vena&vivi Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Ehh wiecie co a może on z nudów?? Jesttakie coś jak kong i pasta do niego. Zajmuje psa podczas nieobecności waściciela. Niestety jeszcze nie odwiedzimy Diksona :(( ale nie martwcie się bo już z fur zaczynamy planować trasę objazdową :P Nowe domy - bójcie się hahah :) Quote
agaga21 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 mojemu gamoniowi ostatnio też bardzo smakował pilot i poduszki od wypoczynku zaczynają smakować...właśnie zamówiłam kong na allegro, może u was też się przyda. ciekawa jestem czy moje paskudy rozpracują konga od razu czy wystarcza na jakiś czas... ponoć są mocne i wytrzymałe. Quote
agnieszka32 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 agaga21 napisał(a):mojemu gamoniowi ostatnio też bardzo smakował pilot i poduszki od wypoczynku zaczynają smakować...właśnie zamówiłam kong na allegro, może u was też się przyda. ciekawa jestem czy moje paskudy rozpracują konga od razu czy wystarcza na jakiś czas... ponoć są mocne i wytrzymałe. Tak, ale tylko CZARNE kongi - inne pogryzą bez problemu ;) Quote
agaga21 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 agnieszka32 napisał(a):Tak, ale tylko CZARNE kongi - inne pogryzą bez problemu ;) i teraz mi to mówisz????zamówiłam 1 czarny i 1 czerwony! Quote
agnieszka32 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 agaga21 napisał(a):i teraz mi to mówisz????zamówiłam 1 czarny i 1 czerwony! Nie pytałaś :eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol: Quote
agaga21 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 agnieszka32 napisał(a):Nie pytałaś :eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol: napisałam do pani maila czy może mi wysłć 2 czarne a ja dopłacę różnicę, mam nadzieję, że się zgodzi. Quote
chita Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 wzielas XL, arina czerwona L-ke ukatrupila w 10min:shake: Quote
agaga21 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 chita napisał(a):wzielas XL, arina czerwona L-ke ukatrupila w 10min:shake: nie strasz! one ponoć mają być nie do zdarcia!!!! Quote
chita Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 agaga21 napisał(a):nie strasz! one ponoć mają być nie do zdarcia!!!! nie strasze, poprostu pierwszego konga zamawialam do wagi i wzielam L-ke a wtedy jeszcze nie wiedzalam ze czerwone sa bardziej miekkie;) i okazal sie stanowczo za maly i za malo wytrzymaly...bullowate potwierdzaja zasade ze nie ma rzeczy nie do zdarcia:diabloti: Quote
agaga21 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 właśnie zadzwoniłam do tej pani z allegro i zmieniłam zamówienie na 2 czarne:multi::multi:! nawet nie musze dopłacać! może wytrzyma...trochę dłużej:evil_lol: no tyle, że to też są "L"..."XL" były strasznie drogie... Quote
fioneczka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 a ja polecał piłeczki TRIXIE z labiryntem ... coś na wzór konga http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=6312 Mona ma dwie, małą i dużą ... świetne są i moja niszczycielka nie daje im rady ;) Quote
Alicja Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='fioneczka']a ja polecał piłeczki TRIXIE z labiryntem ... coś na wzór konga http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=6312 Mona ma dwie, małą i dużą ... świetne są i moja niszczycielka nie daje im rady ;) kurde może łasuchowi zamówię pod choinkę :hmmmm: Quote
fioneczka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Alicja napisał(a):kurde może łasuchowi zamówię pod choinkę :hmmmm: mówię Ci Alusia są naprawdę fajne ... Moniasta cieszy się z nich jak goopia są w różnych kolorach ... Mona ma dwie zielone hehe a dziś kupię jej jeszcze jedną ... różową bo będzie lepiej widoczna w śniegu ;) u nas w zoologu są więc za wysyłkę płacić nie muszę Quote
fioneczka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 ślicznotek ... qrde jak fajnie że chłopak znalazł swoje miejsce na ziemi jakieś fajne zapięcie widzę przy smyczy :razz: Quote
Fordoniak Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ja się ciesze, że znalazł je u nas ;) Niżej mój system zapięciowy ;D Quote
agnieszka32 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Śniegowy Dixon wygląda świetnie! Fajny patent z tym zapięciem - jeśli nie wytrzyma jedno, jest jeszcze drugie :) Quote
agaga21 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 świetne zabezpieczenie. ja jednak nie ufam flexi ;) Quote
agnieszka32 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 agaga21 napisał(a):świetne zabezpieczenie. ja jednak nie ufam flexi ;) Mojego Fiodora utrzymywała bez problemu, a miał chłopak siłę... Ja kupuję Flexi Giant na psy powyżej chyba 50 kg - taśma jest bardzo szeroka i mocna. Chociaż fakt... też miałam takie dziwne uczucie, że coś w mechanizmie zawiedzie i smycz puści... Quote
Fordoniak Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Flexi łatwo wypada z rąk przy mocniejszym szarpnięciu psa, dlatego ja doczepiam do niej jeszcze krótka smycz i zawijam sobie na reke ;) Quote
chita Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 o kurde, no to jestescie zabezpieczeni:evil_lol: Quote
snuszak Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 ło matko jakie zabezpieczenia :) Quote
agnieszka32 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Muszę przyznać, że w zabezpieczeniach jesteście prawie tak dobrzy, jak ja :evil_lol: ;) Moje suki chodziły na początku w dwóch obrożach i dwóch smyczach, a teraz tylko w jednych szelkach i jednej obroży na jednej lonży :diabloti: Ale mają po dwie adresówki :evil_lol: Ale gratuluję pomysłowości i ... odpowiedzialności :lol: Quote
Recommended Posts