Alicja Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 No musowo cza by opatentować zabezpieczenia ;) , każdy skuteczny pomysł dobry :cool2: Quote
Fordoniak Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 chita napisał(a):o kurde, no to jestescie zabezpieczeni:evil_lol: A jaak! ;) Quote
Fordoniak Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Alicja napisał(a):No musowo cza by opatentować zabezpieczenia ;) , każdy skuteczny pomysł dobry :cool2: Z tą pomysłowością to zmusił mnie do niej Dixon kiedy wyrwał się mojej dziewczynie razem ze smyczą i pognał w krzaki za Norkiem.. <Norek -czyt. piesek o rozmiarach fretki> Quote
ania z poznania Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 http://i56.tinypic.com/25qucg0.jpg Maleństwo kochane zimowe :) Quote
vena&vivi Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Przepraszam za offa ale ja już nie wiem gdzie mam pisać do kogo o pomoc dzwonić :( Zaginął dog niemiecki, błękitny, Ibo. Niedawno wyadoptowany - szukamy czynnie od 7.12.10 - niektórzy śpią po 2 h na dobę - nowi wł wyglądają jak zombi. Pies zaginął Katowice-Piotrowice ale ostatnio widziano go na Kostuchnie na ul. Bażantów. Proszę wszystkich którzy mogą się włączyć o pomoc w poszukiwaniach. Proszę o uruchomienie kontaktów aby było jak najwięcej ludzi szukających. Więcej info w dziale Psy zaginione. Błagam. Quote
Fordoniak Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 vena&vivi napisał(a):Przepraszam za offa ale ja już nie wiem gdzie mam pisać do kogo o pomoc dzwonić :( Zaginął dog niemiecki, błękitny, Ibo. Niedawno wyadoptowany - szukamy czynnie od 7.12.10 - niektórzy śpią po 2 h na dobę - nowi wł wyglądają jak zombi. Pies zaginął Katowice-Piotrowice ale ostatnio widziano go na Kostuchnie na ul. Bażantów. Proszę wszystkich którzy mogą się włączyć o pomoc w poszukiwaniach. Proszę o uruchomienie kontaktów aby było jak najwięcej ludzi szukających. Więcej info w dziale Psy zaginione. Błagam. A macie jego zdjęcie?? Można założyć profil na nk ze zdj. i wysyłać zaproszenia na nk do ludzi z Katowic Quote
Fordoniak Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Mogę zrobić mu ten profil na nk i facebooku tylko wrzuć zdjęcie Quote
fioneczka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 wyszedł na tym zdjęciu jak szczeniak ... minka coś w stylu "TATO MOGĘ ? ... NO PROSZĘ" ;) http://i54.tinypic.com/30lzb5f.jpg Quote
Fordoniak Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='fioneczka']wyszedł na tym zdjęciu jak szczeniak ... minka coś w stylu "TATO MOGĘ ? ... NO PROSZĘ" ;) http://i54.tinypic.com/30lzb5f.jpg najlepszą mine robi jak zostaje sam w domu -minę super grzecznego pieska a jak wracam to dom stoi do góry nogami :) Quote
fioneczka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Fordoniak napisał(a):najlepszą mine robi jak zostaje sam w domu -minę super grzecznego pieska a jak wracam to dom stoi do góry nogami :) eee to może kiedyś przed wyjściem zostaw dom do góry nogami i zobacz jaką będzie miał minę jak będziesz wychodził :evil_lol: a może z nudów posprząta ;) Quote
agaga21 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Fordoniak napisał(a):najlepszą mine robi jak zostaje sam w domu -minę super grzecznego pieska a jak wracam to dom stoi do góry nogami :) tak rozrabia???:crazyeye: Quote
baster i lusi Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Fordoniak napisał(a):najlepszą mine robi jak zostaje sam w domu -minę super grzecznego pieska a jak wracam to dom stoi do góry nogami :) ale za takie oczy i spojrzenie wybacza im się wszystko Quote
Fordoniak Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 agaga21 napisał(a):tak rozrabia???:crazyeye: Ostatnio Dixon się trochę rozbrykał jak nie jest sam to jest mega grzeczny bawi się TYLKO SWOIMI ;) zabawkami, śpi albo przychodzi żeby się z nim powygłupiać zawsze go tak wymęcze, że padnie na koc i sapie jak parowóz. Ale jak tylko zostanie home alone to wsadzi pysk do każdego worka kartona pólki a ostatnio przyniósł sobie puszkę z mięsem i zjadł ją całą w pokoju NA STOLE :):) po prostu wszystko co wie, że jest zakazane robi pod naszą nieobecność. Ale nieraz bywa, że wracam i widzę, że cały czas spał na kanapie z butami i laczkami oczywiście i nic nie zdemolował;) Quote
chita Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiesz jakby co to my tu mamy taki specjalny watek-szkodniki:cool3::diabloti: btw fotki super;) Quote
Fordoniak Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 fioneczka napisał(a):eee to może kiedyś przed wyjściem zostaw dom do góry nogami i zobacz jaką będzie miał minę jak będziesz wychodził :evil_lol: a może z nudów posprząta ;) to jest rozwiązanie! Quote
Fordoniak Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 chita napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiesz jakby co to my tu mamy taki specjalny watek-szkodniki:cool3::diabloti: btw fotki super;) wkleje tam pare zdj. zniszczeń dixonowych ;) Quote
baster i lusi Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 a to czekamy na fotki z demolek Quote
fioneczka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Fordoniak napisał(a):wkleje tam pare zdj. zniszczeń dixonowych ;) a kanapę zjadł ??? jak nie, to kariery tam nie zrobicie :eviltong: Quote
ania z poznania Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Fordoniak napisał(a):wkleje tam pare zdj. zniszczeń dixonowych ;) Tylko tam konkurencja duuuuuża jest :evil_lol: Quote
baster i lusi Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 ania z poznania napisał(a):Tylko tam konkurencja duuuuuża jest :evil_lol: to może stwierdzi ,,mój Dixonek to ideał:evil_lol::multi: Quote
agaga21 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 każdy kto zagląda na szkodniki, zaczyna bardziej kochać swojego psa:diabloti::diabloti: sam zobacz. kliknij w banerek: Quote
Recommended Posts