Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale w przypadku Barona to jednak w jakiś sposób zrozumiałe... to bardzo trudny pies z tego co piszecie wy i Marek, przepiękny i niezwykły ale trudny. A Dixon chyba nie ma nic takiego, co mogłoby od niego "odstraszać" potencjalnych chętnych?

Posted

pinkmoon napisał(a):
ale w przypadku Barona to jednak w jakiś sposób zrozumiałe... to bardzo trudny pies z tego co piszecie wy i Marek, przepiękny i niezwykły ale trudny. A Dixon chyba nie ma nic takiego, co mogłoby od niego "odstraszać" potencjalnych chętnych?

jedynie to, że nie akceptuje innych zwiarząt.
a candusia też się zasiedziała w szczecinku. biedna, juz dawno powinna mieć super rodzinę.

Posted

ania z poznania napisał(a):
Dixon jest piękny i ma super charakter, ale wszyscy którzy w jego sprawie dzwonią chcieliby go jako drugiego psa......

albo do budy do pilnowania...nic się nie zmieniło, nadal tacy sami ludzie w jego sprawie dzwonią.
a ja mam co chwile telefony o mailo ale żaden mnie jakoś nie zachwycił.

Posted

Wiadomości od Marka:

Witaj Aniu, Dzisiaj zaszczepiliśmy Dixonka i Barona,Dixon nawet nie poczuł szczepienia, chciał się bawić z doktorem. To małżeństwo oglądało Dixona i Semira, oba bardzo się im podobają ale mogą adoptować tylko jednego. Postanowiliśmy, że przez 10 dni będą przyjeżdżać do mnie i będziemy chodzić na spacery na zmianę. Po 10 dniach podejmą decyzję.
Pozdrawiam. Marek.

Trzymamy kciuki za Dixonka!!!!!!

Posted

Kompletnie, on się kiedyś bardzo bał mężczyzn, teraz już wie, że nikt go nie skrzywdzi.

A tak poza tym:
Byłam na takiej spontanicznej wizycie poadopcyjnej u siostry Dixonka, Sue i jej syna, są piękne, mały już przypomina Sue, widać, że po pitbulce. Sue wspaniała, zrównoważona, a młody płochliwy jest, trzyma się albo mamusi albo pańci spódnicy :cool3:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Dixonkiem interesują się Państwo z Dzierżoniowa, bardzo sympatyczni i zaangażowani, teraz próbujemy zorganizować wizytę przedadopcyjną, jeżeli wszystko wypadnie pozytywnie to Dixonek spotka się za półtora tygodnia z przyszłymi właścicielami :)!

Trzymajcie kciuki, dziewczyny :)!

Posted

ania z poznania napisał(a):
Dziewczyny, wizyta w niedzielę, trzymajcie baaaaardzo mocno kciuki!

a ja dodam, że w sprawie dixonka ania nie ufa nikomu i jedzie SAMA OSOBIŚCIE domek sprawdzić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
aniu, trzymam mocno kciuki, wierzę, że to właśnie jest rodzina dla dixonka!