furciaczek Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 To ja sie zapisuje na poadopcyjna wizyte!! Super oby to juz byl TEN dom!! :multi: Quote
agaga21 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 po ostatniej porażce aż boje się cieszyć ale czuję, że to jest TEN DOM i CI WŁAŚCIWI LUDZIE dla dixonka. od początku miałam dobre przeczucia. Quote
furciaczek Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 No to teraz transport trzeba znalezc, spakowac chlopaka i czekac na foty szczesliewgo psa!! Quote
agaga21 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 furciaczek napisał(a):No to teraz transport trzeba znalezc, spakowac chlopaka i czekac na foty szczesliewgo psa!! transportu nie szukamy, bo nowa rodzinka pojedzie osobiście po dixona do bogatyni :) Quote
furciaczek Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 agaga21 napisał(a):transportu nie szukamy, bo nowa rodzinka pojedzie osobiście po dixona do bogatyni :) No to chyba naprawde bardzo fajni ludzie!! Quote
ania z poznania Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 To teraz ja piszę :): jestem po rozmowie z nowym Panem Dixonka, Sebastianem, bardzo fajny, super nam się rozmawiało, myślę, że to jest TEN dom, wszystko przemawia na TAK! Wstępnie ustaliliśmy, że Dixonka odbiorą 11.11. Quote
ania z poznania Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Sebastian jest "internetowy", powiedział, że zaloguje się, będzie nam zdawał foto- relacje :) Quote
snuszak Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 trzymam kciuki za chłopaków, ciesze się bardzo czekam na wieści! Quote
vena&vivi Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 no to widze, ze sie zdecydowali - troszke ich nastraszylam Quote
Alicja Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 vena&vivi napisał(a):no to widze, ze sie zdecydowali - troszke ich nastraszylam czy straszyłaś ...czym :grins: ?? Quote
ania z poznania Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 vena&vivi napisał(a):no to widze, ze sie zdecydowali - troszke ich nastraszylam Kochana, chciałabym bardzo, bardzo podziękować Ci za wizytę :Rose:! No jak widać nie dali się wystraszyć :razz: Quote
Alicja Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Aniu ...a list ...list ...odebrałaś ?? :grins: Quote
agnieszka32 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Alicja napisał(a):czy straszyłaś ...czym :grins: ?? Może tym, że w razie rezygnacji z adopcji, będą musieli napisać dłuuuuugi list :diabloti:, własnoręcznie - odstać w kolejce na poczcie godzinę i wysłać go Ani :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 agnieszka32 napisał(a):Może tym, że w razie rezygnacji z adopcji, będą musieli napisać dłuuuuugi list :diabloti:, własnoręcznie - odstać w kolejce na poczcie godzinę i wysłać go Ani :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: no tak ....to byłby swoisty test na dobry DS ;):evil_lol: Quote
ania z poznania Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 No tak, nie sprawdziłyśmy jak długie listy potrafią pisać :evil_lol:! Quote
vena&vivi Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Jak to jak straszyłam - Gravisem potfornym. I był test genialny przeprowadzony przez Grania - otóż se bączka puścil o silnej woni :D i Państwo zdali bo nie za bardzo się tym faktem wzruszyli - ba Pan stwierdził, że Graniu potrafi dać czadu :) Quote
ania z poznania Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Troszkę się plany zmieniły- Dixonek jedzie do domu w niedzielę! Quote
agaga21 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 ania z poznania napisał(a):Troszkę się plany zmieniły- Dixonek jedzie do domu w niedzielę! super! uprzedziłaś marka? będzie miał dla nich czas? Quote
ania z poznania Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Tak, jasne, Marek wie, nie ma problemu, jak zawsze dostosuje się :) Quote
agaga21 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 ania z poznania napisał(a):Tak, jasne, Marek wie, nie ma problemu, jak zawsze dostosuje się :) nie mogę się doczekać relacji z nowego domu! Quote
chita Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 i ja:multi: ale to napewno dpbry dom, w bydgoszczy same takie som:cool1::eviltong: Quote
vena&vivi Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 A ja zawsze się boje :) w brzuchu mi jeździ - zawsze tak mam jak dom sprawdzam Quote
Recommended Posts