Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w głowie sie nie mieści... Człowiek myśli, ma nadzieję, że tym razem to już będą dobrzy ludzie i ten jedyny wymarzony DS, a tu...pies pod płotem bo jaśnie pana dupa swędziała i nie mógł poczekać 10 min dłużej!! tym ludziom powinno się założyć teraz sprawę na podstawie umowy o porzucenie zwierzęcia. Tylko pytanie kto będzie się w to bawił i za to płacił...Polskie realia:( ehh odechciewa się.

• 2 weeks later...
Posted

dziś miałam bardzo "interesujący" telefon o dixonka. pan dzwoni, mówi, że dogadał się z anią i prosi, bym podała mu numer konta, bo on chce zapłacić i zabiera dixona do..................holandii!!!:crazyeye:
ja w szoku, bo jak to zapłacić???:-o jak to do holandii???:-o jak to bez wizyty, kontroli????? coś tej ani musiało się pomieszać!:crazyeye::diabloti:
powiedziałam panu, że jestem nie w temacie i żeby zadzwonił wieczorem, bo musze najpierw z anią porozmawiać...
okazuje się, że ania nic nie wie, że żadnej zgody nie wyraziła(bo przecież nie wydajemy psów za granicę:evil_lol:), żadnych pieniedzy panu wpłacać nie kazała:evil_lol: i dixonek póki co nigdzie sie nie wybiera.....w sumie to szkoda, że się nie wybiera, bo w weekend miałam inny, fajny telefon z wrocławia ale chyba się pan nie zdecydował, bo juz się nie odezwał. liczyłam na to, że będzie domek we wrocławiu...

Posted

[quote name='agaga21']dziś miałam bardzo "interesujący" telefon o dixonka. pan dzwoni, mówi, że dogadał się z anią i prosi, bym podała mu numer konta, bo on chce zapłacić i zabiera dixona do..................holandii!!!:crazyeye:
ja w szoku, bo jak to zapłacić???:-o jak to do holandii???:-o jak to bez wizyty, kontroli????? coś tej ani musiało się pomieszać!:crazyeye::diabloti:
powiedziałam panu, że jestem nie w temacie i żeby zadzwonił wieczorem, bo musze najpierw z anią porozmawiać...
okazuje się, że ania nic nie wie, że żadnej zgody nie wyraziła(bo przecież nie wydajemy psów za granicę:evil_lol:), żadnych pieniedzy panu wpłacać nie kazała:evil_lol: i dixonek póki co nigdzie sie nie wybiera.....w sumie to szkoda, że się nie wybiera, bo w weekend miałam inny, fajny telefon z wrocławia ale chyba się pan nie zdecydował, bo juz się nie odezwał. liczyłam na to, że będzie domek we wrocławiu...

Coś ten pan z Holandii kombinuje, bo z Gorzowa też chciał psa zabierać :)

Posted

ania z poznania napisał(a):
I to jak! Bo niby dlaczego o kilka psów dopytywał....???? Wiedział, że ma niewielkie szanse czy kilka było mu potrzebnych??

albo wszędzie dostawał odmowę i szukał kolejnego.

Posted

Witam! to do mnie dzwonił w sprawie Zeusa z mojego banerka - było to we wtorek o 9.35 i o 10.20, a odebrałam o 12.49, to będzie wiadomo, czy po koleji dzwonil, czy na "zaś" od razu w kilka miejsc!!
Na poczatku rozmowy się zapytałam, czemu nie weźmie psa ze schroniska z Zielonej Góry (on stamtąd jest, a miał teraz przyjechac na tydzień) to stwierdził, że żaden mu się nie podoba!! może podrzucę tą rozmowe na wątek zielonogórski, niech mają info o takim "miłośniku TTB"

Posted

Z tą Holandią to o tyle ciekawe , że koleżanka teraz miała miot bullków papierowych i do niej laska też zadzwoniła ze bierze zaraz 4 :shock:, żałowała tylko że same psy zostały a nie suczki ...oczywiście psiaków nie dostała ale dziwny ten handel ;/

Posted

Mieliśmy tego człowieka u siebie. Właśnie mówił, że do Holandii chce go zabrać, wybrał sobie Bolo i udobruchał sobie nasze schroniskowe dziewczyny, nawet był już załatwiony chip i paszport, ale się nie pojawił. Dzięki dziewczyny, bo mogliśmy dać na stracenie cudownego psa!

Posted

Alicja napisał(a):
Z tą Holandią to o tyle ciekawe , że koleżanka teraz miała miot bullków papierowych i do niej laska też zadzwoniła ze bierze zaraz 4 :shock:, żałowała tylko że same psy zostały a nie suczki ...oczywiście psiaków nie dostała ale dziwny ten handel ;/

a ja wiem kto by mu sprzedał ;)