Alicja Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 :hmmmm: nie ma chyba czegoś takiego jak konto premium Jest opcja ze musi minąć doba aby wklejac foty ..ale nie wiem dokładnie Quote
agaga21 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='Fordoniak']Wydaje mi się, że Dixon by nie zwiał ale dla spokoju nie będzie biegał bez sznurka. Czy żeby wkleić zdjęcia na forum muszę mieć konto premium czy coś w tym rodzaju?sebastian, nawet o tym nie myśl! przecież wiesz, że on pognał za zającem i szukali go 2 dni! szczęście że się znalazł. rozmawialiśmy o tym długo. wszyscy nowi własciciele psów, które nawiały, mówili, że nie podejrzewali, że ich psy uciekną albo, że były przecież usłuchane. jest całe mnóstwo takich historii. żeby wstawić zdjęcie to najpierw zmniejsz je do max.640x640pikseli. potem wejdź np na strone tinypic.com i tam juz wrzucasz zdjęcie z dysku na serwer, potem kopiujesz linka przeznaczony na fora dyskusyjne i wklejasz tu ;) Quote
Fordoniak Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Nie martw się Aga Dixon nie zwieje bo nie będzie miał takiej okazji. Quote
agaga21 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Fordoniak napisał(a):Nie martw się Aga Dixon nie zwieje bo nie będzie miał takiej okazji. właśnie to chciałam przeczytać :) Quote
furciaczek Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Jak milo zobaczyc takie zdiecia :) Gratuluje nowego domownika...wpraszam sie na poadopcyjna z Ania:evil_lol: Quote
ania z poznania Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 http://i54.tinypic.com/f1biv9.jpg Jakie zmęczone piecho! Tak jak lubi! A swoją drogą- zobaczcie jaki kanapowiec z Dixonka! Quote
Alicja Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Farciarz ;) nawet kanapę ma :) A gdzie laczek ;) ?? Quote
Fordoniak Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 furciaczek napisał(a):Jak milo zobaczyc takie zdiecia :) Gratuluje nowego domownika...wpraszam sie na poadopcyjna z Ania:evil_lol: Oczywiście zapraszamy ;) Quote
Fordoniak Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='Alicja']Farciarz ;) nawet kanapę ma :) A gdzie laczek ;) ?? kanapę Dixon ma tylko jak sobie zasłuży, albo jak nie ma nas w domu ;) Quote
ania z poznania Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 A jak z zachowaniem czystości w domu? Quote
Fordoniak Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 ania z poznania napisał(a):A jak z zachowaniem czystości w domu? Raz zdarzyło mu się nie wytrzymac 9h i zostawił niespodziankę na dywanie był jednak na tyle pomysłowy, że ``przyniósł`` sobie doniczke z kwiatem i rozsypał na to ziemię ;) Quote
dorota k. Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Matko - kto mi powie skąd psiurki tyle rozumu mają? :) Mam nadzieję, że taka niespodzianka była brana pod uwagę... Quote
fioneczka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 dobrze że przyniósł doniczkę i rozsypał ziemię a nie próbował załatwić się do doniczki z kaktusem na parapecie ;) (wiem, mam specyficzne poczucie humoru :diabloti: ) Quote
Fordoniak Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 fioneczka napisał(a):dobrze że przyniósł doniczkę i rozsypał ziemię a nie próbował załatwić się do doniczki z kaktusem na parapecie ;) (wiem, mam specyficzne poczucie humoru :diabloti: ) Ja się ciesze, że nie zrobił tego przed drzwiami do domu ;D Quote
fioneczka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Fordoniak napisał(a):Ja się ciesze, że nie zrobił tego przed drzwiami do domu ;D hehe jeszcze po stronie w którą się drzwi otwierają :roflt: Quote
ania z poznania Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Wy się śmiejecie, a ja kiedyś na dwa dni miałam kotkę mojej koleżanki, drzwi otwierane do środka i mina zostawiona pod nimi! Naprawdę, mało przyjemne ;)! Quote
baster i lusi Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 ania z poznania napisał(a):Wy się śmiejecie, a ja kiedyś na dwa dni miałam kotkę mojej koleżanki, drzwi otwierane do środka i mina zostawiona pod nimi! Naprawdę, mało przyjemne ;)! oj Aniu:placz: to Ci bardzo współczujemy:evil_lol: Quote
ania z poznania Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Tak, tak, już ja wiem jak mi współczujecie :evil_lol::diabloti:! Fordoniak, bardzo mi się podoba Wasze podejście do sprawy- zamiast martwić się, że zrobił, to cieszycie się, że w dobrym miejscu :) Quote
agaga21 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Fordoniak napisał(a):Raz zdarzyło mu się nie wytrzymac 9h i zostawił niespodziankę na dywanie był jednak na tyle pomysłowy, że ``przyniósł`` sobie doniczke z kwiatem i rozsypał na to ziemię ;) no przecież każdy porządny pies zakopuje po sobie:diabloti: ;) to na pewno świadczy o jego nieprzeciętnej inteligencji:cool3: Quote
vena&vivi Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Cześc Sebastaian . Ja to Ania ta co na wizycie u Was byłam :) Cieszę się, że się zalogowałeś, miło się czyta, że dobrze wam idzie. Napisz jak sprawuje się flexi?? Wygodnie się chodzi?? Jak Fur wróci do Polski spodziewajcie się nas :D Quote
Recommended Posts