Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fordoniak']Wydaje mi się, że Dixon by nie zwiał ale dla spokoju nie będzie biegał bez sznurka. Czy żeby wkleić zdjęcia na forum muszę mieć konto premium czy coś w tym rodzaju?sebastian, nawet o tym nie myśl! przecież wiesz, że on pognał za zającem i szukali go 2 dni! szczęście że się znalazł. rozmawialiśmy o tym długo. wszyscy nowi własciciele psów, które nawiały, mówili, że nie podejrzewali, że ich psy uciekną albo, że były przecież usłuchane. jest całe mnóstwo takich historii.
żeby wstawić zdjęcie to najpierw zmniejsz je do max.640x640pikseli. potem wejdź np na strone tinypic.com i tam juz wrzucasz zdjęcie z dysku na serwer, potem kopiujesz linka przeznaczony na fora dyskusyjne i wklejasz tu ;)

Posted

ania z poznania napisał(a):
A jak z zachowaniem czystości w domu?

Raz zdarzyło mu się nie wytrzymac 9h i zostawił niespodziankę na dywanie był jednak na tyle pomysłowy, że ``przyniósł`` sobie doniczke z kwiatem i rozsypał na to ziemię ;)

Posted

fioneczka napisał(a):
dobrze że przyniósł doniczkę i rozsypał ziemię a nie próbował załatwić się do doniczki z kaktusem na parapecie ;) (wiem, mam specyficzne poczucie humoru :diabloti: )

Ja się ciesze, że nie zrobił tego przed drzwiami do domu ;D

Posted

ania z poznania napisał(a):
Wy się śmiejecie, a ja kiedyś na dwa dni miałam kotkę mojej koleżanki, drzwi otwierane do środka i mina zostawiona pod nimi! Naprawdę, mało przyjemne ;)!

oj Aniu:placz: to Ci bardzo współczujemy:evil_lol:

Posted

Fordoniak napisał(a):
Raz zdarzyło mu się nie wytrzymac 9h i zostawił niespodziankę na dywanie był jednak na tyle pomysłowy, że ``przyniósł`` sobie doniczke z kwiatem i rozsypał na to ziemię ;)

no przecież każdy porządny pies zakopuje po sobie:diabloti: ;)
to na pewno świadczy o jego nieprzeciętnej inteligencji:cool3:

Posted

Cześc Sebastaian .
Ja to Ania ta co na wizycie u Was byłam :)
Cieszę się, że się zalogowałeś, miło się czyta, że dobrze wam idzie. Napisz jak sprawuje się flexi?? Wygodnie się chodzi??

Jak Fur wróci do Polski spodziewajcie się nas :D