Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos napisał(a):
Jakoś tak sie emocjonalnie zwiazałyśmy z tym schroniskiem, co, Asiu? :roll:

Bo my staramy się ratować psiaki z fatalnych warunków .

Posted

[quote name='Jo37']Bo my staramy się ratować psiaki z fatalnych warunków .
I chwała Wam za to:lol:
Byłam dzisiaj z funią w schronie, zrobilam trochę zdjęć.

Malenki bardzo smurny Gucio:-(

Posted

Jak długo w schronie, ile mniej więcej lat itp

mam go wkleić w wątku poszukuję białego psa, ale coś więcej o nim muszę wiedzieć.

Posted

jogi napisał(a):
Jak długo w schronie, ile mniej więcej lat itp

mam go wkleić w wątku poszukuję białego psa, ale coś więcej o nim muszę wiedzieć.

Podesle tu funię lub Torusię. Ja zauwazylam go na wiosnę...
To spokojny, wycofany maluch, corazmutnieszy. Kiedys podbiegal do siatki i poszczekiwal.
Dzisiaj wygladał tak, jak na zdjeciach:-(
O wiek musimy sie dowiedziec.

Posted

Mona i po prawej ta malenka ruda sunia, o ktorej pare postów wczesniej pisala Torusia...
Mona to piękna sunia i cały czas w schronie. Tu na zdjeciu przy tych maliznach wyglada na wekszą, ale to nieduza sunia.

Tu jeszcze rude malenstwo, w glębi nowa sunia z kwarantanny

Tutaj widac je lepiej.
Padl mi komputer, w tej chwili nie mam programu do obrobki zdjec wiec tylko takie :roll:

Posted

czy Mona ma gdzies wątek? bo ja mam jej kilka fotek jeszcze...fajna sunia taka nietypowa uroda, trochę zazdrosnica (powarkiwała na inne sunie jak ją odpychały od głaskajacych rączek) w kasze nie da sobie napluć:diabloti:
Marta widziałaś nowego piesia w pierwszym boksie (tam gdzie Gucio) taki w typie fryzia, fryzi, franka, frodo...tylko niższy jeszcze szczylek chyba...tutaj musi byc jakaś pseudo w okolicy...za duzo psów w tym samym typie w taki krótkim okresie:roll: (nie moge fot wstawic cos sie popsuło mi:shake:)

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']czy Mona ma gdzies wątek? bo ja mam jej kilka fotek jeszcze...fajna sunia taka nietypowa uroda, trochę zazdrosnica (powarkiwała na inne sunie jak ją odpychały od głaskajacych rączek) w kasze nie da sobie napluć:diabloti:
Marta widziałaś nowego piesia w pierwszym boksie (tam gdzie Gucio) taki w typie fryzia, fryzi, franka, frodo...tylko niższy jeszcze szczylek chyba...tutaj musi byc jakaś pseudo w okolicy...za duzo psów w tym samym typie w taki krótkim okresie:roll: (nie moge fot wstawic cos sie popsuło mi:shake:)
Mona nie ma watku, jest na pierwszej stronie.
Piesia widzialam, wygląda zle:shake:
Zapraszam na bazarek
http://www.dogomania.pl/forum/f99/obrazki-bizuteria-na-sterylizacje-ami-143484/

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Ta nowa bialutka z kwarantanny jest śliczna, jak maskotka.
Warto byłoby zdobyć więcej info.
A te trzy artystki - jak się ustawiły według wzrostu ! Super !

Ten biały to piesek Gucio, a sunia z kwarantanny nie ma jeszcze imienia...

Posted

[quote name='malagos']Pewnie i mała, i mloda :-(
a jak sytauacja w domach tymczasowych i u Murki? Zanjduja domki te zabrane suczki?

Domków brak.
U Murki mamy Reda i Lenkę.
U Ciebie malagos jest Ami.
U Marleny – Fionka.
U stonki w Jarocinie – Luna.
W Zamościu w DT – Muszka i Pola (ta ostatnia od ponad pół roku)
W swoich kojach mamy 2 dorosle suki, 2 szczenaiki podrosniete i 3 – parotyg.
A dzisiaj przyjechaly szczeniaki z wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczeniaki-na-betonie-pomocy-142711/
Dwa maluszki wzięła na DT sacred PIRANHA, reszta wróciła do Hrubieszowa do brata andzi F