szeri Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 witam szukam dobrego i nie drogiego fryzjera w Gdańsku dla mojego wescika czy moze mi ktoś pomóc ?? Quote
robercino Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Może My Dog.? MY DOG - Salon Pielęgnacji Psów Znalazłem w wyszukiwarce ten salon.! :razz: Wygląda miło..! ;) A ceny chyba dość przyzwoite.. :lol: Pozdrawiam Quote
Kisses Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 W Sopocie zakład Groomerski prowadzi hodowczyni Westie (hodowla Royal Lord) Justyna Badziąg 668166545 Quote
Bzikowa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 W Ustce (chyba niedaleko Gdańska?) jest hodowla Jarwik, gdzie jest bardzo chwalony hodowca, który również zajmuje się trymowaniem , przygotowaniem do wystaw [url=http://jarwik.pl/]-=-JARWIK-=- Hodowla Ps Quote
Kisses Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Bzikowa, też miałam Jarwika pisać, ale wujek ZUMI twierdzi, że od Gdańska do Ustki jest 2h i 55 minut drogi. ;) Quote
szeri Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 chciałabym znaleść kogoś w gdańsku ale pomimo wszytsko dziękuje za pomoc:) Quote
Bzikowa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Kisses, to chyba z uwzględnieniem wszystkich ograniczeń prędkości :evil_lol: Quote
Kisses Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Tak :diabloti: dlatego, jak patrzyłam na odleglosci Rzeszów - hodowla to odejmowałam sobie trochę :evil_lol: Quote
frania77 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Aniech sobie ZUMI pokazuje co chce, ale i tak Jarwika nikt nie pokona, ja jeźdźiłam do niego z Westem z Gdyni, ale co tam raz na 2,5 miecha można sobie robic taką wycieczkę a i potem jakiś spacerek po Ustce, swoją drogą bardz ładna mieścina, ale jeśli szeri nie może dalej jeżdźic niż granice 3miasta to tak jak Kisses polecam Sopot Justyna Badziąg 668166545 , sama z moim psem tam nigdy nie byłam ale wlele osób chwaiło tą Panią, Gdańska do Sopotu daleko nie jest a zawsze lepiej jest "oddac" psa do trymowania osobie która zna się na tej rasie lepiej niż ci wszystcy fryzjerzy z kolorowych salonów "SPA" dla psów, nie chcę tu nikogo krytykowac bo są fachowcy i fachofffcccy ale u mnie na osiedlu lata pare Westów w śmiesznych fryzach.... Quote
vatanaya Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 a slyszal ktos z Was o salonie 4łapy ? bo ja byc moze tam wlasnie sie wybiore. Sopotu nie znam bede kluczyc... Quote
mjola Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='robercino']Może My Dog.? MY DOG - Salon Pielęgnacji Psów Znalazłem w wyszukiwarce ten salon.! :razz: Wygląda miło..! ;) A ceny chyba dość przyzwoite.. :lol: Pozdrawiam west wyglada tragicznie ... na pozostałych rasach się nie znam Quote
vatanaya Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 rzeczywiscie ten west wyglada masakrycznie... a ja sie wybieram do Sopotu, Pani powiedziala, ze psa sie zostawia (ojojojoj) ale przeciez bedzie w dobrych rekach- z tego co widze w opisach na forum. Quote
Recommended Posts