dagmara86 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Ale cudne wieści :multi::multi::multi: czekamy na relacje ;) Quote
fioneczka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 no oby to był TEN Dom i CI Ludzie ... Dixonek już swoje przeżył Quote
agaga21 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 DIXON pojechał do NOWEGO DOMU!!! :multi::multi::multi: mam nadzieję, że sebastian wkrótce się na forum odezwie:cool3: Quote
agnieszka32 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 agaga21 napisał(a):DIXON pojechał do NOWEGO DOMU!!! :multi::multi::multi: mam nadzieję, że sebastian wkrótce się na forum odezwie:cool3: Świetnie! To czekamy ;) Quote
agaga21 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 najpierw rozmawiałam z markiem. mówi, że wygląda na to, że dixon trafił na odpowiednich dla siebie ludzi :) :) przed chwilunią rozmawiałam z sebastianem. właśnie dojeżdżają do domu. sebastian już jest na dogo zarejestrowany więc na pewno się odezwie za jakiś czas. dixonek ładnie znosi podróż. trochę się pokręcił a potem zasnął :) biedna ania nie ma chyba dziś internetu ale wie, że jej ulubieniec pojechał :) aaaale się cieszę! uśmiech z gęby mi nie schodzi:evil_lol::evil_lol: Quote
chita Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 :multi::multi::multi:nie ma tego złego....:razz: szczescia piesku:loveu: Quote
Alicja Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 wszystkiego dobrego Dixonku :cool2: Kurcze ... to może skoro Ania nie ma netu to czyta sobie TE listy ;) Quote
fioneczka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 no mały powodzenia i więcej żebyś do Marka nie wracał :kciuki: Quote
ania z poznania Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Nie miałam netu ale Sebastian napisał sms-a :). Słuchajcie, ja też myślę, że to jest TEN dom!!!! Quote
fioneczka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 ania z poznania napisał(a):Nie miałam netu ale Sebastian napisał sms-a :). Słuchajcie, ja też myślę, że to jest TEN dom!!!! Aniu dobrze ze sms a nie list ... to dobrze wróży ;) Quote
vena&vivi Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Czekam z niecierpliwością na wieści :0 Quote
baster i lusi Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 fioneczka napisał(a):aniu dobrze ze sms a nie list ... To dobrze wróży ;) ciotka ty jak zawsze złośliwa:eviltong: Quote
agnieszka32 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 baster i lusi napisał(a):ciotka ty jak zawsze złośliwa:eviltong: Eee tam złośliwa ;) - prawdę pisze :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
fioneczka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 baster i lusi napisał(a):ciotka ty jak zawsze złośliwa:eviltong: już taką mam naturę :diabloti: Quote
baster i lusi Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 oj słodziaku kochany niech ci się wiedzie nareszcie Quote
vena&vivi Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 A są jakieś wiadomości jak sobie radzą, jakiś opis czy cus - bo mnie ciekawośc zaraz zje :) Quote
agaga21 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 dobrze sobie radzą, dixon jest grzeczny. raz był dość nieprzyjemny incydent ale chyba dadzą sobie z tym radę. dixonek bardzo wystraszył się taty swojej nowej pani i mocno się na niego wyszczerzył, na szczęście nic się nie stało. sebastian kontaktował się z markiem, ma wskazówki jak postępować... Quote
vena&vivi Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Oby podołali, wiem, że checi maja wielkie. A oni jak zareagowali - mam nadzieje, że nie zniechęcili sie. To normalne jest w nowym domu, nowa sytuacja... ehh no oby sie wsio ułozyło. Trzymam za nich kciuki bo to naprawde fajni ludzie. Quote
snuszak Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 ciesze się ze szczęścia Dixona :) ze zmianą tytułu aby nie zapeszać poczekam jeszcze chwilę aż się chłopak zadomowi :) Quote
ania z poznania Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ale w ogóle nie jest u nich smutny, od razu chciał się z nimi bawić, je normalnie! Quote
agnieszka32 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Czuje pewnie, że jest we właściwym miejscu ;) Quote
Recommended Posts