Toska Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 tu znowu ciotka Toska -----domku dla Delfi szukam !!!!! Quote
Toska Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 widzę , że nikt tu poza mną nie zagląda , ale nic to !!!! Delfinko , mam nadzieję , że i dla ciebie domek się w końcu znajdzie !!! Quote
Toska Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 nikt do dziewczynki nawet nie zajrzal , no nikt...:shake: i jak tu domku szukać Delfince ? tyle osób na forum , a tu nikogo ...... Quote
Toska Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Toska napisał(a):nikt do dziewczynki nawet nie zajrzal , no nikt...:shake: i jak tu domku szukać Delfince ? tyle osób na forum , a tu nikogo ...... no i dalej to samo :placz: :placz: :placz: nikt nie zagląda :shake: a Delfi czeka ..... Quote
Toska Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Delfinko , nie daj o sobie zapomnieć !!! Quote
Toska Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 a ciotka Toska z uporem maniaka :cool3: : Delfi potrzebuje domu !!!! Quote
Toska Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Toska'] Delfinka juz od 1,5 roku szuka domku na dogomanii....:-( tyle innych psiaków juz szczęśliwych , a ona wciąż czeka :placz: dlaczego nikt jej nie chce podarować nowego życia ?:-( przypominam o Delfi ! Quote
Toska Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Jesssuuu, nikt tu nie zagląda , a przecież i ta mala suńka zasluguje na domek !!!! Quote
Toska Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Delfinko , nikt sie tobą nie interesuje :shake: :-( a przecież i ty potrzebujesz swojego człowieka ! Quote
Toska Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 mała suńka , czarno -biała wciąż czeka :-( Quote
Toska Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Delfi , wdrapuj się na samą górę !!! nikt do ciebie nawet słówka nie napisał.....:shake: nikt o tobie nie pomyślał ......:shake: a ty czekasz :-( Quote
Toska Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 dlaczego nikt do Delfi nie zagląda ? czy ona nie zasluguje na domek ? na nasze zainteresowanie ? Quote
elik Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Toska napisał(a):dlaczego nikt do Delfi nie zagląda ? czy ona nie zasluguje na domek ? na nasze zainteresowanie ? Kochana psiczka. Ma tak ujmujący pyszczek. Myślę, że przydałoby się jej wystawienie na alegro, a może nawet jakiś plakacik. A na pewno więcej zainteresowania i więcej "szumu" wokół tej uroczej panienki. Gorąco życzę znalezienia dobrego, kochającego domku. Obiecuję tu zaglądać. :lol: Tosko, może razem będzie szybciej ;) Quote
elik Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Biegnij maleńka Delfinko po swój domek.:Dog_run: Quote
elik Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Toska napisał(a):dlaczego nikt do Delfi nie zagląda ? czy ona nie zasluguje na domek ? na nasze zainteresowanie ? Coś mi się zdaje Tosko, że będzie nas więcej niż my dwie :lol: Kochane Dogomaniaczki obiecały pomoc w sprawie domku dla Delfinki. A na razie chopkaj malutka do góry, prosto do dobrego domku :multi: Quote
elik Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Delfinko, mała psinko skikaj do góry :multi: Quote
Folen Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Delfinka hop., ciotka Folen banerek zrobi ;) Quote
gallegro Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Delfinka na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=135096222 Quote
MałGośka Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Gallegro - dzięki wielkie, dobry duszku :buzi Jeśli tylko możesz, to poprosiłabym Cię tylko o dopisanie tam coś w stylu "Więcej tutaj: " i podanie delfinkowej podstronki: http://www.schronisko.wielun.pl/delfina.html Tekst, który jest na allegro, pochodzi sprzed prawie 2 lat - przez ten czas Delfi nie tylko się jednak troszkę "postarzała" i wcale nie troszkę pogrubiała ;) , ale też nie zaobserwowaliśmy u niej więcej ataków - co oczywiście trzeba brać pod uwagę, ale być może ten fakt zniechęca zainteresowanych... No i kontakt, jeśli chcesz oczywiście, możesz podać na mnie, lub tak jak umieszcza nasza "schroniskowa wystawiaczka allegrowa" Mantis: http://www.allegro.pl/item133840355_barman.html Quote
gallegro Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Właśnie miałem zamiar podpytać o kontakt do wolontariuszek ;). Jeśli chodzi o ataki padaczki myślę, że nie powinno się tego faktu ukrywać, żeby nie skończyło się oddaniem suni do schronu. Można wspomnieć, że ostatnio takich ataków nie zaobserwowano. Za chwilę wyedytuję opis. Zrobione. Quote
elik Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Folen, Gallegro -wielkie dzięki :klacz::klacz::klacz::iloveyou::iloveyou::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Może wspólnymi siłami więcej zdziałamy i Delfinka przed zimą zdąży znaleźć kochający domek. :multi: Quote
Toska Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 o matko , jak dobrze :lol: -nareszcie coś "drgnęlo" u Delfi :lol: bo juz się balam , że jej wątek pójdzie w zapomnienie ...... Delfinko , zobaczysz , teraz będzie juz górki -domek się znajdzie i dobry czlowiek dla ciebie przeznaczony ... Quote
elik Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Folen napisał(a):Delfinka hop., ciotka Folen banerek zrobi ;) Cioteczko Folen, czy udało Ci się coś zdziałać z banerkiem ?? Mi tu w schronie naprawdę jest bardzo, bardzo źle :-( Delfinka, mała psinka, która marzy o domku i spacerku z własnym panem :painting: Quote
elik Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Toska napisał(a):o matko , jak dobrze :lol: -nareszcie coś "drgnęlo" u Delfi :lol: Jak widać tąpnięcie było chyba zbyt małe :roll: :roll: Znowu cisza. Cioteczka Folen obiecała zrobić banerek ale pewnie nie ma dla mnie czasu :-( Quote
Recommended Posts