Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ehh wiecie co a może on z nudów?? Jesttakie coś jak kong i pasta do niego. Zajmuje psa podczas nieobecności waściciela.
Niestety jeszcze nie odwiedzimy Diksona :(( ale nie martwcie się bo już z fur zaczynamy planować trasę objazdową :P

Nowe domy - bójcie się hahah :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mojemu gamoniowi ostatnio też bardzo smakował pilot i poduszki od wypoczynku zaczynają smakować...właśnie zamówiłam kong na allegro, może u was też się przyda. ciekawa jestem czy moje paskudy rozpracują konga od razu czy wystarcza na jakiś czas... ponoć są mocne i wytrzymałe.

Posted

agaga21 napisał(a):
mojemu gamoniowi ostatnio też bardzo smakował pilot i poduszki od wypoczynku zaczynają smakować...właśnie zamówiłam kong na allegro, może u was też się przyda. ciekawa jestem czy moje paskudy rozpracują konga od razu czy wystarcza na jakiś czas... ponoć są mocne i wytrzymałe.

Tak, ale tylko CZARNE kongi - inne pogryzą bez problemu ;)

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Nie pytałaś :eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol:

napisałam do pani maila czy może mi wysłć 2 czarne a ja dopłacę różnicę, mam nadzieję, że się zgodzi.

Posted

agaga21 napisał(a):
nie strasz! one ponoć mają być nie do zdarcia!!!!

nie strasze, poprostu pierwszego konga zamawialam do wagi i wzielam L-ke a wtedy jeszcze nie wiedzalam ze czerwone sa bardziej miekkie;)
i okazal sie stanowczo za maly i za malo wytrzymaly...bullowate potwierdzaja zasade ze nie ma rzeczy nie do zdarcia:diabloti:

Posted

właśnie zadzwoniłam do tej pani z allegro i zmieniłam zamówienie na 2 czarne:multi::multi:! nawet nie musze dopłacać! może wytrzyma...trochę dłużej:evil_lol:
no tyle, że to też są "L"..."XL" były strasznie drogie...

Posted

Alicja napisał(a):
kurde może łasuchowi zamówię pod choinkę :hmmmm:

mówię Ci Alusia są naprawdę fajne ... Moniasta cieszy się z nich jak goopia
są w różnych kolorach ... Mona ma dwie zielone hehe
a dziś kupię jej jeszcze jedną ... różową bo będzie lepiej widoczna w śniegu ;)
u nas w zoologu są więc za wysyłkę płacić nie muszę

Posted

agaga21 napisał(a):
świetne zabezpieczenie. ja jednak nie ufam flexi ;)

Mojego Fiodora utrzymywała bez problemu, a miał chłopak siłę... Ja kupuję Flexi Giant na psy powyżej chyba 50 kg - taśma jest bardzo szeroka i mocna.
Chociaż fakt... też miałam takie dziwne uczucie, że coś w mechanizmie zawiedzie i smycz puści...

Posted

Muszę przyznać, że w zabezpieczeniach jesteście prawie tak dobrzy, jak ja :evil_lol: ;)
Moje suki chodziły na początku w dwóch obrożach i dwóch smyczach, a teraz tylko w jednych szelkach i jednej obroży na jednej lonży :diabloti: Ale mają po dwie adresówki :evil_lol:

Ale gratuluję pomysłowości i ... odpowiedzialności :lol: