przybarwi" czarnej siersci, ale po Dr. Lucy mój czarno-srebrny sznaucer miał super kolor - widac było róznice, kolor był baaardzo pogłębiony, siersc błyszcząca i az sama był zaskoczona takim efektem (miałam próbki, które dostałam jakis czas temu, a robiłam porządek i chciałam sie ich "pozbyc" ;-) ) I na pewno jak tylko odrosnie po trymowaniu to kupie ten szampon w normalnej butelce.