Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
No musowo cza by opatentować zabezpieczenia ;) , każdy skuteczny pomysł dobry :cool2:

Z tą pomysłowością to zmusił mnie do niej Dixon kiedy wyrwał się mojej dziewczynie razem ze smyczą i pognał w krzaki za Norkiem..
<Norek -czyt. piesek o rozmiarach fretki>

Posted

Przepraszam za offa ale ja już nie wiem gdzie mam pisać do kogo o pomoc dzwonić :(

Zaginął dog niemiecki, błękitny, Ibo. Niedawno wyadoptowany - szukamy czynnie od 7.12.10 - niektórzy śpią po 2 h na dobę - nowi wł wyglądają jak zombi.

Pies zaginął Katowice-Piotrowice ale ostatnio widziano go na Kostuchnie na ul. Bażantów. Proszę wszystkich którzy mogą się włączyć o pomoc w poszukiwaniach. Proszę o uruchomienie kontaktów aby było jak najwięcej ludzi szukających.

Więcej info w dziale Psy zaginione.
Błagam.

Posted

vena&vivi napisał(a):
Przepraszam za offa ale ja już nie wiem gdzie mam pisać do kogo o pomoc dzwonić :(

Zaginął dog niemiecki, błękitny, Ibo. Niedawno wyadoptowany - szukamy czynnie od 7.12.10 - niektórzy śpią po 2 h na dobę - nowi wł wyglądają jak zombi.

Pies zaginął Katowice-Piotrowice ale ostatnio widziano go na Kostuchnie na ul. Bażantów. Proszę wszystkich którzy mogą się włączyć o pomoc w poszukiwaniach. Proszę o uruchomienie kontaktów aby było jak najwięcej ludzi szukających.

Więcej info w dziale Psy zaginione.
Błagam.

A macie jego zdjęcie?? Można założyć profil na nk ze zdj. i wysyłać zaproszenia na nk do ludzi z Katowic

Posted

Fordoniak napisał(a):
najlepszą mine robi jak zostaje sam w domu -minę super grzecznego pieska a jak wracam to dom stoi do góry nogami :)

eee to może kiedyś przed wyjściem zostaw dom do góry nogami i zobacz jaką będzie miał minę jak będziesz wychodził :evil_lol:
a może z nudów posprząta ;)

Posted

agaga21 napisał(a):
tak rozrabia???:crazyeye:

Ostatnio Dixon się trochę rozbrykał jak nie jest sam to jest mega grzeczny bawi się TYLKO SWOIMI ;) zabawkami, śpi albo przychodzi żeby się z nim powygłupiać zawsze go tak wymęcze, że padnie na koc i sapie jak parowóz. Ale jak tylko zostanie home alone to wsadzi pysk do każdego worka kartona pólki a ostatnio przyniósł sobie puszkę z mięsem i zjadł ją całą w pokoju NA STOLE :):) po prostu wszystko co wie, że jest zakazane robi pod naszą nieobecność. Ale nieraz bywa, że wracam i widzę, że cały czas spał na kanapie z butami i laczkami oczywiście i nic nie zdemolował;)

Posted

fioneczka napisał(a):
eee to może kiedyś przed wyjściem zostaw dom do góry nogami i zobacz jaką będzie miał minę jak będziesz wychodził :evil_lol:
a może z nudów posprząta ;)

to jest rozwiązanie!

Posted

chita napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
wiesz jakby co to my tu mamy taki specjalny watek-szkodniki:cool3::diabloti:

btw fotki super;)

wkleje tam pare zdj. zniszczeń dixonowych ;)