ania z poznania Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 agaga21 napisał(a):a ja dodam, że w sprawie dixonka ania nie ufa nikomu i jedzie SAMA OSOBIŚCIE domek sprawdzić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jadę, jadę, Dixon jest dla mnie niesamowicie ważny....... Quote
agnieszka32 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 A ja coś czuję, że to jest właśnie ten dom, na który Dixonek tak długo czekał ;) Quote
ania z poznania Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Ja też, po raz pierwszy mam to uczucie.... Pani Aneta jest niesamowicie przejęta losem Dixonka, naprawdę ją poruszył i o to przecież chodzi..... Quote
ania z poznania Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Kochane Cioteczki i Wujkowie :)! UWAGA! Byłam dzisiaj na wizycie u Anety i Heńka w Dzierżoniowie, tak jak myślałam po wcześniejszym kontakcie telefonicznym i mailowym- są świetną, pełną ciepła, dobra i kochającą się parą, będą fantastycznym domem dla Dixonka!!! Za tydzień w weekend jadą do Bogatyni poznać chłopaczka, jeżeli wszystko dobrze wypali to wrócą z nim do domu!! Trzymajcie kciuki :)! Quote
agaga21 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 ania z poznania napisał(a):Kochane Cioteczki i Wujkowie :)! UWAGA! Byłam dzisiaj na wizycie u Anety i Heńka w Dzierżoniowie, tak jak myślałam po wcześniejszym kontakcie telefonicznym i mailowym- są świetną, pełną ciepła, dobra i kochającą się parą, będą fantastycznym domem dla Dixonka!!! Za tydzień w weekend jadą do Bogatyni poznać chłopaczka, jeżeli wszystko dobrze wypali to wrócą z nim do domu!! Trzymajcie kciuki :)! no w końcu! myśle ze dixonek specjalnie tak długo czekał, bo czekał właśnie na TĄ rodzinę :) Quote
snuszak Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 trzymam mocno kciuki, czekałam bardzo na taką wiadomość, tytuł zmienię bardzo chętnie jak już Dixonek będzie w domku szczęśliwy i bezpieczny aby nie zapeszyć Quote
ania z poznania Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Dziewczyny, po prostu tu jest wszystko tak jak powinno być, Dixonek będzie kochany, będzie członkiem rodziny. Aneta i Heniek już kompletują wyprawkę, cieszą się jak na dziecko. Quote
agnieszka32 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Wspaniała wiadomość :multi: - tak długo chłopak czekał... To teraz trzymamy mocno kciuki :loveu: Quote
agnieszka32 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Dixonek jest w drodze do domku :multi::multi::multi: Quote
agaga21 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 agnieszka32 napisał(a):Dixonek jest w drodze do domku :multi::multi::multi: ania wysłała synusia do domku w końcu :) Quote
ania z poznania Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 TAK, SYNEK JEDZIE DO DOMKU!!!!! Państwo nowi nie mogli się doczekać, pojechali dzisiaj po synka! Bardzo grzecznie jedzie w samochodzie, on lubi jeździć, nie narzeka, nie piszczy, patrzy tylko dokąd jedzie. Bądź szczęśliwy w nowym domku, skarbie! Quote
snuszak Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 :multi::multi::multi::multi: zmieniać tytuł?????? bo bardzo bardzo mnie korci :diabloti: Quote
agnieszka32 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Jak Dixonek przeżył pierwszą noc w nowym domku? Quote
fioneczka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 tutaj takie wieści :multi::multi: a ja nie mogłam od wczoraj praktycznie nic na dogo poczytać a o pisaniu to już w ogóle mowy nie było :diabloti: Dixonku bądź najszczęśliwszym psiakiem na świecie chłopaku !!! Quote
ania z poznania Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Noc minęła spokojnie, Dixonek próbował wchodzić do łóżka, ale mu nie pozwolili nowi Państwo, to ok, nie wchodził, ale jak nie patrzą to od razu jest na kanapie :). Byli dzisiaj na długim spacerze, teraz odpoczywa. Bawi się, jest kochany, grzeczny, tylko nie je..... Nie wiem, to chyba z wrażenia? W domu się nie załatwia, o 6 dał znać że musi wyjść. Quote
agnieszka32 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Aniu, to normalne, że Dixonek nie chce jeść - nowe miejsce, ludzie, stres... to wszystko ma wpływ na apetyt. Parę dni i będzie wsuwał wszystko, co mu do miski nałożą :evil_lol: Quote
agaga21 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 zapraszam na watek psiaka, którego chcemy wziąć do hotelu. pies trudny, szkolenie to dla niego jedyna szansa na normalne życie. zbieramy choćby po 10zł na hotelik. oto BAKO: pomóżcie proszę. Quote
agaga21 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 zapraszam na bazarek, z którego dochód będzie przeznaczony na nasze psy: http://www.dogomania.pl/threads/190063-Robi-si%C4%99..........?p=15109533#post15109533 Quote
andzia69 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 superaśne wiesci!:):) kolejny biduś ma domek!!!oby do konca życia:) Quote
ania z poznania Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Doczekał, takiego domu dla niego chciałyśmy, który po prostu się w nim zakocha! Przez ostatnie dni Aneta bardzo się martwiła bo Dixonek nie jadł, próbowała wszystkiego, gotowała, mięsko z ryżem, samo mięsko, puszka, sucha, nic..... Od wczoraj zaczyna powoli jeść, więc odetchnęłyśmy..... Dzisiaj są na wycieczce w górach, Dixonek szczęśliwy :) Quote
agnieszka32 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 agaga21 napisał(a):aniu, dawaj zdjęcie!:mad::mad: Ale że co??? Że tylko jedno??? :mad::roll::evil_lol: Quote
agaga21 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 agnieszka32 napisał(a):Ale że co??? Że tylko jedno??? :mad::roll::evil_lol: ania ma jedno zdjęcie w telefonie ale chyba boi sie spróbować wstawić na watek i poszła sobie spać!:mad::mad::mad::mad::diabloti: Quote
Recommended Posts