Yona Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='Sabina02']Tak samo na watku, prawie zadne zainteresowanie...:-( A przeciez Ona byla taka cudna! :-( Za to na allegro, po tym, jak zmieniłam jej tytuł... zainteresowanie wzrosło... Bardzo wzrosło... Częściej czytają jej ogłoszenie... Ludzie są beznadziejni... http://www.allegro.pl/item228164583_delfinka_nie_zyje_.html Quote
BIANKA1 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ona chyba dawała mi jakieś sygnały . Ostatnio często o niej myślałam , w niedzielę rano szłam po lesie i myślałam , jak tu ja upchnąć . Wpadłam na pomysł postawienia budy w ogródku . Tak na początek , żeby uniknąć zawirowań w stadzie . Ale już nie zrealizowałam swojego pomysłu . Weszłam na jej wątek , żeby napisać o tym , a przeczytałam smutną wiadomośc . To jakiś pech . Miało być dobrze . Mąż był w trasie , a ja zadzwoniłam i powiedziałam mu o Delfi . Po chwili milczenia zapytał " ale co się stało " Co Ci się stało Delfinko :-( Quote
anouk92 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Delfinko teraz jesteś wolna i szczęśliwa [*] [*] [*] Quote
BIANKA1 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Tak Yona , masz rację . Teraz oglądają jej aukcje na allegro :shake: Quote
agamika Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Za to na allegro, po tym, jak zmieniłam jej tytuł... zainteresowanie wzrosło... Bardzo wzrosło... Częściej czytają jej ogłoszenie... Ludzie są beznadziejni... http://www.allegro.pl/item228164583_...nie_zyje_.html :shake:, może choc w niektórych to jakąś refleksje wywoła :-( Quote
ulvhedinn Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 A niech to :placz: Dlaczego to tak jest ze nie możemy pomóc wszystkim psom :-( Delfinko, obserwowałam sobie Ciebie od dawna... nawet miałam ochote Cię zabrać... ale ciągle cos się trafiało- a to kolejna starowinka z wyrokiem, a to choroby... :shake: No i to serduszko- bałam się co bedzie jak zaczniesz szaleć w naszym stadzie... .... a teraz jest za późno:placz: Quote
rebellia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ulvhedinn napisał(a):A niech to :placz: Dlaczego to tak jest ze nie możemy pomóc wszystkim psom :-( Delfinko, obserwowałam sobie Ciebie od dawna... nawet miałam ochote Cię zabrać... ale ciągle cos się trafiało- a to kolejna starowinka z wyrokiem, a to choroby... :shake: No i to serduszko- bałam się co bedzie jak zaczniesz szaleć w naszym stadzie... .... a teraz jest za późno:placz: Niestety nie da się wszystkim pomóc. :shake: :-( Quote
Sabina02 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Kochana Delfinko Oto sunia, ktora trafila niedawno do schroniska w Mielcu. Jak ja tylko zobaczylam, to odrazu pomyslalam o Tobie... Niby nie taka podobna do Ciebie, ale cos mnie tknelo... Moze teraz zyjesz w niej? Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Sabina02 napisał(a):Nie tak mialo byc.... :placz: :placz: :placz: :placz: ...nie tak... Ona nigdy nie zaznala milosci...:placz: Malenstwo kochane.... Jakie zycie jest podle...:placz: :placz: :placz: Spij spokojnie malutka :-( Sabinko tyle ostatnio nieszczęść ,masz racje życie jest podle .Najgorsza jest nasza bezsilność ,bo mimo że jest tylu wspanialych ludzi .ktorzy adopruja te bidy więcej jest tych co krzywdzą zwierzeta i nie możemy nadążyc z pomoca bo stale przybywa potrzebujących.:-( :placz: Quote
Yona Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Z allegro: "Treść wiadomości: Witaj! Pamiętam Delfinkę z allegro. Jeden z wystawianych przeze mnie psiaków już jest z nią...Ale cały czas mam nadzieję, że innym się uda. pozdrawia Iza" Właśnie... Kto mógł coś przysłać?... Tylko ktoś, kto sam zajmuje się psami... Quote
Yona Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Już minie tydzień, odkąd Delfi nie szuka już domku na tym ziemskim padole... Quote
Folen Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Dopiero zobaczyłam.. Delfinko bądź szczęśliwa za TM.. :-( Quote
Yona Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Z allegro :-( "Treść wiadomości: Bardzo mi przykro... Jak tylko przeprowadzę się do swojego mieszkania ( już za kilka miesięcy ) wezmę od Pani dwa pieseczki....obiecuję.... Gosia" Quote
Sabina02 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Yona napisał(a):Z allegro :-( "Treść wiadomości: Bardzo mi przykro... Jak tylko przeprowadzę się do swojego mieszkania ( już za kilka miesięcy ) wezmę od Pani dwa pieseczki....obiecuję.... Gosia" O! Czyzby Allegro Delfi ruszylo ludzi sumieniem? Szkoda ze tak pozno...:-( :-( :-( . Ale z drugiej strony, moze teraz Delfi zza TM pomoze swoim kolegom i koleznakom... Quote
amelka0 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Śpij spokojnie Delfinko i bądź w końcu Szczęśliwa [*] [*] [*] Quote
Yona Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 No i wczoraj wieczorem zakończyło się ostatnie już allegro Delfinki...:-( Quote
Sabina02 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Yona napisał(a):No i wczoraj wieczorem zakończyło się ostatnie już allegro Delfinki...:-( :-( :-( :-( :placz: :placz: :placz: Zegnaj kochana Delfinko Quote
elik Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 amelka0 napisał(a):Śpij spokojnie Delfinko i bądź w końcu Szczęśliwa Delfinko, tak mi przykro, że nie doczekałaś się swojego człowieka :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
zurdo Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Rozbrykana łaciata Delfinko, nie tak miało być... Teraz została pamięć Quote
Sabina02 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Wciaz mysle o Tobie Delfinko i nie moge pogodzic sie z tym ze nie moglam Ci pomoc... :-( Quote
_Aga_ Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 (') (') (') (') Pamiętam.... Przeglądam zapomniane wątki na Tęczowym Moście i coraz mi ciężej na sercu.... Quote
Recommended Posts