Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona chyba dawała mi jakieś sygnały . Ostatnio często o niej myślałam , w niedzielę rano szłam po lesie i myślałam , jak tu ja upchnąć . Wpadłam na pomysł postawienia budy w ogródku . Tak na początek , żeby uniknąć zawirowań w stadzie . Ale już nie zrealizowałam swojego pomysłu . Weszłam na jej wątek , żeby napisać o tym , a przeczytałam smutną wiadomośc . To jakiś pech . Miało być dobrze . Mąż był w trasie , a ja zadzwoniłam i powiedziałam mu o Delfi . Po chwili milczenia zapytał " ale co się stało "
Co Ci się stało Delfinko :-(

Posted

A niech to :placz:

Dlaczego to tak jest ze nie możemy pomóc wszystkim psom :-( Delfinko, obserwowałam sobie Ciebie od dawna... nawet miałam ochote Cię zabrać... ale ciągle cos się trafiało- a to kolejna starowinka z wyrokiem, a to choroby... :shake: No i to serduszko- bałam się co bedzie jak zaczniesz szaleć w naszym stadzie...
.... a teraz jest za późno:placz:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
A niech to :placz:

Dlaczego to tak jest ze nie możemy pomóc wszystkim psom :-( Delfinko, obserwowałam sobie Ciebie od dawna... nawet miałam ochote Cię zabrać... ale ciągle cos się trafiało- a to kolejna starowinka z wyrokiem, a to choroby... :shake: No i to serduszko- bałam się co bedzie jak zaczniesz szaleć w naszym stadzie...
.... a teraz jest za późno:placz:

Niestety nie da się wszystkim pomóc. :shake: :-(

Posted

Kochana Delfinko
Oto sunia, ktora trafila niedawno do schroniska w Mielcu. Jak ja tylko zobaczylam, to odrazu pomyslalam o Tobie... Niby nie taka podobna do Ciebie, ale cos mnie tknelo... Moze teraz zyjesz w niej?

Posted

Sabina02 napisał(a):
Nie tak mialo byc.... :placz: :placz: :placz: :placz: ...nie tak...
Ona nigdy nie zaznala milosci...:placz: Malenstwo kochane.... Jakie zycie jest podle...:placz: :placz: :placz:

Spij spokojnie malutka
  • :-(

• Sabinko tyle ostatnio nieszczęść ,masz racje życie jest podle .Najgorsza jest nasza bezsilność ,bo mimo że jest tylu wspanialych ludzi .ktorzy adopruja te bidy więcej jest tych co krzywdzą zwierzeta i nie możemy nadążyc z pomoca bo stale przybywa potrzebujących.:-( :placz:

Posted

Z allegro:

"Treść wiadomości:
    Witaj!
    Pamiętam Delfinkę z allegro. Jeden z wystawianych przeze mnie psiaków już jest z nią...Ale cały czas mam nadzieję, że innym się uda.
    pozdrawia
    Iza"

Właśnie...
    Kto mógł coś przysłać?...
    Tylko ktoś, kto sam zajmuje się psami...

Posted

Z allegro :-(

"Treść wiadomości:
    Bardzo mi przykro... Jak tylko przeprowadzę się do swojego mieszkania ( już za kilka miesięcy ) wezmę od Pani dwa pieseczki....obiecuję....
    Gosia"

Posted

Yona napisał(a):
    Z allegro :-(

"Treść wiadomości:
    Bardzo mi przykro... Jak tylko przeprowadzę się do swojego mieszkania ( już za kilka miesięcy ) wezmę od Pani dwa pieseczki....obiecuję....
    Gosia"

O! Czyzby Allegro Delfi ruszylo ludzi sumieniem? Szkoda ze tak pozno...:-( :-( :-( .
    Ale z drugiej strony, moze teraz Delfi zza TM pomoze swoim kolegom i koleznakom...

• 2 weeks later...
    Posted

amelka0 napisał(a):
    Śpij spokojnie Delfinko i bądź w końcu Szczęśliwa

• Delfinko, tak mi przykro, że nie doczekałaś się swojego człowieka
    :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

• 1 month later...
    • 3 months later...
    • 2 years later...