Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania z poznania']Fordoniak, co Ty na to?????

P.S. Gdybyś miał wątpliwości- to NIE Agnieszka materac tak urządziła :diabloti:!
a i znów coś chciałam napisac ale dzis wszystko kojarzy mi sie z jednym(chyba za długa rozłaka z TZ)

Posted

[quote name='ania z poznania']Fordoniak, co Ty na to?????

P.S. Gdybyś miał wątpliwości- to NIE Agnieszka materac tak urządziła :diabloti:!
a ty pewna aniu jesteś? bo ja nie....:roll:

Posted

agaga21 napisał(a):
a ty pewna aniu jesteś? bo ja nie....:roll:

Buhahahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Szkoda, że wcześniej nie wpadłam na to, że można rozwalić materac w sypialni i zgonić na psy :diabloti::diabloti::diabloti:

Ale już następnego dnia TZ kupił nowy... :roll::roll::roll: :evil_lol:

Posted

ania z poznania napisał(a):
A ten na złom sprzedaliście?

Nie wiem, jakie są dalsze losy nieszczęsnego materaca... Tadzio zapakował go do samochodu i wywiózł... Może sobie potajemnie szykuje nowe lokum???:diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Nie wiem, jakie są dalsze losy nieszczęsnego materaca... Tadzio zapakował go do samochodu i wywiózł... Może sobie potajemnie szykuje nowe lokum???:diabloti::diabloti::evil_lol:

może ci pozazdrościł i zawiózł go w jakieś sekretne miejsce i teraz sam go w tajemnicy szarpie gdy ma zły dzień...

Posted

agaga21 napisał(a):
może ci pozazdrościł i zawiózł go w jakieś sekretne miejsce i teraz sam go w tajemnicy szarpie gdy ma zły dzień...

Nie.... Tadziu jak ma zły dzień, to wyrywa chwasty :evil_lol:
Jak Marusia zjadła drzwi, to pół ogrodu wyplewił :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Po obejrzeniu tych zdjęć stwierdzam, że dixon to na razie dopiero środek ekstraligi chuligańskiej ;) ale co nie co potrafi ;) Agata za ten materac to masz nagrodę TAPICERSKI HARDCORE MIESIĄCA ;)

Posted

Fordoniak napisał(a):
Po obejrzeniu tych zdjęć stwierdzam, że dixon to na razie dopiero środek ekstraligi chuligańskiej ;) ale co nie co potrafi ;) Agata za ten materac to masz nagrodę TAPICERSKI HARDCORE MIESIĄCA ;)

*Agnieszka