Chefrenek Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ja tam nie chcę być złym prorokiem ale może być tak, że taka schorowana sunia poroni bądź nie przeżyje porodu/cesarki.:roll: Quote
cobrad Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 A ja powiem tak: po pierwszej mojej odpowiedzi w tym temacie miałam wyrzuty że kogoś obrażam, teraz przeczytałam kolejną odpowiedź autorki wątku i mi przeszło. Dlaczego? Bo po pierwsze mija się z prawdą ( najpierw ktoś od niej dopuścił do dodatkowego pokrycia , potem pisze, że pies się podkopał ), po drugie jest jak dla mnie bez serca dla zwierząt wbrew temu co pisze. Jak można suczkę tak schorowaną i zmęczoną życiem dodatkowo obciążać ciążą?????? Tu nawet nie potrzeba wiedzy tylko rozumu i serca, żeby wiedzieć że to nie będzie dla niej dobre, niezależnie od tego co mówią "życzliwi " z otoczenia albo jakiś niedouczony wet. Wybaczcie, ale mimo tego, że wiele jestem w stanie zrozumieć , tego nie, To tak jakby zagonić schorowaną babcię do pracy bo to dla jej zdrowia ( ?). naprawdę żal mi tej suczki , z wielu powodów. Fajnie, że ją wykupiła od pseudo, ale wcale jej teraz nie pomaga. Sterylka aborcyjna też obciąży organizm ale na moje mniej niż cala ciąża, poród i reszta. Nie ma to jak argument o braku pieniędzy na rodowodowego, podczas kiedy nie wiem nie liczy się kosztów miotu . No chyba że będzie tak jak tutaj napisano: jedzenie z obiadu i pełna olewka na szczeniaki i sukę. A w razie samotności zawsze można adoptować kolejnego pieska ze schroniska, będzie kochany wiedząc , że się mu dało dom. Quote
Cockermaniaczka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Rece,nogi i wszystko co moglo mi opadlo:angryy: GLUPOTA LUDZKA NIE ZNA GRANIC!!!!:angryy: Nie rozumiem jak mozna byc tak glupim by rozmnazac chorego psa,by w dobie internetu,powszechnego dostepu do ksiazek,e bookow,specjalistow nie wiedziec totalnie nic......:mad: Mamy XXI wiek a ja mam wrazenie ze niektorzy zyja w sredniowieczu:angryy: Szkoda mi tylko psa:placz::placz::placz: Quote
Blow Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Podejrzewam, że dziewczyna już tu nie zajży.A szkoda bo chciałam wiedzieć co będzie dalej. Quote
Recommended Posts