Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane Cioteczki i Wujkowie :)! UWAGA!

Byłam dzisiaj na wizycie u Anety i Heńka w Dzierżoniowie, tak jak myślałam po wcześniejszym kontakcie telefonicznym i mailowym- są świetną, pełną ciepła, dobra i kochającą się parą, będą fantastycznym domem dla Dixonka!!! Za tydzień w weekend jadą do Bogatyni poznać chłopaczka, jeżeli wszystko dobrze wypali to wrócą z nim do domu!! Trzymajcie kciuki :)!

Posted

ania z poznania napisał(a):
Kochane Cioteczki i Wujkowie :)! UWAGA!

Byłam dzisiaj na wizycie u Anety i Heńka w Dzierżoniowie, tak jak myślałam po wcześniejszym kontakcie telefonicznym i mailowym- są świetną, pełną ciepła, dobra i kochającą się parą, będą fantastycznym domem dla Dixonka!!! Za tydzień w weekend jadą do Bogatyni poznać chłopaczka, jeżeli wszystko dobrze wypali to wrócą z nim do domu!! Trzymajcie kciuki :)!

no w końcu! myśle ze dixonek specjalnie tak długo czekał, bo czekał właśnie na TĄ rodzinę :)

Posted

trzymam mocno kciuki, czekałam bardzo na taką wiadomość, tytuł zmienię bardzo chętnie jak już Dixonek będzie w domku szczęśliwy i bezpieczny aby nie zapeszyć

Posted

TAK, SYNEK JEDZIE DO DOMKU!!!!!
Państwo nowi nie mogli się doczekać, pojechali dzisiaj po synka! Bardzo grzecznie jedzie w samochodzie, on lubi jeździć, nie narzeka, nie piszczy, patrzy tylko dokąd jedzie.

Bądź szczęśliwy w nowym domku, skarbie!

Posted

tutaj takie wieści :multi::multi: a ja nie mogłam od wczoraj praktycznie nic na dogo poczytać a o pisaniu to już w ogóle mowy nie było :diabloti:

Dixonku bądź najszczęśliwszym psiakiem na świecie chłopaku !!!

Posted

Noc minęła spokojnie, Dixonek próbował wchodzić do łóżka, ale mu nie pozwolili nowi Państwo, to ok, nie wchodził, ale jak nie patrzą to od razu jest na kanapie :). Byli dzisiaj na długim spacerze, teraz odpoczywa. Bawi się, jest kochany, grzeczny, tylko nie je..... Nie wiem, to chyba z wrażenia?
W domu się nie załatwia, o 6 dał znać że musi wyjść.

Posted

Aniu, to normalne, że Dixonek nie chce jeść - nowe miejsce, ludzie, stres... to wszystko ma wpływ na apetyt. Parę dni i będzie wsuwał wszystko, co mu do miski nałożą :evil_lol:

Posted

zapraszam na watek psiaka, którego chcemy wziąć do hotelu. pies trudny, szkolenie to dla niego jedyna szansa na normalne życie. zbieramy choćby po 10zł na hotelik.

oto BAKO:
pomóżcie proszę.

Posted

Doczekał, takiego domu dla niego chciałyśmy, który po prostu się w nim zakocha!
Przez ostatnie dni Aneta bardzo się martwiła bo Dixonek nie jadł, próbowała wszystkiego, gotowała, mięsko z ryżem, samo mięsko, puszka, sucha, nic..... Od wczoraj zaczyna powoli jeść, więc odetchnęłyśmy.....
Dzisiaj są na wycieczce w górach, Dixonek szczęśliwy :)

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Ale że co??? Że tylko jedno??? :mad::roll::evil_lol:

ania ma jedno zdjęcie w telefonie ale chyba boi sie spróbować wstawić na watek i poszła sobie spać!:mad::mad::mad::mad::diabloti: